بیا اینجا ثواب داره
-
سلام
شما شبا بیدار میمونید برای درس خوندن؟
اگه آره چیکار میکنیدقهوه؟ آدامس اکشن؟ صورتتون میشورید؟ شوک؟
من نیاز دارم بیدار بمونم ولی بعد از یه تایمی (حدود یازده) دیگه احساس میکنم وقت خوابه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402
مارشمالو ببین یه مدت بیدار بمونی عادت میکنی
ولی واقعیتش بعضی ها شبا میتونن بیدار بمونن ولی بعضی ها نه.
من خودم راحت شبا بیدار می مونم.
بستگی به خود فرد داره
ولی یه چی بگم سعی کن خودتو معتاد قهوه و نسکافه نکنی من یه مدت معتادش شدم بد بود.نخورب نمیتونی درس بخونی -
سلام
من نیاز دارم بیدار بمونم ولی بعد از یه تایمی (حدود یازده) دیگه احساس میکنم وقت خوابه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
مارشمالو نه ۱۱.۵ خواب ۵شروع
اصن شب خوانی اشتباه محضه بنظرم- برای کسی که عادت نداره
حتی اگه شب خوان هستید توی کنکور پدرتون در میاد بعد امتحانات جغد های عزیز شیفت کنید به صبح
-
Houman M خب بزگوار فارسی نمیرسم تموم کنم به طور خوب
وقتی تموم نمیکنم اونجوری که خودم میخام اعتماد به نفس ندارم وقتی هم اعتماد به نفس ندارم گند میزنم:(((مارشمالو این دوستمون خوب توضیح دادن
خواب نباشه هرچه قدم بخونی نتیجه خیلی خیلی سخت بهتر میشه و کند پیش میری
کیفیت مهم تر از کمیته شما همه کتابو سرسری بخونی و نخوابی ممکنه هیچی نتونی جواب بدی ولی نصف کتابو فول با کیفیت بخونی و خوب بخوابی راحت اونارو مینویسی حالا نمیگم نصف کتابو نخون کلی عرض کردم -
- برای کسی که عادت نداره
حتی اگه شب خوان هستید توی کنکور پدرتون در میاد بعد امتحانات جغد های عزیز شیفت کنید به صبح
Kourosh Mousavi منم همینو دارم میگم خواب شب واسه تحلیل و طبقه بندی دیتای روزه
-
سلام
مارشمالو سعی کن به شب بیداری عادت نکنی
من الان فهمیدم که کارکرد مغزم اومده پایین مثلا قبلا دو سه خط با یکی دوبار خوندن حفظ میشدم الان بیشتر شده نمیدونم مال شب بیداری یا دوری از درس یا بالا رفتن سن()ولی فکر کنم بیشتر مال گوشی و شب بیداری و دوری از درسه باشه دارم روش کار میکنم برگردم به روال عادی و یکم بهتر شدم
-
سلام