باشگاه 5 صبحی ها
-
@amirkonkuri97
بله تلاش زیاد میخاد عوضش بعدش انگار همه چیز بت دادن -
من جاتو بودم پزشکی آزاد میرفتم یا بین الملل
@dr-yassi
من متاهل شدم گلم هزینش دست پدرم نبودش
همه جوانبو سنجیدم منتها انتخاب رشتم بد بود کمی -
من خونمون خیلی شلوغه.از درس فاصله گرفتمو دیگه حوصله خوندن ندارم.ولی مشکلم اصلیم اینه که میترسم این شیش ماهو بشینم بخونم ولی آخرشم قبول نشم آبروم بره
-
@dr-yassi
من متاهل شدم گلم هزینش دست پدرم نبودش
همه جوانبو سنجیدم منتها انتخاب رشتم بد بود کمیparipari
عزیزم مووووووفق باشی....
شما امیدوارم کردین واااااقعا میشه موفق شد.....
آرزوووداررررممممم تو زندگی ودرس وتوهمه ی زمینه ها بدرخشی -
paripari
عزیزم مووووووفق باشی....
شما امیدوارم کردین واااااقعا میشه موفق شد.....
آرزوووداررررممممم تو زندگی ودرس وتوهمه ی زمینه ها بدرخشی@dr-yassi عزیزمی خانوم دکتر اینده
ب امید اینکه همتون سال دیگه شهریور نتایجتون این باشه:رشته مورد علاقه بهترین دانشگاه قبول شدم -
@dr-yassi عزیزمی خانوم دکتر اینده
ب امید اینکه همتون سال دیگه شهریور نتایجتون این باشه:رشته مورد علاقه بهترین دانشگاه قبول شدمparipari
قربوووووووووووونت برم که....
مرسی مهربون -
از فردا امتحان میکنم ببینم چطوره... ولی ب خودم نمیبینم ک سحرخیز بشم
-
امروز دومین روز من بود که عضو این باشگاه شدم، و به لطف یزدان امروز هم صبح ساعت 5 بیدار شدم.
همونطور که قبلا هم گفتم، من یه مدت حدود 6 ماه پیش هم این کار رو انجام میدادم. راهکارهای خودم رو میگم برای دوستانی که شاید بتونن استفاده کنن:
الف) در طول روز حداکثر فعالیت خودم رو انجام میدم.
ب) یک الی دو ساعت مونده به وقت خواب از گوشی یا لپتاپ استفاده نمیکنم. برای همین درسهایی که با کمک ویدئوهای آلا رو میخونم اول صبح و قبل از غروب آفتاب تموم میکنم.
ج) یدونه از اون صداگیرها دارم، بنابراین موقع خواب حتی اگر بیرون از اتاق صدایی باشه نمیتونه اذیتم کنه. از این صداگیر موقع مطالعه دروس نیازمند تمرکز بالا هم استفاده میکنم.
د) در طول روز حداکثر نیم ساعت الی 45 دقیقه میخوابم! اون هم حتما در نیمروز! یعنی ساعت 1130 الی 12، که از صبح ساعت 5 تا ساعت 11 میخونم، خسته که شدم نیم ساعتی استراحت، و بعدش دوباره تا شب ساعت 9 میخونم.
ه) اول صبح که بیدار شدم به اندازه پنج دقیقه حداکثر تو هوای بیرون فعالیت میکنم تا از هوای تمیز و پر انرژی سحرگاهی استفاده کنم.
و) تحت هیییییییییییچ شرایطی اجازه نمیدم ساعت خواب یا ساعت بیداریم به هم بخوره.
ز) طوری تنظیم میکنم که حداقل 7 ساعت خواب شبانگاهی داشته باشم. یعنی ساعت 10 حتما حتما خواب هستم! شاید زودتر هم خوابیدم!
ح) از ساعت 9 به بعد چای و اینا نمیخورم، شام رو حداکثر ساعت 7 میخورم، و البته قبل خواب یه کتاب خارج درسی (غیر داستانی) مطالعه میکنم.
به امید موفقیت همممممممممممممممه ی آلائی ها، و هممممممممه ی دانش آموزان زحمت کش مملکتم.
ویکتور ککه -
امروز دومین روز من بود که عضو این باشگاه شدم، و به لطف یزدان امروز هم صبح ساعت 5 بیدار شدم.
همونطور که قبلا هم گفتم، من یه مدت حدود 6 ماه پیش هم این کار رو انجام میدادم. راهکارهای خودم رو میگم برای دوستانی که شاید بتونن استفاده کنن:
الف) در طول روز حداکثر فعالیت خودم رو انجام میدم.
