سوال نسفذثهعراد6رصع7ر(زدم تو خط مایک
)
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سوال دارم ایا یاخته ماهیچه ای اسکلتی که من میدونم بعد توللد تقسیم نمیسه دیگه بقیه چی صاف چطور؟ اونم نمیشه ؟
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینم جوابش یکی از بچه ها پیوی داد همه ببین خوبه نکتش دمتون گرم
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa هی میگم الان ک فک میکنم موقع قاعدگی چ سلولایی میریخت؟ دیواره و رگ ها؟ چ بافت هایی از دیواره؟
-
Rahman Aa هی میگم الان ک فک میکنم موقع قاعدگی چ سلولایی میریخت؟ دیواره و رگ ها؟ چ بافت هایی از دیواره؟
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey بافت پوششی رحم (نه کلش حتی یه بخشیش میمونه روشکل ببین ) + رگه ها دقت کننن تو جزومونم هست برو ببینش مایچه رحم دست نمیخوره ها گول نخوری یوقت پرنیا
-
Michael Vey بافت پوششی رحم (نه کلش حتی یه بخشیش میمونه روشکل ببین ) + رگه ها دقت کننن تو جزومونم هست برو ببینش مایچه رحم دست نمیخوره ها گول نخوری یوقت پرنیا
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa خب پس حتی اگ رگ باشه.. در حد ریختن مویرگه یا مثلا سرخرگ و سیاهرگن؟
-
Rahman Aa خب پس حتی اگ رگ باشه.. در حد ریختن مویرگه یا مثلا سرخرگ و سیاهرگن؟
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey سرخ + سیاه+مویرگ+ لنفی حتی
-
Michael Vey سرخ + سیاه+مویرگ+ لنفی حتی
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa بححح پس با همین قضیه میشه گف ماهیچه صاف تقسیم میشه برا ترمیم.. نظرت؟
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa راستش میدونم اینجاهم همینو نوشته یجوراییا ولی خب با خوندنش احساس کردم نیازه یدور خودم برا خودم توضیح بدم :|
-
Rahman Aa بححح پس با همین قضیه میشه گف ماهیچه صاف تقسیم میشه برا ترمیم.. نظرت؟
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey همینه درست میگوعی
-
Michael Vey سرخ + سیاه+مویرگ+ لنفی حتی
-
Michael Vey همینه درست میگوعی
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa اوفیییییی برو ب همه بگو مایکل نجاتت داد
تو امضات بزن مایکل = ناجی من
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild داره میریزه... داره میریزه..
-
دوستان سوال دارم ایا یاخته ماهیچه ای اسکلتی که من میدونم بعد توللد تقسیم نمیسه دیگه بقیه چی صاف چطور؟ اونم نمیشه ؟
Rahman Aa
سلام رحمان
امیدوارم حالت خوب باشهاین پیام فقط مخصوص رحمان نوشته شده
من رفتم یه کتابی رو خوندم اینو نوشته بودش
smooth muscle will also divide quite readily to produce more cells, a process called hyperplasia.
ماهیچه های صاف نیز به راحتی تقسیم می شوند تا سلول های بیشتری تولید کنند، فرآیندی که هایپرپلازی نامیده می شود. -
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
Moonchild عه پاتیما پس بیا ببرمت پیشش تا یکاری کنه طلبیده شی توسط حوریا
پ.ن: بسه دیگ اسپم ندیم -
Rahman Aa
سلام رحمان
امیدوارم حالت خوب باشهاین پیام فقط مخصوص رحمان نوشته شده
من رفتم یه کتابی رو خوندم اینو نوشته بودش
smooth muscle will also divide quite readily to produce more cells, a process called hyperplasia.
ماهیچه های صاف نیز به راحتی تقسیم می شوند تا سلول های بیشتری تولید کنند، فرآیندی که هایپرپلازی نامیده می شود.نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0farzam0 دمت گرم داش
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده