IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
یاخته دو هسته ای
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to SARA_ on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@نبآت در یاخته دو هسته ای گفته است:
سلام دوستان
روزتون بخیر
یاخته دو هسته ای هاپلوئید محسوب میشه یا دیپلوئید؟
بعضی منابع میگن هاپلوئیده و بعضی میگن نه!سلام عزیزم
راستش نظر واحدی وجود نداره توی این موضوع اما خب آقای موقاری میگن هاپلوئید باید به حساب بیاد .
از طرفی بعضی منابع میگن خب ما دو تا هسته هاپلوئید داریم پس جمعا یاخته دیپلوئیده ..توی آزمون ماز هم که چند وقت پیش زدم اونو دیپلوئید در نظر گرفته بود.
تستشو پیدا کردم براتولی خب توی اکثر آزمون تا جایی که من دیدم اونو دیپلوئید می گیرن ؛ولی واقعا نمی دونم چون نظر ها متفاوته
اما بازم حواست باشه اگه گفت هر هسته همون هاپلوئید -
پرستو بابایی وقت بخیر ... نه اشتباه نکن اینجا که نگفته دیپلوئیده ... یاخته رویان حاصل میتوز تخم زا و ربطی به دوهسته ای نداره... من با یه مثال برای شما میگم ... مثلا یاخته قلبی بعضیاشون دوهسته ای اند و در هرهسته دو مجموعه کروموزوم دارن اما آیا ما باید بگیم 4n هستن ! نه میگیم یاخته پیکری انسانیه و 2n هستش با اینکه دو هسته داره ...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Reza_ on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
_Reza_
اخ حواسم نبوده اصلا مچکرم که گفتید !🥲 -