بیا کمکککککک بدو آفرین
-
moBn
استاد A که هست X بزارKourosh Mousavi استاد مگه دلبخواهه
-
moBn
استاد A که هست X بزارKourosh Mousavi
کوروش ایکس فاصله از مرکز نوسان گره نمیشه -
Kourosh Mousavi استاد مگه دلبخواهه
moBn
وای...
دل بخواهی؟ اصلا ورودی تو فقط x هستش که در حالتی خاص حداکثر می شه می شه A یا همون دامنه -
Kourosh Mousavi
کوروش ایکس فاصله از مرکز نوسان گره نمیشه@Danial-al
ها؟ -
@Danial-al
ها؟Kourosh Mousavi
اون A ک مشخصه
ولی x ما فاصله از مرکز نوسان گر میزاریم اکثر با A داخل سوال برابره ولی من چند مورد دیدم برابر نبودن -
moBn
وای...
دل بخواهی؟ اصلا ورودی تو فقط x هستش که در حالتی خاص حداکثر می شه می شه A یا همون دامنهKourosh Mousavi خب خودت میگی درحالت خاص، فقط در حالت خاص، که ایکس مساویِ دامنه ست میتونی باهاش ماکسیمم سرعتو بدست بیاری.
من واقعا نمیدونم اثبات اینو.. اگه اثبات میشه بگو. -
Kourosh Mousavi
اون A ک مشخصه
ولی x ما فاصله از مرکز نوسان گر میزاریم اکثر با A داخل سوال برابره ولی من چند مورد دیدم برابر نبودن@Danial-al
نمی دونم چی می گی ولی اوکیه -
Kourosh Mousavi خب خودت میگی درحالت خاص، فقط در حالت خاص، که ایکس مساویِ دامنه ست میتونی باهاش ماکسیمم سرعتو بدست بیاری.
من واقعا نمیدونم اثبات اینو.. اگه اثبات میشه بگو. -
@PHys
این سرعت بیشینه نوسانگر هست.
یعنی سرعت در x=0 که انرژی پتانسیل صفر هست.(فرضا در x=0 ما U=0 داریم)
در رابطه سرعت زمان که گفتم ( (ωt-δ)v=Aωcos ) اگر cosine ماکزیمم بشه به همین v_max=Aω رابطه میرسیم!
رابطه v=ωx که گفتید فرق داره و غلطه.
یعنی نمیشه به جای A خودتون هر x بزارید! در رابطه v_max=Aω همه ثابتن نه متغیر پس نمیشه دلخواه به جای A قرار بدید x ...v_max=Aω از (ωt-δ)v=Aωcos بدست اومده اما رابطه شما نه.
-
Kourosh Mousavi عزیز من نمیگم که دامنه ایکس حساب نمیشه. میگم به ازای هر ایکسی نمیشه سرعتشو بدست اورد. حالا اگه سازمون همساز نیست ولش کن
-
در رابطه سرعت زمان که گفتم ( (ωt-δ)v=Aωcos ) اگر cosine ماکزیمم بشه به همین v_max=Aω رابطه میرسیم!
یعنی نمیشه به جای A خودتون هر x بزارید! در رابطه v_max=Aω همه ثابتن نه متغیر پس نمیشه دلخواه به جای A قرار بدید x ...v_max=Aω از (ωt-δ)v=Aωcos بدست اومده اما رابطه شما نه.
-
@PHys
https://forum.alaatv.com/post/3086593داداش اینو ببین کتاب خودش چنین بیانی داره من هزار تا سوال با
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بوده -
@PHys
https://forum.alaatv.com/post/3086593داداش اینو ببین کتاب خودش چنین بیانی داره من هزار تا سوال با
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بودهKourosh Mousavi میخوای سوال بدم ایکس با A برابر نباشه ؟
-
@PHys
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بودهKourosh Mousavi کتاب میگه اگهههههههه ایکسمون A باشه فلانو بهمان میشه
نگفته که همیشه ایکس دامنه ست -
Kourosh Mousavi میخوای سوال بدم ایکس با A برابر نباشه ؟
@Danial-al
داداش معلومه که سوال هست
داداشمون می گه فرمول
v = xw غلطه -
@PHys
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بودهKourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین
گفته است:
v = wx
طبق این رابطه در x=0 سرعت 0 هست اما میدونیم در x=0 سرعت ماکزیمم میشه. یک سوال بفرستید که در اون از v = wx استفاده کرده!!!!!
-
Kourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین
گفته است:
v = wx
طبق این رابطه در x=0 سرعت 0 هست اما میدونیم در x=0 سرعت ماکزیمم میشه. یک سوال بفرستید که در اون از v = wx استفاده کرده!!!!!
@PHys
وایسا داداش -
گفته است:
v = wx
@PHys در بیا کمکککککک بدو آفرین
گفته است:
گفته است:
v = wx
اکثر سوالا همین استفاده میشه من اینو از A بیش تر دیدم
-
@PHys در بیا کمکککککک بدو آفرین
گفته است:
گفته است:
v = wx
اکثر سوالا همین استفاده میشه من اینو از A بیش تر دیدم
-
از فرمول های کتاب میتونید بدست بیارید.اثبات این رابطه به کمک قانون دوم نیوتن ممکنه ...
F=ma
F=mdv/dt
F=mvdv/dx
Fdx=mvdv
چون حرکت هماهنگ ساده است F=-kx :
kxdx=mvdv-
کافیه از دو طرف انتگرال گرفت تا به رابطه بالا رسید.طبق رابطه ای که در عکس هست در x=0 سرعت ماکزیمم و در x=A سرعت 0 هست.