ب) یک الی دو ساعت مونده به وقت خواب از گوشی یا لپتاپ استفاده نمیکنم. برای همین درسهایی که با کمک ویدئوهای آلا رو میخونم اول صبح و قبل از غروب آفتاب تموم میکنم.
ج) یدونه از اون صداگیرها دارم، بنابراین موقع خواب حتی اگر بیرون از اتاق صدایی باشه نمیتونه اذیتم کنه. از این صداگیر موقع مطالعه دروس نیازمند تمرکز بالا هم استفاده میکنم.
د) در طول روز حداکثر نیم ساعت الی 45 دقیقه میخوابم! اون هم حتما در نیمروز! یعنی ساعت 1130 الی 12، که از صبح ساعت 5 تا ساعت 11 میخونم، خسته که شدم نیم ساعتی استراحت، و بعدش دوباره تا شب ساعت 9 میخونم.
ه) اول صبح که بیدار شدم به اندازه پنج دقیقه حداکثر تو هوای بیرون فعالیت میکنم تا از هوای تمیز و پر انرژی سحرگاهی استفاده کنم.
و) تحت هیییییییییییچ شرایطی اجازه نمیدم ساعت خواب یا ساعت بیداریم به هم بخوره.
ز) طوری تنظیم میکنم که حداقل 7 ساعت خواب شبانگاهی داشته باشم. یعنی ساعت 10 حتما حتما خواب هستم! شاید زودتر هم خوابیدم!
ح) از ساعت 9 به بعد چای و اینا نمیخورم، شام رو حداکثر ساعت 7 میخورم، و البته قبل خواب یه کتاب خارج درسی (غیر داستانی) مطالعه میکنم.
به امید موفقیت همممممممممممممممه ی آلائی ها، و هممممممممه ی دانش آموزان زحمت کش مملکتم.
ویکتور ککهVictorKeke صداگیر چه مدلی؟ از کجا خریدین؟
-
VictorKeke صداگیر چه مدلی؟ از کجا خریدین؟
یه کنکوری در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
گوش گیر...که اسفنجیش از همه بهتره! میتونی اینترنتی سفارش بدی! مثلا از digi kala که معتبره...
https://www.digikala.com/Search/Category-ear-protection
ایجا رو یه نگاه بنداز
-
گوش گیر...که اسفنجیش از همه بهتره! میتونی اینترنتی سفارش بدی! مثلا از digi kala که معتبره...
https://www.digikala.com/Search/Category-ear-protection
ایجا رو یه نگاه بنداز
-
gollnar اون به قول شما اسفنجیش به نظرم خوب نبود اصن تاثیر نداشت
تو پرواز بهمون داده بودن
واسه همین پرسیدم -
تو پرواز بهمون داده بودن
واسه همین پرسیدماسفنجیش خوب نبود؟
بقیه ش که گوشُ زخمی میکنه از بس سفت و ضخیمهgollnar در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
تو پرواز بهمون داده بودن
بقیه ش که گوشُ زخمی میکنه از بس سفت و ضخیمهاونکه آره
ولی میگم شاید منظورشون اوناییه که شبیه هدسته
شاید اونا صدارو رد نکنن واقعا
به بقیه ش خیلی خوش بین نیستم -
gollnar در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
تو پرواز بهمون داده بودن
به بقیه ش خیلی خوش بین نیستمیه کنکوری در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
gollnar در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
تو پرواز بهمون داده بودن
به بقیه ش خیلی خوش بین نیستماونا فک کنم در هر صورت صدا رو رد کنن...حالا اگه هم نکنن شما میتونی اون شئِ حجیم و نسبتا سنگین رو در حینِ درس خوندن رو گوشها و سرت تحمل کنی؟
یکی از دوستام اسفنجی داره وقتی میذاره فقط باید هُلش بدی تا حضورتُ احساس کنه -
از اون مدل هدفونی ها، دیدین تو این فرودگاه ها اونایی که تو باند فرود هست کارشون میذارن؟ مدلی که من دارم تا مرز 105 دسی بل کنترل میکنه صدا رو. در حدی که در اوایل یکم سخته عادت کردن بهش. آدم حس میکرد تو خلا هست
-
جشن فارغ التحصیلی پزشکی
-
سلام
طبق آخرین پژوهش ها برای تغیر کردن و ایجاد یک شاهراه عصبی تو ذهن به 66 روز تمرین مداوم نیاز هست
یکی از عادت های خیلی خوب عادت به سحر خیزی است
در کلیپ زیر از رابین شارما(نویسنده کتاب: راهبی که فراری اش را فروخت) ایده های بسیار ناب و روش های خیلی کاربردی گفته میشه
امیدوارم لذت ببرید و البته عضوی از اعضای باشگاه 5 صبحی بشید :