راه ابریشم استاد ثابتی
-
سلام وقت همگی بخیر.
دوستان میخواستم بپرسم کسی اینجا هست ریاضیش خیلی ضعیف بوده باشه و با استاد ثابتی به یه سطح خوبی توی ریاضی رسیدن باشه؟
من ریاضیم خیلی ضعیفه یه چیزی زیر صفر
میخواستم بدونم اگه راه ابریشم استاد ثابتی رو ببینم میتونم سطح مو بیارم بالا حداقل تا ۵۰ درصد برسم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام وقت همگی بخیر.
دوستان میخواستم بپرسم کسی اینجا هست ریاضیش خیلی ضعیف بوده باشه و با استاد ثابتی به یه سطح خوبی توی ریاضی رسیدن باشه؟
میخواستم بدونم اگه راه ابریشم استاد ثابتی رو ببینم میتونم سطح مو بیارم بالا حداقل تا ۵۰ درصد برسم؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءTaranommm سلام بله خود من استاد ثابتی عالی هستن من کلا ریاضی نمیخوندم و روز قبل امتحان فیلمای ایشون میدیدم و به نسبت نمره خوبی میگرفتم (نسبت به
خون هایی که خودشون از اول سال میکشتن) و بعد از عید هم که کنکوری خوندن شروع کردم از منفی به درصدا نسبتأ خوب رسیدم
-
سلام وقت همگی بخیر.
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Taranommm سلام بله خود من استاد ثابتی عالی هستن من کلا ریاضی نمیخوندم و روز قبل امتحان فیلمای ایشون میدیدم و به نسبت نمره خوبی میگرفتم (نسبت به
خون هایی که خودشون از اول سال میکشتن) و بعد از عید هم که کنکوری خوندن شروع کردم از منفی به درصدا نسبتأ خوب رسیدم
-
سلام وقت همگی بخیر.
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Taranommm البته باید جدی درس بخونی به خودتم ربط داره
Alireza Mousavi امروز دیدی سوالارو
احساس میکنم آقا ثابتی طراح بوده
-
Taranommm من صفر بودم و الان یکم
۵۰ن ۱۰۰میزنیAlireza Mousavi جدی؟ چون واقعا با هیچ دبیری هنوز ارتباط نگرفتم یعنی همش تبلیغه
-
مارشمالو ببین یه فیلم پخش شده بود که با اشرفی به ریاضی مشرفي (یه دبیر ریاضیه) من با اشرفی کلاس نداشتم ولی اینو بدون با ثابتی به ریاضی ثابتی-_-
-
Taranommm البته باید جدی درس بخونی به خودتم ربط داره
Alireza Mousavi اونکه صددرصد
-
-
مارشمالو من ک نهایی نداشتم
ولی اتفاقا برا شلیک نهایی فک میکردم اونقدرا تطبیق نداشته باشه -
-
مارشمالو
مخصوصا سوال احتمال اخری
Alireza Mousavi و اون بهینه سازیههههههه اصلا کف کردممممم🥴🥴🥴
-
Alireza Mousavi و اون بهینه سازیههههههه اصلا کف کردممممم🥴🥴🥴
-
سلام وقت همگی بخیر.
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Taranommm سلام هانی خوبی .... من ریاضیم ضعیف نبود ولی فیلم های اقا ثابتی انقلاب ریاضی من بود الان بخوام بت بگم درصدم پایین 70 نمیاد
Moonchild سلام قربونت
منم ویدیو هاشونو میبینم یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا بعدش یادم میره مخصوصا اینکه برای هر چیزی یه فرمول جدید هست و خیلی با فرمولای کتاب کاری ندارن. برای همین همون ی نوع مسئله خاص که توی ویدیو حل میشه رو یاد میگیرم ولی سوالای مشابه اونو نمیتونم جواب بدم.انگار که جواب همون سوال و فقط حفظ باشم