مشکلات فنی سایت جدید
-
سلامم. خب سایت جدید آلا و آلاخونه ی سری مشکلای فنی داره بیاین تو این تاپیک هر چی ب چشمون خورد بگیم تا درست شن
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
@M-an -
برچسب ها و علامت های سوال و حل شده کار نمیکنن
-
کلا برای هیچ فیلمی از الا امکان اسکیپ زدن برای پاز کردن و دکمه عقب و جلو زدن برای جلو و عقب رفتن فیلما و بالا و پایین برای کم و زیاد کردن صدای فیلما نیس.. الان همش مجبورم از Tab استفاده کنم تا بیارم رو این قسمت بلکه بتونم حداقل از ویژگیای پاز و عقب جلو استفاده کنم ولی جدا خسته کننده شده این کار.. :<
-
خیلی از تگای انجمن مث @دانش-آموزان-آلاء و @تجربیا و ... کار نمیکنن
-
فک نکنم موقع باز کردن فهرست سایت باید اینجوری شه.. قدیما وقتی فهرستو باز میکردی خود سایت کوجیک میشد تا همچنان تمام قسمتاش معلوم باشه..
-
من تیکت زدم چند روز پیش و بهشون گفتم مشکلات سایت رو...
اما فقط راجع به اون دانلود ویدیوها توضیح دادن!
امیدوارم حل بشه...SARA_ دقیقا رنگ سایت خیلی بدجوره چشم ادمو میزنه.. خیلی بی روحه کلا سفیده قبلی بهتر بود
-
من از طریق سایت مخصوصا با گوشی واقعا نمیتونم آلاخونه رو پیدا کنم ب راحتی! همش مجبورم رو حالت رایانه بزنم تا بلکه از اون پاااییننن صفحه آلاخونه رو پیدا کنم.. جدا کجاس الاخونه تو سایت؟ قدیما تو فهرست بود خیلی راحت بود
-
شااااااید اگ برای راهنمای آلاخونه علامت دیگ ای استفاده بشه بهتر باشه.. من هر سری فک میکنم نشانک هامن نمیدونم چرا
-
SARA_ دقیقا رنگ سایت خیلی بدجوره چشم ادمو میزنه.. خیلی بی روحه کلا سفیده قبلی بهتر بود
Michael Vey دقیقا...
حیف شد من نمای قبلیو واقعا بیشتر دوست داشتم... -
SARA_ دقیقا رنگ سایت خیلی بدجوره چشم ادمو میزنه.. خیلی بی روحه کلا سفیده قبلی بهتر بود
این پست پاک شده! -
فک نکنم موقع باز کردن فهرست سایت باید اینجوری شه.. قدیما وقتی فهرستو باز میکردی خود سایت کوجیک میشد تا همچنان تمام قسمتاش معلوم باشه..
-
-
برچسب ها و علامت های سوال و حل شده کار نمیکنن
-
کلا برای هیچ فیلمی از الا امکان اسکیپ زدن برای پاز کردن و دکمه عقب و جلو زدن برای جلو و عقب رفتن فیلما و بالا و پایین برای کم و زیاد کردن صدای فیلما نیس.. الان همش مجبورم از Tab استفاده کنم تا بیارم رو این قسمت بلکه بتونم حداقل از ویژگیای پاز و عقب جلو استفاده کنم ولی جدا خسته کننده شده این کار.. :<
-
Kourosh Mousavi ن کوروش من نگفتم جایی حذف بشه هاا.. فقط مشکل اینه ک وقتی فهرست باز میشه خود سایت میره زیر فهرست میفهمی چی میگم؟ مدل قبلی سایتو یادته؟ فهرستو باز میکردی خود سایت کوچیک میشد دیگ اینجوری یزر فهرست نمیرفت
-
Kourosh Mousavi
دادا اینجارو واس همین زدم خودت بوگو دارک مود بیارن -
Michael Vey
سلام
ممنون برای این تاپیک
منظورت این آیتم ها در لینک سمت راست صفحه هست؟@M-an سلام ممنونن
امم نفهمیدم منظورتونو منظور خودم این بود که قدیما زیر هر تاپیک نوشته بود مثلا برا چه دسته بندیه و ایا ب عنوان سوال پرسیده شده یا حل شدس و اینا -
@M-an سلام ممنونن
امم نفهمیدم منظورتونو منظور خودم این بود که قدیما زیر هر تاپیک نوشته بود مثلا برا چه دسته بندیه و ایا ب عنوان سوال پرسیده شده یا حل شدس و اینا