انقباض قلب
-
سلام دوستان خسته نباشید
به این جمله دقت کنیدزمانی که موج الکتریکی به لایه عایق دهلیز ها و بطن ها برسه ...
من میگم دو صورته:
۱. وقتی موج الکتریکی از گره دهلیزی بطنی به سمت دیواره بین دو بطن میاد، به لایه عایق میرسه
۲. وقتی موج الکتریکی از دو طرف دیواره قلب بالا میاد (و شبکه هادی درون دیواره بطن گسترش پیدا می کنه)
و به لایه عایق می رسه.کتاب من برداشتش از جمله بالا فقط مورد اول بوده. نباید مورد دوم هم لحاظ کنیم؟؟؟
-
سلام ،خب این فرقی که نمیکنن شما فقط با جزئیات ببشتری دارید میگی.
-
-
سلام دوستان خسته نباشید
به این جمله دقت کنیدزمانی که موج الکتریکی به لایه عایق دهلیز ها و بطن ها برسه ...
من میگم دو صورته:
۱. وقتی موج الکتریکی از گره دهلیزی بطنی به سمت دیواره بین دو بطن میاد، به لایه عایق میرسه
۲. وقتی موج الکتریکی از دو طرف دیواره قلب بالا میاد (و شبکه هادی درون دیواره بطن گسترش پیدا می کنه)
و به لایه عایق می رسه.کتاب من برداشتش از جمله بالا فقط مورد اول بوده. نباید مورد دوم هم لحاظ کنیم؟؟؟
Fateme Samaei سلام
خیلی دقیق دارین بررسی میکنین
این حالتی که میگین ممکنه
اما تست ها میخوانش؟
و از طرفی این که معمولا میاد بحث لایه عایقو میکشه وسط(از قسمت انتشار پیام دهلیزی) واسه دقت تو زمان هاست
این بخشی که میگین میگم درسته اما طراح شاید روش فوکس نکنه -
Fateme Samaei سلام
خیلی دقیق دارین بررسی میکنین
این حالتی که میگین ممکنه
اما تست ها میخوانش؟
و از طرفی این که معمولا میاد بحث لایه عایقو میکشه وسط(از قسمت انتشار پیام دهلیزی) واسه دقت تو زمان هاست
این بخشی که میگین میگم درسته اما طراح شاید روش فوکس نکنه@M-Tina درسته، پس در تستی که اینجوری سوال پرسیده، حکم اصلی ما همون مورد اول هست. ممنون از شما
-
@M-Tina درسته، پس در تستی که اینجوری سوال پرسیده، حکم اصلی ما همون مورد اول هست. ممنون از شما
-
سلام دوستان خسته نباشید
من میگم دو صورته:
Fateme Samaei
جمله اول درست تره
چون ببین در حالت اولی که گفتی میخواد بیاد به سمت بطن ها ( خیلی نزدیک میشه نه؟ ) ولی عایق اجازه نمیده چرا ؟ چون نباید همزمان بطن و دهلیز منقبض بشن
ولی در حالت انقباض بطنی بیشتر نوک بطن ها که ماهیچه بیشتری هم دارن تحریک و منقبض میشن پس موج تا اون حد به عایق نزدیک نمیشه