همچون آهویی در گلستان شدم://😂
-

بچه ها سلام ،میشه بی زحمت این تست رو تحلیل کنید
تازه واردم 😅 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

بچه ها سلام ،میشه بی زحمت این تست رو تحلیل کنید
تازه واردم 😅پرستو بابایی

درود ... تحلیل من اینطوره . -
پرستو بابایی

درود ... تحلیل من اینطوره .@_Reza_
خیلی ممنون 🌸
فقط یه سوال ،برای گزینه ۳ چون گفته دو حلقه RNA چون توی RNA یا یک جمله داریم پیریمیدینی یا نهایتا ۲ حلقه پورینی
ولی توی DNA هر دو هستن و مجموعا ۳ حلقه داریم
درست متوجه شدم ؟ -
پرستو بابایی

درود ... تحلیل من اینطوره .@_Reza_
و اینکه پاسخنامه مورد دال رو هم درست گرفته -
@_Reza_
و اینکه پاسخنامه مورد دال رو هم درست گرفتهپرستو بابایی اره اره حلقوی نوشتم حلقویم یا میتوکندری یا کلروپلاست که توی این دوتام ریبوزوم وجود داره ... تحلیلش همونه ولی گزینه رو باید درست وارد میکردم
-
@_Reza_
خیلی ممنون 🌸
فقط یه سوال ،برای گزینه ۳ چون گفته دو حلقه RNA چون توی RNA یا یک جمله داریم پیریمیدینی یا نهایتا ۲ حلقه پورینی
ولی توی DNA هر دو هستن و مجموعا ۳ حلقه داریم
درست متوجه شدم ؟پرستو بابایی گزینه سوم ... دنا دو رشته ای خب ... و طبق رابطه مکملی باز ها مقابل هر باز دو حلقه ای یک تک حلقه ای باید قرار بگیره ( مثلا مقابل جی سی یا آدنین با تی ) پس اگه قراره کل مولکول باز دولحقه ای باشه باید تک رشته باشه و در این صورت قطعا RNA ...
-
پرستو بابایی اره اره حلقوی نوشتم حلقویم یا میتوکندری یا کلروپلاست که توی این دوتام ریبوزوم وجود داره ... تحلیلش همونه ولی گزینه رو باید درست وارد میکردم
@_Reza_
بله دقیقا 🍃 -
پرستو بابایی گزینه سوم ... دنا دو رشته ای خب ... و طبق رابطه مکملی باز ها مقابل هر باز دو حلقه ای یک تک حلقه ای باید قرار بگیره ( مثلا مقابل جی سی یا آدنین با تی ) پس اگه قراره کل مولکول باز دولحقه ای باشه باید تک رشته باشه و در این صورت قطعا RNA ...
@_Reza_
خیلی ممنون 🤩 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on