باشگاه 5 صبحی ها
-
صبح بخیر ساعت دو بار زنگ خورد اما از اونجا ک دیشب ساعت یک خوابیده بودم بیدار نشدم
-
صبح بخییییر
-
صبح بخیر ساعت دو بار زنگ خورد اما از اونجا ک دیشب ساعت یک خوابیده بودم بیدار نشدم
@fatma-vorodi97 در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
اشکال نداره به نظر من همین الانشم خیلی عالیه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
سلااااااام....منم با اقتدار ساعت 8 پا شدم
-
ایده: عصرانه ای ها
ایده اینه شما احتمالا تجربه دشاتید بعد از ظهر میخوابید و بعد وقتی بیدار میشید نمیدونید صبح هست یا شب اصلا کجایید و چرا اینجایید؟
اگه داشتید با ما همراه باشید
ذات این روش هم همین هستش
معمول بعد از اون یکی دو ساعت خواب به شدتتتتتتتتتتت شارژ میشدیم و شبش خواب نداشتیم
ایده اینه که بعد از غروب خورشید میگیرید میخوابید.بلافاصله بعدش.خب
و بعد یک ساعتی از خواب ناخودآگاه بلند میشید
وقتی بلند شدید دیگه نخوابید برید سر و صورتتون رو بشورید
و بیایید پای درس
ممکنه ساعت 8 بیدار بشید ممکنه ساعت 11
و تا جایی که میتونید بخونید و بخونید
اگه تا 7 صبح خواب نیومد که چه بهتر ولی اگه اومد بهتره بخوابید و ساعت 7 با صای زنگ بیدار بشید
این ایده یکم عجیب هستش ولی روی 10 درصد آدما بد جوری جواب میده
شاید جزو اون 10 درصد باشید.و خوبیش اینه با یه بار امتحان میتونید بفهمید 10 درصدی هستید یانهاین پست پاک شده! -
ایده اینه شما احتمالا تجربه دشاتید بعد از ظهر میخوابید و بعد وقتی بیدار میشید نمیدونید صبح هست یا شب اصلا کجایید و چرا اینجایید؟
ذات این روش هم همین هستش
معمول بعد از اون یکی دو ساعت خواب به شدتتتتتتتتتتت شارژ میشدیم و شبش خواب نداشتیم
و بیایید پای درس
اگه تا 7 صبح خواب نیومد که چه بهتر ولی اگه اومد بهتره بخوابید و ساعت 7 با صای زنگ بیدار بشید
شاید جزو اون 10 درصد باشید.و خوبیش اینه با یه بار امتحان میتونید بفهمید 10 درصدی هستید یانه@javadm328 در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
ذات این روش هم همین هستش
و بیایید پای درس
شاید جزو اون 10 درصد باشید.و خوبیش اینه با یه بار امتحان میتونید بفهمید 10 درصدی هستید یانهمن نمیخوابم عصرا
ایده بعدی لطفن -
چگونه هرروز صبح بیدار شویم و در طول روز بیدار بمانیم!
https://www.aparat.com/v/TX6Hy/چگونه_هرروز_صبح_بیدار_شویم_و_در_طول_روز_بیدار -
چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم؟ شهاب اناری
https://www.aparat.com/v/yK30g -
من خداروشکر گوش شیطون کر چن ساله عصرا نمیخوابم اصن کلا عادت ندارم بازم میگم گوش شیطون کرررررررر هر وقت از خودم تعریف کردم برعکس شد اخع
-
من خداروشکر گوش شیطون کر چن ساله عصرا نمیخوابم اصن کلا عادت ندارم بازم میگم گوش شیطون کرررررررر هر وقت از خودم تعریف کردم برعکس شد اخع
@fatma-vorodi97
شاید باور نکنی
ولی من گفتم ظهرا نمیخوابم
دقیقا امروز 30 دقیقه خوابیدمدر این حد بی جنبه ام : ))))
-
دوستان خواب بعد ظهر رو حذف نکنید
بخوابید ولی نه زیاد در حد 15 دقیقه شاید خواب هم نرید همین 15 دقیقه چشماتون رو رو هم بزارید و بعد بلند بشید به کارتون برسید این خواب به خواب اینموری معرف هست که همین خواب 7 برابر یک فنجان نسکافه به شما انرزی میده امتحان کنید حتما(نقل شده از علی میر صادقی) -
فردا ساعت پنج اعلام حاضری کنین گود نایت
-
Wake up:6:55
-
سلام ب همگی..من امروز رسمن ترکوندم..شب تا 3بیدار بودم..صب 10بیدارشدم...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
negwin در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
وای چه جالب برا منم دقیقا همین ساعت ها بود
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
ساعت ۱۰ بیدار شدم در عین ناامیدی از اینکه چرا اینقد دیر بیدار شدم.دیگه دارم انگیزمو از دست میدم.حالم از خودم بهم میخوره
@amirkonkuri97 سرگذشت منو میدونی؟
-
ساعت ۱۰ بیدار شدم در عین ناامیدی از اینکه چرا اینقد دیر بیدار شدم.دیگه دارم انگیزمو از دست میدم.حالم از خودم بهم میخوره