سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
سوال درباره ی طرح صفر تا صد شیمی 3 آلاء
-
آقا سهراب صفرتاصد برای بقیه درسها برنامه ای ندارید؟
راستی میشه مثلا الان آٔقای آقاجانی ک داره سوم رو میگه بعد از اتمام سوم،چهارم یا دوم رو هم به همین صورت بگن؟ -
@salour;4509 said:
آقا سهراب صفرتاصد برای بقیه درسها برنامه ای ندارید؟
راستی میشه مثلا الان آٔقای آقاجانی ک داره سوم رو میگه بعد از اتمام سوم،چهارم یا دوم رو هم به همین صورت بگن؟سلام
براي بقيه درس ها هم برنامه داريم ولي هيچ قولي نميديم،
اگر اجرا شد مياد رو سايت ، فعلا براي درس ديگه هيچ اتفاقي نيافتادهدر مورد آقاي آقاجاني تصميم با خودشون هست،
ايشون وقت خالي ندارند، بعيد مي دونم وقت كنند،يا علي(ع)
-
سلام من تازه با اینجا اشنا شدم و تدریس درس آقای آقا جانی رو دانلود کردم.
ایشون واقعا استاد عالی هستند،خواستم یک تشکر کرده باشم و امیدوارم همیشه موفق باشن.
به شخصه مشتاقانه منتظر قسمت های دیگه آموزش آقای اقا جانی هستم.راستی فیلم های جدید هر چند وقت یکبار گذاشته می شه. -
@warrior;4667 said:
سلام من تازه با اینجا اشنا شدم و تدریس درس آقای آقا جانی رو دانلود کردم.
ایشون واقعا استاد عالی هستند،خواستم یک تشکر کرده باشم و امیدوارم همیشه موفق باشن.
به شخصه مشتاقانه منتظر قسمت های دیگه آموزش آقای اقا جانی هستم.راستی فیلم های جدید هر چند وقت یکبار گذاشته می شه.فيلم كلاس هاي درس ما كه هر روز به روز رساني مي شوند،
فيلم طرح صفر تا صد، هر هفته به روز رساني مي شود
يا علي(ع)
-
سهراب خان اگه تونستید ی معلم خوب برای حسابان هم بیارید که کامل حسابان رو زیر و رو کنه!آقای مقصودی معلم خوبی هستند ولی در حد تست و کنکور و... نیستند.(البته سو تفاهم نشه گفته من به این معنی نیست که آقای مقصودی معلم سطح پایینی هستند بلکه وقت محدود کلاس اجازه خودنمایی به ایشون رو نمیده!!!!!)
-
@mt77;4732 said:
سهراب خان اگه تونستید ی معلم خوب برای حسابان هم بیارید که کامل حسابان رو زیر و رو کنه!آقای مقصودی معلم خوبی هستند ولی در حد تست و کنکور و... نیستند.(البته سو تفاهم نشه گفته من به این معنی نیست که آقای مقصودی معلم سطح پایینی هستند بلکه وقت محدود کلاس اجازه خودنمایی به ایشون رو نمیده!!!!!)
سلام،
هدف تو سوم دبيرستان امتحان نهايي هستش، براي همين دبيران ما رو تست تمركز نكرده اند،تست حسابان در حقيقت تو درس هاي ديفرانسيل و يا رياضيات پايه قرار مي گيره،
طرح صفر تا صد، كل زير و بم كتاب را بررسي مي كنه براي همين هم براي امتحان نهايي و هم براي كنكور مفيده، اون روش هايي كه براي كنكور و امتحان نهايي هم جداست، دبير هنگام تدريس ميگه كه اين براي امتحان نهاييه و اين روش براي كنكور،
در صورت توان طرح صفر تا صد براي همه ي درس ها اجرا ميشه ولي قولي نمي توانيم بدهيم و بابت اين از شما عذرخواهي مي كنم،
يا علي(ع)
-
**به همت آقاي مهندس آقاجاني، ٤ جلسه ي بعدي صفر تا صد شيمي ٣ امروز ضبط شد.
موضوعات تدريس شده :
[جلسه چهارم - استوکیومتری]** مطابق صفحات 11 تا 14 کتاب درسی به زودی ...**
[جلسه پنجم - فرمول تجربی و فرمول مولکولی]** مطابق صفحات 14 تا 18 کتاب به زودی ...
[جلسه ششم - استوکیومتری واکنش] مطابق صفحات 18 تا 22 کتاب درسی به زودی ...
[جلسه هفتم - درصد خلوص] مطابق صفحات 23 و 24 کتاب درسی به زودی ...**
**حداكثر تا ٢٤ ساعت آينده بر روي سايت قرار مي گيرند.جلسات قبلي :
**
**بخش اول : واکنش های شیمیایی و استوکیومتری
.
[جلسه اول - اطلاعات مورد نیاز از شیمی 2 - فرمول نویسی و هیدروکربن ها]
دانلود فیلم
دانلود جـزوه
**[جلسه دوم - موازنه واکنش های شیمیایی] **مطابق صفحات 1 تا 5 کتاب درسی
دانلود فیلم
دانلود جـزوه
**[جلسه سوم - انواع واکنش های شیمیایی + شناسایی یون ها] **مطابق صفحات 6 تا 11 کتاب درسی
دانلود فیلم (part 1)
دانلود فیلم (part 2)
دانلود جـزوه