سوال مبحث بهینه سازی
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یه سوال دی ماه ۱۴۰۱ داده بودن که فکر کنم صورت سوال این بود : اگر یک مستطیل در یک نیم دایره با شعاع ۴ محاط شده باشد , آنگاه طول و عرض مستطیل چه باشد تا بیشترین مساحت ممکنه را داشته باشد ؟ -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط Amin Oveici انجام شده
دو تا سوال دارم در مورد این سوال
اول اینکه مگه فرمول دایره برای هندسه نیست پس چرا اینو آوردن تو امتحان حسابان
دوم اینکه یه دانش آموز متوسط با اولین بار دیدن این تیپ سوال چطور باید از عهده حلش بر بیاد ؟
چون ممکنه فردا هم این شکلی بدن میپرسم -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi برای تک متغیره کردن معادله مساحت مستطیل بر حسب یکی از اضلاع باید میدونستم که رابطه طول و عرض نقاط در دایره چطوره که این یعنی باید معادلشو میدونستم
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi از طرفی هم منم اول فکر کردم که شعاع دایره همون نصف طول مستطیل اما خب تو پاسخنامه چیز دیگ نوشته بود. خلاصه واقعا در وحله اول آدم سوال میدید گیرپاژ میکرد
-
Kourosh Mousavi برای تک متغیره کردن معادله مساحت مستطیل بر حسب یکی از اضلاع باید میدونستم که رابطه طول و عرض نقاط در دایره چطوره که این یعنی باید معادلشو میدونستم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici
آره نیازه بدونی
الان دیدم سطحش بالاس برای امتحان -
-
Amin Oveici
آره نیازه بدونی
الان دیدم سطحش بالاس برای امتحاننوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi خدا رحم کنه
داداش شما فارغالتحصیلی ؟ -
Kourosh Mousavi خدا رحم کنه
داداش شما فارغالتحصیلی ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici
بله
حل این سوال رو استاد نصیری توی شلیک نهایی انجام دادن کاره خاصی نداره فقط معادله دایره نیازه
در حالت کلی هم بخوایم حساب کنیم مبحث بهینه سازی مبحث مستقلی نیست و از هر مطالبی من جمله هندسه به خصوص استفاده می شه -
Amin Oveici
بله
حل این سوال رو استاد نصیری توی شلیک نهایی انجام دادن کاره خاصی نداره فقط معادله دایره نیازه
در حالت کلی هم بخوایم حساب کنیم مبحث بهینه سازی مبحث مستقلی نیست و از هر مطالبی من جمله هندسه به خصوص استفاده می شهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi معادله دایره نمی خواد ی فیثاغورس حل میشه
-
Kourosh Mousavi معادله دایره نمی خواد ی فیثاغورس حل میشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
هم فیث می خواد هم معادله -
@Danial-al
هم فیث می خواد هم معادلهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شدهKourosh Mousavi معادله دایره نمی خواد ک هر جور میبینم ...
ی رابطه مساحت مستطیل 2x.y=s
ی رابطه هم بین اضلاع و شعاع (فیث) 16=ایگرگ بتوان دو +ایکس بتوان دو