مخچه و پل مغزی
-
سلام دوستان خسته نباشید.
دوستان من داشتم تستای کنکور ۹۵ خارج رو بررسی می کردم یک گزینه گفته بود که مرکز تنظیم تعادل بدن مقابل مرکز تنظیم ترشح اشک و بزاق قرار داره، و گزینه درست بود. یعنی داره میگه مخچه مقابلِ پل مغزیه. این گزینه یکم مبهم نیست به خاطر لفظ (مقابل)؟
به عنوان نکته قبولش کنم یا تستش ایراد داشته؟ -
سلام
طبق شکل 16 لفظ مقابل به نظرم درسته -
سلام دوستان خسته نباشید.
دوستان من داشتم تستای کنکور ۹۵ خارج رو بررسی می کردم یک گزینه گفته بود که مرکز تنظیم تعادل بدن مقابل مرکز تنظیم ترشح اشک و بزاق قرار داره، و گزینه درست بود. یعنی داره میگه مخچه مقابلِ پل مغزیه. این گزینه یکم مبهم نیست به خاطر لفظ (مقابل)؟
به عنوان نکته قبولش کنم یا تستش ایراد داشته؟Fateme Samaei به نظر منم درسته، روبرو هم هستن دیگه پس درسته
-
سلام دوستان خسته نباشید.
به عنوان نکته قبولش کنم یا تستش ایراد داشته؟Fateme Samaei نه میشه گفت اینو
تقریبا مقابلن -
سلام دوستان خسته نباشید.
به عنوان نکته قبولش کنم یا تستش ایراد داشته؟Fateme Samaei ارجاعت میدم به شکل گ۲ف۱ز۲