امتحان دینی چطور بود؟
-
مارشمالو خداروشکر اوکی بوده چون کتابو قورت داده بودم
ولی خب دیگه انتظار این سوالارو نداشتم با اینکه بلد بودم . حداقل تعداد 20 ها میاد پایین
مثلا سوال اول تاحالا مثلشو نیومده بود که ایه ای از توحید در خالقیت بده و بگه کدوم معیار اسلامیه یا اون تست راجع به حکمت احکام الهی -
مارشمالو خداروشکر اوکی بوده چون کتابو قورت داده بودم
ولی خب دیگه انتظار این سوالارو نداشتم با اینکه بلد بودم . حداقل تعداد 20 ها میاد پایین
مثلا سوال اول تاحالا مثلشو نیومده بود که ایه ای از توحید در خالقیت بده و بگه کدوم معیار اسلامیه یا اون تست راجع به حکمت احکام الهیHouman M اصلا یجوری بودن هم به نظرم آسون بود هم سخت جا پاسخ برگ هم کم بود دست خط منم که درشت :)) و داستان نویسیم هم فعال (از آسمون تا زمین هر چی بهش مربوطه مینویسم) بیشتر استرس اینو داشتم که جا کم نیاد که کم میومد همش
-
Houman M اصلا یجوری بودن هم به نظرم آسون بود هم سخت جا پاسخ برگ هم کم بود دست خط منم که درشت :)) و داستان نویسیم هم فعال (از آسمون تا زمین هر چی بهش مربوطه مینویسم) بیشتر استرس اینو داشتم که جا کم نیاد که کم میومد همش
مارشمالو باید یادبگیری که فقط جواب مورد نیازو بنویسی و وسواس به خرج ندی
هرچی رو کتاب مسلط تر و دقیق تر باشی راحت تر میشی و میدونی که کامل نوشتی جوابو و اینکه ااستفاده از کلیدواژه ها کمک میکنه مصحح میبینه کلمات کلیدی رو گفتی سریع رد میشه نمره رو میده حوصله داستان ندارن معمولا -
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402مارشمالو به نظر من کل امتحان اوکی نبود. 17 به زور
-
درود نه کلا سطح سوالا بالا تر بود و واقعا به گفتشون عمل کردن
کلا سوالایی مفهومی و ریز بینانه
تشریحی هاهم از سوالای کم تکرار بودن مثلا اون سبقت رحمت یا جهل و نادانی در باره زنان
و اون سوال راجع به تفکر غلط درباره قضا و قدر ....
همه تو کتاب هستن ولی جاهایی ان که سوال تقریبا کم اومده ازشونHouman M یا حتی جاهای خالی
-
Arya A B چون اولین بار بوده شرکت کردی. اگر خدای نکرده بری شهریور خیلی بهتر میدی
-
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402مارشمالو من خودم سوالا اول آیه و جاهای خالی بین دو کلمه مونده بودم و اشتباه رو نوشتم
-
مارشمالو باید یادبگیری که فقط جواب مورد نیازو بنویسی و وسواس به خرج ندی
هرچی رو کتاب مسلط تر و دقیق تر باشی راحت تر میشی و میدونی که کامل نوشتی جوابو و اینکه ااستفاده از کلیدواژه ها کمک میکنه مصحح میبینه کلمات کلیدی رو گفتی سریع رد میشه نمره رو میده حوصله داستان ندارن معمولا -
مارشمالو من خودم سوالا اول آیه و جاهای خالی بین دو کلمه مونده بودم و اشتباه رو نوشتم
Amir ali Nikfard تشریحی ها بدتر بودن
-
مارشمالو به نظر من کل امتحان اوکی نبود. 17 به زور
Amir ali Nikfard بسی چرت بود جواب احتمالی دیدم اصلا جواب من نبودن
-
Amir ali Nikfard بسی چرت بود جواب احتمالی دیدم اصلا جواب من نبودن
-
-
Kourosh Mousavi فک نکنم تو ویست گفته باشی صحیح غلطارو چی زدی
-
Kourosh Mousavi فک نکنم تو ویست گفته باشی صحیح غلطارو چی زدی
Houman M
غ ص ص ص فکنم -
این پست پاک شده! -
Houman M
غ ص ص ص فکنمKourosh Mousavi همه همینو میگن ولی درخواست دارم ازت صفحه 9 کتابو ببینی خط اخری که نوشته همون سوال 8 هست بنظرت این فقط برای بقا نیست ؟ چون در زمان پیدایش و خلق شدن ما قدرت حرف زدن و عرض نیاز رو نداریم با اینکه نیاز رو داریم نمیتونیم بیانش کنیم و اینکه کلا مطلب زیر تیتر نیازمندی جهان به خدا در بقا اومده برا همین فک کنم سوال 8 غلط بود
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402.pdf -
Amir ali Nikfard نه شهریور که نمیرم هرجوری بشه نتیجه نهایی و کنکورم
همون مهندسی معدن که میخوام رو هر دانشگاهی آوردم میرم حوصله پشت کنکور موندن ندارم -
Kourosh Mousavi همه همینو میگن ولی درخواست دارم ازت صفحه 9 کتابو ببینی خط اخری که نوشته همون سوال 8 هست بنظرت این فقط برای بقا نیست ؟ چون در زمان پیدایش و خلق شدن ما قدرت حرف زدن و عرض نیاز رو نداریم با اینکه نیاز رو داریم نمیتونیم بیانش کنیم و اینکه کلا مطلب زیر تیتر نیازمندی جهان به خدا در بقا اومده برا همین فک کنم سوال 8 غلط بود
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402.pdfHouman M
داری درست می گی ولی این بیان درخواست منظور از نیازمند بود انسانه
اگه اون آیه یساله می داد می گفتیم بقا بر پیدایش مقدمه
ولی در هر صورت بیان می شه -
Amir ali Nikfard نه شهریور که نمیرم هرجوری بشه نتیجه نهایی و کنکورم
همون مهندسی معدن که میخوام رو هر دانشگاهی آوردم میرم حوصله پشت کنکور موندن ندارمArya A B
در میای