امتحانات ایجاد سابقه
-
Kourosh Mousavi
موضوع اینجاست که برای کنکور تیرماه امسال ثبت نام کردم و برای همین ایجاد سابقه تحصیلی زدم که میگن نمیتونم شهریور ترمیمش کنم🦯
Zari 0
آره نمی تونی
در حد پاس بخون -
Zari 0
آره نمی تونی
در حد پاس بخونKourosh Mousavi
در حد پاس هم بخونم آخه اونایی که خراب کردم چی احتمال میدم زیر ۷ بشم اون دوتا امتحان اولو بقیه هم معلوم نیست چطور باشن که اگا بمونم سال بعد بیچاره م -
Kourosh Mousavi
در حد پاس هم بخونم آخه اونایی که خراب کردم چی احتمال میدم زیر ۷ بشم اون دوتا امتحان اولو بقیه هم معلوم نیست چطور باشن که اگا بمونم سال بعد بیچاره مZari 0 دوازدهمی؟ یکم با معلمات صحبت کن مستمرارو خوب بدن. خیلی تاثیر داره و اینکه منم موقع دیپلم خودم گفتم زبان رو رسما میوفتم و ۲ روز گریه کردم ولی ۱۵ شدم. یا دی امسال همه نمرههام بیشتر از چیزی شد که خودم تصحیح کردم
بعدشم کلا ۳ تا امتحان بوده که بیخیال
بقیهشو خوب بگیر. مثلا زیست و شیمی و عربی ۲۰ کلی میندازدت جلو. -
Kourosh Mousavi
در حد پاس هم بخونم آخه اونایی که خراب کردم چی احتمال میدم زیر ۷ بشم اون دوتا امتحان اولو بقیه هم معلوم نیست چطور باشن که اگا بمونم سال بعد بیچاره مZari 0 بعد روی زیست کنکورت سرمایهگذاری کن هر تستش کلی تاثیر داره از الان شبی ۱۰ تا تست جامع بزنی میشه ۴۰۰ تا تست. ۱۰ تا تستم در بدترین حالت ۱ ساعت وقت میبره
-
Zari 0 دوازدهمی؟ یکم با معلمات صحبت کن مستمرارو خوب بدن. خیلی تاثیر داره و اینکه منم موقع دیپلم خودم گفتم زبان رو رسما میوفتم و ۲ روز گریه کردم ولی ۱۵ شدم. یا دی امسال همه نمرههام بیشتر از چیزی شد که خودم تصحیح کردم
بقیهشو خوب بگیر. مثلا زیست و شیمی و عربی ۲۰ کلی میندازدت جلو.Mahdieh te مستمر چطوری تاثیر داره
؟
من رو این حساب که مهم نیست با دبیر زیست لج افتادم اون میگفت شبه من میگفتم روزه(تقصیر من نبود البته کلا آدم عجیبی بود)
-
Zari 0 دوازدهمی؟ یکم با معلمات صحبت کن مستمرارو خوب بدن. خیلی تاثیر داره و اینکه منم موقع دیپلم خودم گفتم زبان رو رسما میوفتم و ۲ روز گریه کردم ولی ۱۵ شدم. یا دی امسال همه نمرههام بیشتر از چیزی شد که خودم تصحیح کردم
بقیهشو خوب بگیر. مثلا زیست و شیمی و عربی ۲۰ کلی میندازدت جلو.Mahdieh te سلام خسته نباشید
به نظرم مستمری تاثیری بر 40% نهایی ندارد
چون امکان اعمال نفوذ برای ارتقای سطح نمرات هست -
Mahdieh te مستمر چطوری تاثیر داره
؟
من رو این حساب که مهم نیست با دبیر زیست لج افتادم اون میگفت شبه من میگفتم روزه(تقصیر من نبود البته کلا آدم عجیبی بود)
مارشمالو روی کنکور تاثیر نداره ولی روی پاس شدن خیلی تاثیر داره. و اینکه یه چیزی داریم به اسم تک ماده و اینا که خیلی خوبه برای پاس شدن
والا پارسال که دیپلم توی کنکور تاثیر نداشت توی مدرسه مون میگفتن دبیرا به خاطر اینکه بچهها یک سال عقب نیوفتن مستمرارو خوب میدن تا راحتتر برن دانشگاه حالا الان نمیدونم چطوری شده
-
بقیهشو خوب بگیر. مثلا زیست و شیمی و عربی ۲۰ کلی میندازدت جلو.Mahdieh te
سلام نه دوازدهمی نیستم دیپلم مجدد دارم میگیرم چون کنکور رشته دیگه ای غیر رسته خودم ثبت نام کردم و فقط امتحانات نهایی رو میدم که ستبقه تحصیلی و داشته باشم -
-
سلام کسی میدونه اگه تو امتحتانات خرداد مشروط شم تکلیف چیه؟
من ایجاد سابقه تحصیلیم و امسالم از شانس بدم خیلی سوالات سخت طراحی میکنن واقعا تکلیف چیه اگه بیفتم؟؟