جملات ناب
-
درود دوستان همین الان تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم. تو این تاپیک میایم جملات قشنگ و آموزنده و انرژی دهنده افراد معروف و موفق رو به اشتراک میزاریم باهم. هرجمله زیبایی از یه شخص که دیدین قشنگه و روحتونو نوازش کرد و متحول کرد بفرستین بقیه هم ببینن ولذت ببرن. این شخص میتونه ورزشکار، هنرمند، دانشمند و...... هر فرد موفقی باشه!
منشن هم لازم نیست تمام بچههای آلا منشن هستن!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان تجربیا تجربی @ریاضیا @انسانیا
-
غیرممکن تنها واژهای بزرگ برای افراد ضعیف است. برای اینکه آنها زندگی آسانتر و بهتری داشته باشند باید این قدرت را داشته باشند که تغییراتی در زندگی خود ایجاد کنند. غیرممکن یک حقیقت نیست، بلکه یک باور است. غیرممکن اظهارنظر نیست بلکه یک شهامت است. غیرممکن یک عامل بالقوه است. غیرممکن زودگذر است. غیرممکن وجود ندارد.
محمدعلی کلی
-
من بهترینم. این را قبل از این که متوجه بشم بهترینم هم گفته بودم.
محمدعلی کلی
-
آن چه به آن فکر می کنید همان چیزی است که در حال تبدیل شدن به آن هستید
محمدعلی کلی
-
من برترین نیستم بلکه فوق برترینها هستم. نه تنها حریف را ضربه فنی میکنم، بلکه راندش – که در آن حریف را ضربه فنی کنم – را هم انتخاب میکنم.
محمدعلی کلی
-
-
من آمریکا هستم. من بخشی هستم که تو آن را نخواهی شناخت ولی به من عادت کن. یک سیاه پوست، مطمئن، سریع. نام من متعلق به تو نیست، دین من مثل تو نیست. هدفهایم به خودم تعلق دارند، پس به من عادت کن.
محمدعلی کلی
-
وقتی برای یک هدف می جنگید چیزی از دست نمی دید…
در ذهن من بازنده ها کسانی هستن که دلیلی ندارن که به اون اهمیت بدن.محمدعلی کلی
-
قهرمانان در باشگاه ها ساخته نمیشن.
قهرمانان از چیزی ساخته شده ان که در اعماق درون خود دارن – یک آرزو، یک رویا، یک چشم انداز.محمدعلی کلی
-
تا زمانی که پشتکار داشته باشیم و تحمل کنیم ، می توانیم هر آنچه را می خواهیم دریافت کنیم
مایک تایسون
-
اعتماد به نفس باعث موفقیت و موفقیت می شود. اعتماد به نفس به طور صحیح از نبوغ فراتر می رود.
مایک تایسون
-
ترس بزرگترین مانع یادگیری است. اما ترس بهترین دوست شماست. ترس مانند آتش است. اگر یاد بگیرید که آن را کنترل کنید ، اجازه می دهید تا برای شما کار کند. اگر یاد نگیرید آن را کنترل کنید ، شما و همه چیز در اطراف شما را نابود خواهد کرد.
مایک تایسون
-
بخش آسان بوکس است. وقتی برای حلقه وارد حلقه می شوید ، این تعطیلات است. اما وقتی وارد سالن ورزشی می شوید ، باید بارها و بارها کارها را انجام دهید تا اینکه در ذهن خود دچار درد شدید و عمیقی بشید ، می گویید: "من دیگر نمی خواهم این کار را انجام دهم ،" من آن را از ذهن خود دور می کنم. "
مایک تایسون
-
وقتی به عشق سفر می کنید
برخاستن آسان است
اما وقتی عاشق می شوید
ایستادن مجدد غیرممکن است.آلبرت انیشتین
-
من استعداد خاصی ندارم
فقط از روی علاقه کنجکاوی می کنم.آلبرت انیشتین
-
کشتی همیشه در ساحل امن است
اما این چیزی نیست که برای آن ساخته شده باشد.آلبرت انیشتین