یاخته دو هسته ای
-
-
سلام دوستان
روزتون بخیر
یاخته دو هسته ای هاپلوئید محسوب میشه یا دیپلوئید؟
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه! -
سلام دوستان
روزتون بخیر
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه!@نبآت در یاخته دو هسته ای گفته است:
سلام دوستان
روزتون بخیر
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه!سلام عزیزم
راستش نظر واحدی وجود نداره توی این موضوع اما خب آقای موقاری میگن هاپلوئید باید به حساب بیاد .
از طرفی بعضی منابع میگن خب ما دو تا هسته هاپلوئید داریم پس جمعا یاخته دیپلوئیده ..توی آزمون ماز هم که چند وقت پیش زدم اونو دیپلوئید در نظر گرفته بود.
تستشو پیدا کردم براتولی خب توی اکثر آزمون تا جایی که من دیدم اونو دیپلوئید می گیرن ؛ولی واقعا نمی دونم چون نظر ها متفاوته
اما بازم حواست باشه اگه گفت هر هسته همون هاپلوئید -
@نبآت در یاخته دو هسته ای گفته است:
سلام دوستان
روزتون بخیر
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه!سلام عزیزم
راستش نظر واحدی وجود نداره توی این موضوع اما خب آقای موقاری میگن هاپلوئید باید به حساب بیاد .
از طرفی بعضی منابع میگن خب ما دو تا هسته هاپلوئید داریم پس جمعا یاخته دیپلوئیده ..توی آزمون ماز هم که چند وقت پیش زدم اونو دیپلوئید در نظر گرفته بود.
تستشو پیدا کردم براتولی خب توی اکثر آزمون تا جایی که من دیدم اونو دیپلوئید می گیرن ؛ولی واقعا نمی دونم چون نظر ها متفاوته
اما بازم حواست باشه اگه گفت هر هسته همون هاپلوئیدپرستو بابایی وقت بخیر
... نه اشتباه نکن اینجا که نگفته دیپلوئیده ... یاخته رویان حاصل میتوز تخم زا و ربطی به دوهسته ای نداره... من با یه مثال برای شما میگم ... مثلا یاخته قلبی بعضیاشون دوهسته ای اند و در هرهسته دو مجموعه کروموزوم دارن اما آیا ما باید بگیم 4n هستن ! نه میگیم یاخته پیکری انسانیه و 2n هستش با اینکه دو هسته داره ...
-
پرستو بابایی وقت بخیر
... نه اشتباه نکن اینجا که نگفته دیپلوئیده ... یاخته رویان حاصل میتوز تخم زا و ربطی به دوهسته ای نداره... من با یه مثال برای شما میگم ... مثلا یاخته قلبی بعضیاشون دوهسته ای اند و در هرهسته دو مجموعه کروموزوم دارن اما آیا ما باید بگیم 4n هستن ! نه میگیم یاخته پیکری انسانیه و 2n هستش با اینکه دو هسته داره ...
_Reza_
اخ حواسم نبوده اصلا مچکرم که گفتید !🥲 -
-
سلام دوستان
روزتون بخیر
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه! -
@نبآت سلام
توی بدن انسان یاخته اسکلتی چه دوتا و چه سه تا هسته داشته باشه فرقی نداره باز دولاده و هر هسته هم مجزا از تعدادهسته دولاده! اگه به تعریف عدد فام تنی مراجعه کنید متوجه مطلب میشید.@Ph-MV در یاخته دو هسته ای گفته است:
دوتا و چه سه تا هسته داشته باشه فرقی نداره باز دولاده و هر هسته هم مجزا از تعدادهسته دولاده! اگه به تعریف عدد فام تنی مراجعه کنید متوجه مطلب میشید
ممنونم
-
پرستو بابایی
_Reza_
ممنونم ازتون