همایش آرش
-
سلام به همگی دوستان کسی خبر داره که جزوه ها ساعت چند روی پنل قرار میگیره و اینکه
توی قسمت محصولات فقط یدونه نوشته پک کامل آرش و چیز دیگه ای نیومده ولی برای راه ابریشم که خریدیم پک کامل کنارش دروس هم مانند ریاضیات و شیمی و فیزیک اضافه شدن ولی برای این این شکلی نشد
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @M-an -
سلام به همگی دوستان کسی خبر داره که جزوه ها ساعت چند روی پنل قرار میگیره و اینکه
توی قسمت محصولات فقط یدونه نوشته پک کامل آرش و چیز دیگه ای نیومده ولی برای راه ابریشم که خریدیم پک کامل کنارش دروس هم مانند ریاضیات و شیمی و فیزیک اضافه شدن ولی برای این این شکلی نشد
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @M-anMohammadreza Doosti
برای من اساتید نوشته ولی هنوز جزوه قرار نگرفته باهات تماس گرفتن؟ -
از فردا همایش های حسابان استاد ثابتی و زیست استاد کبیریراد شروع میشه
جزوات هر دو همایش به صورت کامل از هماکنون قابل دانلود هستند. بعد از ثبت نام به صفحهی "فیلم ها و جزوه های من" مراجعه کنید
لینک ورود به همایش رو هم به زودی براتون میذاریم که فردا با خیال راحت واردش بشینبرای سایر دروس هم قبل از شروع همایش ها جزوات قرار می گیره
-
جزوات هر دو همایش به صورت کامل از هماکنون قابل دانلود هستند. بعد از ثبت نام به صفحهی "فیلم ها و جزوه های من" مراجعه کنید
لینک ورود به همایش رو هم به زودی براتون میذاریم که فردا با خیال راحت واردش بشینبرای سایر دروس هم قبل از شروع همایش ها جزوات قرار می گیره
@M-an میگم خانم برای من بنده پک رو کامل خریدم ولی اصلا اساتید قرار نگرفتن که بخوام جزوه رو دانلود کنم
برای من فقط یدونه پک کامل آرش هستش توی پنلم و پک انگار فعال نشده میرم قسمت پنل همایش های آنلاین هم زده که باید پک رو بخرم -
@M-an
سلام ببخشید الان جزوه ها قرار گرفتن برا من هیچی بالا نمیاره ؟ -
@M-an
سلام ببخشید الان جزوه ها قرار گرفتن برا من هیچی بالا نمیاره ؟ -
پس چرا برای هیچکدوم از من و دوستانم قرار نگرفته؟؟
-
@M-an میگم خانم برای من بنده پک رو کامل خریدم ولی اصلا اساتید قرار نگرفتن که بخوام جزوه رو دانلود کنم
برای من فقط یدونه پک کامل آرش هستش توی پنلم و پک انگار فعال نشده میرم قسمت پنل همایش های آنلاین هم زده که باید پک رو بخرمMohammadreza Doosti
وارد کلاس شدید شما ؟ -
Mohammadreza Doosti
وارد کلاس شدید شما ؟Fatemeh iranmanesh سلام شما لینک ورود رو دارید؟ نمیدونم از کجا باید لینک رو بردارم
اون قسمتی هم که تو صفحه اصلی سایت گذاشتن رو میزنم حسابان نمیاره.. -
Fatemeh iranmanesh سلام شما لینک ورود رو دارید؟ نمیدونم از کجا باید لینک رو بردارم
اون قسمتی هم که تو صفحه اصلی سایت گذاشتن رو میزنم حسابان نمیاره..ریحانه سادات0
آره برا منم همینطوریه -
spy
اگر کسی وارد شد اینجا بگه -
spy
آره دقیقا -
spy فقط حسابان
-
spy
من آری
تمام امیدم به همینه امیدوارم واقعا تاثیر بزاره رو درصدام -
spy