Help
-
های بچه ها
یک چند وقتی هست دیگه واقعا خسته شدم نمیدونم تقصیر چیه یا کیه ولی دیگه بازدهیم مثل قبل نیست خودم حس میکنم به خاطر امتحان نهایی هاست کل برناممو ریخته بهم شبا تا دیر وقت باید بیدار باشم تا درس بخونم روز بعدشم کلا گند میخوره بهش یک حال مزخرفی میاد تو وجودم
از اینکه کمتر تست میزنم استرس میگیرم
چند روز پیش یک آزمون جامع زدم همه درصدام روی بیست درصد بودن من امسال واقعا خوندم ولی وقتی این نتیجه دیدم کلی اعصابم ریخت بهم اصلا نمیفهمم چه کنم -
-
Kourosh Mousavi
منطقیه واقعا
ولی خب بعضی وقتا تو اون مدت زمانی که برا امتحانا دادن نمیشه درس جمع کرد -
Kourosh Mousavi
منطقیه واقعا
ولی خب بعضی وقتا تو اون مدت زمانی که برا امتحانا دادن نمیشه درس جمع کردFatemeh iranmanesh
محدود کن نه قطع
۱۸ شو نه ۲۰ -
های بچه ها
یک چند وقتی هست دیگه واقعا خسته شدم نمیدونم تقصیر چیه یا کیه ولی دیگه بازدهیم مثل قبل نیست خودم حس میکنم به خاطر امتحان نهایی هاست کل برناممو ریخته بهم شبا تا دیر وقت باید بیدار باشم تا درس بخونم روز بعدشم کلا گند میخوره بهش یک حال مزخرفی میاد تو وجودم
از اینکه کمتر تست میزنم استرس میگیرم
چند روز پیش یک آزمون جامع زدم همه درصدام روی بیست درصد بودن من امسال واقعا خوندم ولی وقتی این نتیجه دیدم کلی اعصابم ریخت بهم اصلا نمیفهمم چه کنمFatemeh iranmanesh غیر ممکنه بعد از یه مدت طولانی بدون یه جمعبندی مفصل درصدای بالایی توی آزمونهای جامع بزنی (بحث ترکیب شدن و سوالای جوندارتر). یکی از دوستام که پارسال ژنتیک دولتی قبول شد گفت کنکورارو به روش سهروز یکبار حل کردم و چون جمعبندی نکرده بودم یکم لنگ میزدم این اواخر تازه راه افتاده بود (با تحلیل کنکورا و رفع اشکال) پس نگران نتیجه آزمونت نباش بعد از ۱۰ تا آزمون جامع در صورتی که حل بشه خیلی ادم جلو میافته
بعد اینکه همهی کنکوریا همینن باور کن
همه خسته شدیم دیگه. یه سال شده داریم فقط درس میخونیم -
Fatemeh iranmanesh غیر ممکنه بعد از یه مدت طولانی بدون یه جمعبندی مفصل درصدای بالایی توی آزمونهای جامع بزنی (بحث ترکیب شدن و سوالای جوندارتر). یکی از دوستام که پارسال ژنتیک دولتی قبول شد گفت کنکورارو به روش سهروز یکبار حل کردم و چون جمعبندی نکرده بودم یکم لنگ میزدم این اواخر تازه راه افتاده بود (با تحلیل کنکورا و رفع اشکال) پس نگران نتیجه آزمونت نباش بعد از ۱۰ تا آزمون جامع در صورتی که حل بشه خیلی ادم جلو میافته
بعد اینکه همهی کنکوریا همینن باور کن
همه خسته شدیم دیگه. یه سال شده داریم فقط درس میخونیمMahdieh te
آره واقعا کاشکی زودتر تموم شه