سلامت و بهداشت نهایی چکار کنیم
-
سلام ، سوال من شاید سوال خیلیای دیگ که تا الان بخاطر کنکور دستی به درسایی مثل سلامت و هویت نزدند باشه
من برای سلامت خیلی استرس گرفتم از الان چون دی ۱۴۰۱ که دیدم معلوم بود از هر جایی میتونه سوال بیاد مثلا یه ناحیه ساکروم بین دنبلیچه و گودی کمر داده بودن که تو یه شکل درس ۱۳ بود خلاصه خیلی سوالات ریزم داره.
چکار کنیم که بالای ۱۹ یا بیست بشیم از الان ؟ -
خودم یه کتاب گاج گرفتم برای سلامت ، کتاب فرمول بیست این کتاب از خود کتاب سلامت بیشتره
-
-
به قول @Zahra-HD فقط باید بخونی
امتحان قبل از اون بخون اگه وقت اضافه آوردی سلامتو بخون کاری جز این به ذهنم نمیرسهفرمول بیست مگه کل امتحان نهایی با جواب نیست؟ اگه کتاب روخوانی کنی و نمونه سوالارو بخونی به احتمال زیاد بالا 18 میشی
کلا هر چی بیشتر بخونی و بیشتر تو ذهنت مرور و تثبیت بشه نمرت بهتر میشه -
سلام ، سوال من شاید سوال خیلیای دیگ که تا الان بخاطر کنکور دستی به درسایی مثل سلامت و هویت نزدند باشه
من برای سلامت خیلی استرس گرفتم از الان چون دی ۱۴۰۱ که دیدم معلوم بود از هر جایی میتونه سوال بیاد مثلا یه ناحیه ساکروم بین دنبلیچه و گودی کمر داده بودن که تو یه شکل درس ۱۳ بود خلاصه خیلی سوالات ریزم داره.
چکار کنیم که بالای ۱۹ یا بیست بشیم از الان ؟Amin Oveici
اگه ترمیمه نرو بده من که منصرف شدم -
Amin Oveici
اگه ترمیمه نرو بده من که منصرف شدمKourosh Mousavi نه من نهایی اولمه متاسفانه
-
امتحان قبل از اون بخون اگه وقت اضافه آوردی سلامتو بخون کاری جز این به ذهنم نمیرسهفرمول بیست مگه کل امتحان نهایی با جواب نیست؟ اگه کتاب روخوانی کنی و نمونه سوالارو بخونی به احتمال زیاد بالا 18 میشی
کلا هر چی بیشتر بخونی و بیشتر تو ذهنت مرور و تثبیت بشه نمرت بهتر میشهمارشمالو هعی زیاده آخه ، ما هم رشته ریاضی کلا با خواندنی میونه خوبی ندارم 🥲
-
کلا هر چی بیشتر بخونی و بیشتر تو ذهنت مرور و تثبیت بشه نمرت بهتر میشهمارشمالو در سلامت و بهداشت نهایی چکار کنیم گفته است:
عنوان تاپیک رو که دیدم خواستم همین رو بگم که دیدم زحمتش رو کشیدی
️
Amin Oveici فقط حفظ کن
راه دیگه ای نیس🥲
یه جاهایی هستن که مهمن از رو نمونه نهایی ها میتونی بفهمی کجاهان(مثلا مواد توی سیگار و..)
حافظه تصویری هم خیلی کمک میکنه.. -
مارشمالو در سلامت و بهداشت نهایی چکار کنیم گفته است:
️
Amin Oveici فقط حفظ کن
راه دیگه ای نیس🥲
یه جاهایی هستن که مهمن از رو نمونه نهایی ها میتونی بفهمی کجاهان(مثلا مواد توی سیگار و..)
حافظه تصویری هم خیلی کمک میکنه..@Zahra-HD در عین حال که جواب ساده ای عمل کردن بهش خیلی سخته
-
مارشمالو در سلامت و بهداشت نهایی چکار کنیم گفته است:
️
Amin Oveici فقط حفظ کن
راه دیگه ای نیس🥲
حافظه تصویری هم خیلی کمک میکنه..@Zahra-HD حفظ کردن به بحثه
حفظ کردن یه چیزی که هیچ به درد آدم نمیخوره و اراجیفه یه بحث دیگه کاشکی سلامت و بهداشت میان بر داشت -
@Zahra-HD حفظ کردن به بحثه
حفظ کردن یه چیزی که هیچ به درد آدم نمیخوره و اراجیفه یه بحث دیگه کاشکی سلامت و بهداشت میان بر داشت -
@Zahra-HD حفظ کردن به بحثه
https://forum.alaatv.com/post/3101811
من میخوام از یکی از این دوتا ببینم ای دوست