ترس از آزمون..
-
سلام بچه ها. من یک ماه دیگه کنکورمه. اینطوری شدم که موقع آزمون هرچی ام بلد باشم گند میزنم. اصلا هرچی ام بخونم و کلاس برم. اصلا سوال می بینم قفل میکنم :))) استعداد درسیم واقعا بد نیست.. بعد از آزمون میشینم کلی سوالاشو حل میکنم، اما داخل خود آزمون... یه چند ماهی میشه اینطور شدم. دیگه به همه جوابام شک دارم.اما دیگه از خودم نا امید شدم نمیدونم باید واسه کنکورم چه گلی به سرم بگیرم :))) پیشنهاد میدید چی کار کنم؟..
-
خب یا تو منی یا من توام
از دلایل پشت کنکور موندنم همینه
سعی کردم اعتماد بنفسمو بیارم بالا تر
همه درسارو تو برنامه مرورم بزارم
نترسم
بگم اگه من نمیتونم پس خیلیا نمیتونن نگرانی نداره
ولی خب تا ی جایی میشه گفت اینا موثر بوده
باید اون سد ذهنیه بشکنه
حالا کی و چطور فعلا من ب اون مرحله نرسیدم -
خب یا تو منی یا من توام
از دلایل پشت کنکور موندنم همینه
سعی کردم اعتماد بنفسمو بیارم بالا تر
همه درسارو تو برنامه مرورم بزارم
نترسم
بگم اگه من نمیتونم پس خیلیا نمیتونن نگرانی نداره
ولی خب تا ی جایی میشه گفت اینا موثر بوده
باید اون سد ذهنیه بشکنه
حالا کی و چطور فعلا من ب اون مرحله نرسیدم -
@Sevilay کاش خدا کمکمون کنه ... :((( جدا گاهی دیوونه میشم که یه سری چیزا رو بلدم ولی اینطور میشه. آدم می مونه چیکار کنه برطرفش کنه، نمیدونه مشکلش از کجاست.
rz منم اینجوریم. بلدم ولی حل نمیکنم از ترس غلط شدن بنظرم آزمون زیاد بزن. جمعبندی تو به روش سه روز یکبار انجام بده و اینکه کلی مونده میشه کلی پیشرفت کرد
-
[audio/UaMu__va2Rrzkhdde7KC9Oks.m4a]
-
سلام بچه ها. من یک ماه دیگه کنکورمه. اینطوری شدم که موقع آزمون هرچی ام بلد باشم گند میزنم. اصلا هرچی ام بخونم و کلاس برم. اصلا سوال می بینم قفل میکنم :))) استعداد درسیم واقعا بد نیست.. بعد از آزمون میشینم کلی سوالاشو حل میکنم، اما داخل خود آزمون... یه چند ماهی میشه اینطور شدم. دیگه به همه جوابام شک دارم.اما دیگه از خودم نا امید شدم نمیدونم باید واسه کنکورم چه گلی به سرم بگیرم :))) پیشنهاد میدید چی کار کنم؟..
-
[audio/UaMu__va2Rrzkhdde7KC9Oks.m4a]
Kourosh Mousavi ممنون ازت
ولی می دونی تایم خیلی کمی مونده تا کنکور و الان بیشتر درگیر امتحان نهایی ام. یعنی خوبه آخر شبا درسامو که خوندم آزمون بدم یا تست بزنم یا بازدهی نداره تو تایم خالی روزم یا صبحا باید تست و آزمون بزنم؟
امیدوارم موفق باشی
-
rz ببین این حالت رو بنظرم باید با مسیر سازی به سمت راه حل درست اصلاح کنی
Alireza Mousavi به نظرت میشه تو این تایم کم کاری کرد؟ اگه من این مشکلم درست شه دیگه هیچ مشکلی تو درسام ندارم..
-
Alireza Mousavi به نظرت میشه تو این تایم کم کاری کرد؟ اگه من این مشکلم درست شه دیگه هیچ مشکلی تو درسام ندارم..
-
Kourosh Mousavi ممنون ازت
ولی می دونی تایم خیلی کمی مونده تا کنکور و الان بیشتر درگیر امتحان نهایی ام. یعنی خوبه آخر شبا درسامو که خوندم آزمون بدم یا تست بزنم یا بازدهی نداره تو تایم خالی روزم یا صبحا باید تست و آزمون بزنم؟
امیدوارم موفق باشی
rz
اگه قراره جا بزنی که هیچی
ولی اگه هستی تو کار
فعلا هر مبحث ۱۲ رو که می خونی برو ازش تست بزن بعد از ۲۵ خرداد شروع کن تند تند آزمون بده -
rz حتما میشه همش بستگی به خودت داره
Alireza Mousavi ممنونم

-
rz
اگه قراره جا بزنی که هیچی
ولی اگه هستی تو کار
فعلا هر مبحث ۱۲ رو که می خونی برو ازش تست بزن بعد از ۲۵ خرداد شروع کن تند تند آزمون بدهKourosh Mousavi حتما. ممنون از راهنماییت

-
-
Alireza Mousavi ممنونم

-
@Forouhar هنوز کلی وقته برای قبول شدن. یه تجدید نظری بکن. در کل من اگه بخوام این یه سالی که گذشت رو در یه جمله خلاصه کنم اینه که من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی