سقوط آزاد
-
سلام اونجا که دورش خط کشیدم رو توضیح میدید لطفا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
من از این راه حل کردم:
در روشی که شما فرستادید اول حساب کرده گلوله اول چند ثانیه سقوط کرده تا به زمین برسه. مثلا t ثانیه سقوط کرده پس گلوله دوم t-2 ثانیه و گلوله سوم t-4 ثانیه سقوط کردن. برای حساب مدت زمان سقوط گلوله اول، گفته جابه جایی از B به A برابره با جابه جایی از پشت بام تا زمین منها جابه جایی از پشت بام تا مکان B.
جابه جایی از B به A که منفی هشتاد متر هست.
از پشت با تا زمین جابه جایی gt²½ هست.
از پشت بام تا مکان B جابه جایی میشه ²'gt½ و به جای' t میتونید t-2 بزارید. -
من از این راه حل کردم:
در روشی که شما فرستادید اول حساب کرده گلوله اول چند ثانیه سقوط کرده تا به زمین برسه. مثلا t ثانیه سقوط کرده پس گلوله دوم t-2 ثانیه و گلوله سوم t-4 ثانیه سقوط کردن. برای حساب مدت زمان سقوط گلوله اول، گفته جابه جایی از B به A برابره با جابه جایی از پشت بام تا زمین منها جابه جایی از پشت بام تا مکان B.
جابه جایی از B به A که منفی هشتاد متر هست.
از پشت بام تا مکان B جابه جایی میشه ²'gt½ و به جای' t میتونید t-2 بزارید.@PHys در سقوط آزاد گفته است:
از پشت بام تا مکان B جابه جایی میشه ²'gt½ و به جای' t میتونید t-2 بزارید.برای این دو جابه جایی منفی رو یادم رفت بزارم. جهت حرکت به پایین هست برای همین هر دو باید منفی باشن.
-
@PHys در سقوط آزاد گفته است:
از پشت بام تا مکان B جابه جایی میشه ²'gt½ و به جای' t میتونید t-2 بزارید.برای این دو جابه جایی منفی رو یادم رفت بزارم. جهت حرکت به پایین هست برای همین هر دو باید منفی باشن.
@PHys
متشکرم