امتحان دینی چطور بود؟
-
از کی تا حالا ولی و سرپرستی و این ایه سوال 4 شده توحید در ربوبیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402new.pdf
-
من 14 شدم. حالم خیلی خرابه. چه کنم؟
-
از کی تا حالا ولی و سرپرستی و این ایه سوال 4 شده توحید در ربوبیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402new.pdf
Houman M گفته بازتاب و حاصل اعتقاد به اون یعنی بعد از توحید در ولایت که میشه ربوبیت
-
Houman M گفته بازتاب و حاصل اعتقاد به اون یعنی بعد از توحید در ولایت که میشه ربوبیت
Amir ali Nikfard بامن حرف نزن که بد میشه
میبینی که خودم جوابو فهمیدم -
Houman M اصلا یجوری بودن هم به نظرم آسون بود هم سخت جا پاسخ برگ هم کم بود دست خط منم که درشت :)) و داستان نویسیم هم فعال (از آسمون تا زمین هر چی بهش مربوطه مینویسم) بیشتر استرس اینو داشتم که جا کم نیاد که کم میومد همش
مارشمالو اندکی رکب خوردم
از جاهای پرت سوال داده شده بود -
Kourosh Mousavi بزرگوار فقط 2 غلطه؟ به نظر من بیشترش غلطه
مارشمالو
بقیش رو چک نکردم -
مارشمالو دوستان واسه ادبیات به شلیک اکتفا نکنید چون فوق العاده خلاصه و مختصره پیشنهادم جزوه محمد صادقی هست که کامل قلمرو فکری هارو نوشته
Houman M
چیه کجاست؟ -
Houman M
چیه کجاست؟ -
Amir ali Nikfard فدای سرت دیگه کاری نمیتونی کنی برو بشین برا فیزیک بخون تا بعد... دیگه ترمیم که ازمون نگرفتن
-
مارشمالو
بقیش رو چک نکردمKourosh Mousavi منطقیه
-
Amir ali Nikfard منم 13.5 شدم نگران نباش همه خراب کردن فکر کنم ولی من واقعا خیلی بیشتر از این چیزا خونده بودم
-
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402مارشمالو
سلام
برادرم امتحان نهایی داشته میگفته که متاسفانه کنارش مراقب بوده ولی بقیه بچه ها تقلب میکردن و تقلب هم زیاده بوده هدف از این مصوبه هم عدالت آموزشی بوده!
و درمورد سختی سوالات دینی هم میدونستم با توجه به این تاثیر قطعی سوالات قطعا سخت خواهد بود -
بچهها جواباتون رو چک نکنین حتی از روی کتاب
من بعد هر امتحان چک میکردم بعدش نمرهمو حساب میکردم بعدم گریه میکردمدقیقا بعد هر امتحان. ولی نمرههای اصلیم خیلی فرق داشت با اونی که خودم حساب کردم. چون خیلی زیاد به مصحح بستگی دارهو اکثرا منظورو برسونی نمره میدن
-
بچهها جواباتون رو چک نکنین حتی از روی کتاب
من بعد هر امتحان چک میکردم بعدش نمرهمو حساب میکردم بعدم گریه میکردمدقیقا بعد هر امتحان. ولی نمرههای اصلیم خیلی فرق داشت با اونی که خودم حساب کردم. چون خیلی زیاد به مصحح بستگی دارهو اکثرا منظورو برسونی نمره میدن
Mahdieh te اره من خودم دو تا جای خالی اشتباه نوشتم به دبیرم گفتم گفت اگر خودش باشه نمره میده چون خیلی به مفهوم نزدیکه
-
فشاری شدین......تتپتتتت.......