ناقصی فیلم های زیست پیش دانشگاهی
-
bahareee کاربر گرامی چرا هست. هم فصل 5 پیش هست و هم فصول دیگه. فصل 8 پیش که شارش انرژی هست رو هم استاد رحیمی گفتن هم استاد پازوکی. باکتری ها و ویروس ها هم همچنین! البته یکی دو تا فصل ناقص هستن فکرکنم فصول 6 و 7 پیش باشن که فقط حل تست ازشون انجام شده. ولی استاد پازوکی باید تدریس کرده باشن.
-
bahareee پست های شما به تاپیکتون انتقال یافت
-
bahareee کاربر گرامی چرا هست. هم فصل 5 پیش هست و هم فصول دیگه. فصل 8 پیش که شارش انرژی هست رو هم استاد رحیمی گفتن هم استاد پازوکی. باکتری ها و ویروس ها هم همچنین! البته یکی دو تا فصل ناقص هستن فکرکنم فصول 6 و 7 پیش باشن که فقط حل تست ازشون انجام شده. ولی استاد پازوکی باید تدریس کرده باشن.
mohammadhassan در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
سلام شما فیلمهای آقای پازوکی رو دیدین؟ برای ژنتیک جمعیت که داغونم کدوم رو ببینم کامل باشه؟
-
mohammadhassan در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
سلام شما فیلمهای آقای پازوکی رو دیدین؟ برای ژنتیک جمعیت که داغونم کدوم رو ببینم کامل باشه؟
@aseman-al سلام، ایشون مفهوم رو خوب جا میندازن مخصوصا برای افرادی که واقعا صفر صفر هستند!
ولی هم استاد جعفری گفتن و هم این 2 عزیز (پازوکی و رحیمی) . پیشنهاد میکنم یه جلسه از هر کدوم ببینید. من خودم فیلم های ژنتیک جمعیت رو ندیدم که بخوام نظر بدم. -
@aseman-al سلام، ایشون مفهوم رو خوب جا میندازن مخصوصا برای افرادی که واقعا صفر صفر هستند!
ولی هم استاد جعفری گفتن و هم این 2 عزیز (پازوکی و رحیمی) . پیشنهاد میکنم یه جلسه از هر کدوم ببینید. من خودم فیلم های ژنتیک جمعیت رو ندیدم که بخوام نظر بدم.mohammadhassan در سلام دوستای عزیز زیست پیش دانشگاهی چرا تا فصل چهارمه فقط؟بقیه اش رو از کجا بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
ولی هم استاد جعفری گفتن و هم این 2 عزیز (پازوکی و رحیمی) . پیشنهاد میکنم یه جلسه از هر کدوم ببینید. من خودم فیلم های ژنتیک جمعیت رو ندیدم که بخوام نظر بدم.آها! ولی وقت ندارم که خیلی. آقای پازوکی با کتاب پیش می رن دیگه؟:thinking_face:
-
mohammadhassan در سلام دوستای عزیز زیست پیش دانشگاهی چرا تا فصل چهارمه فقط؟بقیه اش رو از کجا بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
ولی هم استاد جعفری گفتن و هم این 2 عزیز (پازوکی و رحیمی) . پیشنهاد میکنم یه جلسه از هر کدوم ببینید. من خودم فیلم های ژنتیک جمعیت رو ندیدم که بخوام نظر بدم.آها! ولی وقت ندارم که خیلی. آقای پازوکی با کتاب پیش می رن دیگه؟:thinking_face:
@aseman-al ایشون اسلاید های کتاب و درسی رو آماده میکردن و از رو اون درس میدادن. ولی من جای شما بودم به خاطر زمان و کیفیت فیلم از بین استاد رحیمی و جعفری یکی رو انتخاب میکردم.
-
@aseman-al ایشون اسلاید های کتاب و درسی رو آماده میکردن و از رو اون درس میدادن. ولی من جای شما بودم به خاطر زمان و کیفیت فیلم از بین استاد رحیمی و جعفری یکی رو انتخاب میکردم.
mohammadhassan در ناقصی فیلم های زیست پیش دانشگاهی گفته است:
ممنون بابت راهنمایی. حتما از آقای رحیمی و جعفری میبینم:smiling_face_with_smiling_eyes: