دارای چینه دان فاقد مری
-
سلام مجدد دوستان
بچه ها کتاب دور دنیا در ۴ ساعت بر اساس تست ۱۹۹ کنکور ۹۸ خارج گفته جانوری که دارای چینه دان و فاقد مری هست، ملخه
هم کرم خاکی هم ملخ هم پرنده دانه خوار مری دارن پس این جونور کیه که باهاش تست کنکور هم طرح شده -
سلام مجدد دوستان
بچه ها کتاب دور دنیا در ۴ ساعت بر اساس تست ۱۹۹ کنکور ۹۸ خارج گفته جانوری که دارای چینه دان و فاقد مری هست، ملخه
هم کرم خاکی هم ملخ هم پرنده دانه خوار مری دارن پس این جونور کیه که باهاش تست کنکور هم طرح شده -
Fateme Samaei سلام
تو کتاب که خودش واسه ملخ مری رو مشخص کرده!
چطور جوابش شده ملخ؟
یا ممکنه از سوالاتی باشه که نباید تستو زد چون اصلا جواب نداره؟!
تو ریاضی یا زیست کنکور اینطوری شده بود یادمه@M-Tina بله درسته ولی کتاب دور دنیا در ۴ ساعت اصلا به این موضوع دقت نکرده و گفته که جانوری که چینه دان داره و مری نداره ملخه، و ادامه تست رو جواب داده
-
@M-Tina بله درسته ولی کتاب دور دنیا در ۴ ساعت اصلا به این موضوع دقت نکرده و گفته که جانوری که چینه دان داره و مری نداره ملخه، و ادامه تست رو جواب داده
-
سلام مجدد دوستان
هم کرم خاکی هم ملخ هم پرنده دانه خوار مری دارن پس این جونور کیه که باهاش تست کنکور هم طرح شدهFateme Samaei فک کنم جانورش تی رکس ماقبل تاریخ باشه وگرنه جونورای کتاب ما اون ۳ تا مری دارن
-
Fateme Samaei فک کنم جانورش تی رکس ماقبل تاریخ باشه وگرنه جونورای کتاب ما اون ۳ تا مری دارن
Alireza Mousavi دقیقا
-
سلام مجدد دوستان
هم کرم خاکی هم ملخ هم پرنده دانه خوار مری دارن پس این جونور کیه که باهاش تست کنکور هم طرح شدهFateme Samaei سلام ... اصلا چینه دان بخشی از خود مریه ( انتهای مری ) و این دوتا بدون هم وجود ندارن یا هردو باهم هستن یا نیستن:))
-
Fateme Samaei سلام ... اصلا چینه دان بخشی از خود مریه ( انتهای مری ) و این دوتا بدون هم وجود ندارن یا هردو باهم هستن یا نیستن:))
_Reza_ البته حجیم انتهای مری بگیم بهتره ... به عبارتی مری میتونه چینه دان داشته باشه و یا نداشته باشه ... چون انتهای مری میتونه حجیم باشه میتونه نباشه ... ولی هر جا چینه دان باشه قطعا مری هم هست ... و این درست نیست که بگیم چینه دان فاقد مری ! ولی این درسته که بگیم مری فاقد چینه دان ! ... و اون جمله که گفتم اینا همیشه باهم هستن رو لحاظ نکنید