شیمی آلی بیا اینور بازارررررر
-
@ma-a ولی خدایی غلطه این یعنی اصلا حس زیستیم میگه غلطه حد اقل درواحد تکرار شونده میگفت یا میگفت میتواند تا بگیم اره یه جور گفته که انگار کلو گرفته ولی خب شمارشی نبود با رد گزینه میش د بهش رسید
-
Mehrsa 14 منم میدونم پیوند هیدروزنی میده قبول ولی واقعا اون همه کربن هیچ کارن برا واند والس؟
-
Rahman Aa
آخه اینکه نگفته تنها نیروی بین مولکولی پیوند هیدروژنیه. بعد به نظرم اون چیزی که ما راجب غالب اش حرف میزنیم قطبی یا ناقطبیه که مقایسه میکنیم. البته میتونه هیدروژنی هم باشه ولی ملاک هیدروژنی صرفا H متصل به FON هست همین. -
Rahman Aa
آخه اینکه نگفته تنها نیروی بین مولکولی پیوند هیدروژنیه. بعد به نظرم اون چیزی که ما راجب غالب اش حرف میزنیم قطبی یا ناقطبیه که مقایسه میکنیم. البته میتونه هیدروژنی هم باشه ولی ملاک هیدروژنی صرفا H متصل به FON هست همین.Mehrsa 14 نه برا قطبی نا قطبی و هیدروزنی اینو میگن کلا ولیی اره خب کافیه تو ممولکولی هیدروژن متصل به سه عنصر که میدونیمش باشه بگیم این بین مولکولاش هیدروژنی میده ولی درکل باردگزینه جواب بود ولی اون حرف تو هم درسته در کل فهمیدم چیشد مچکر
-
آخه تو هر واحدشم دو تا داره نیتروژن اونا هم روهم ۱۲ کربنه خیلی نیست این زنجیره میتونه یه عالمه هیدروژنی بده. که قدرتش خیلی بیشتره
-
Mehrsa 14 نه برا قطبی نا قطبی و هیدروزنی اینو میگن کلا ولیی اره خب کافیه تو ممولکولی هیدروژن متصل به سه عنصر که میدونیمش باشه بگیم این بین مولکولاش هیدروژنی میده ولی درکل باردگزینه جواب بود ولی اون حرف تو هم درسته در کل فهمیدم چیشد مچکر
-
Mehrsa 14 ولی من سوال بد خوندم با این حال چون گفتی آن این آن برمیگرده به واحد تکرار شونده نه پلیمر پس برا همین کاملا درسته الان دیدمش
Rahman Aa
البته فکر نکنما
اون آن منظورش کلا پلیمره اس چون الفش داره راجب واحد تکرار شوندش حرف میزنه. اصلا کلا شیمی به لفظ های زیست نیست. من یه مدت گیر میدادم به لغاتشو قیدا بعد جوابش فرق داشت. مگر چی بشه خیلی واضح باشه قیده یا اون لفظ
اصلا مقایسه قدرتا اینه یون دو قطبی بیشتر از هیدروژنی بیشتر از دو قطبی دو قطبی بیشتر از لاندون. اینجا چون هیدروژنی هست دیگه اون لاندونه خودنمایی نمیکنه -
Mehrsa 14 ولی من سوال بد خوندم با این حال چون گفتی آن این آن برمیگرده به واحد تکرار شونده نه پلیمر پس برا همین کاملا درسته الان دیدمش