سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
منابع یک پشت کنکوری
-
سلام ، این روزا زیاد تیکت میزنم شاید واسه اینه که سردرگمم مثل خ.ر ، والا به خدا موندم چه .. بخورم
پکیج آرش بگیرم که خیلی خفن جمع بندی کرده یا راه ابریشم دورو که اساتید خوبی داره یا شایدم واسه نهایی که دادیمش شلیک نهایی میتونست خوب باشه. خلاصه که آره ، به راهنمایی احتیاج دارم ️
اما شاید کلیشه ترین و مهمترین سوالی که میتونم بپرسم این باشه : واسه منه پشت کنکوری چه منابعی پیشنهاد میکنید ؟!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
همون منابع قبلیتو کامل کامل بخون -
Erfan Iranmanesh 1 مطمنی درسته ؟
آخه اگه خوب بودن باید تا الان نتیجه میداد -
Amin Oveici تجربی هستی؟؟
همشون کامل کامل با تست کار کردی؟؟ -
Amin Oveici قبولی توی کنکور ربطی به نوع منبع نداره.
-
Erfan Iranmanesh 1 ریاضی هستم منابعم اینا بودن : فیزیک میکرو گاج شیمی خیلی سبز و حسابان خیلی سبز ، نتیجه دی خوب بود ولی اونی نبود که میخواستم
-
Amin Oveici اولا پشت نمون
دوما تک موسسه ای نباش یعنی یک موسسه رو مدینه فاضله ندون
از هر موسسه و از هر معلم نمونه تدریس ببین انتخاب کن
روی هیچ موسسه ای تعصب نداشته باش -
AmirReza DH 0 در منابع یک پشت کنکوری گفته است:
Amin Oveici اولا پشت نمون
دوما تک موسسه ای نباش یعنی یک موسسه رو مدینه فاضله ندون
از هر موسسه و از هر معلم نمونه تدریس ببین انتخاب کن
روی هیچ موسسه ای تعصب نداشته باشداره حق میگه
-
ای کیو
فیلم ها ی اموزشی هم هر موسسه بهترین دبیر رو رو نداره.
بگردید دبیرای خوب هر کدوم بردارید -
Amin Oveici
همین راه ابریشم پرویی که داری عالیه
همونو خوب بخون
با اضافه کردن به منابعت علمت اضافه نمی شه و فقط گیج و افسرده می شی -
-
AmirReza DH 0 متاسفانه شاید رشته ای که بخوام قبول بشم ولی دانشگاه نه ، راه ابریشم نتیجه دلخواهمو نداشت چون کامل وقت نشد ببینمش ، الان فقط درگیر اینم که خودم تست کار کنم یا راه ابریشم دورو بگیرم که با تستای اون جلو برم
-
Amin Oveici خب بشین همین ره ابریشم رو ببین خب چه کاریه تو که نصفه دیدی
-
Kourosh Mousavi بله سخن شما متین
ولی توی بعضی از درس ها معلم خوبی دارن سایر موسسات
آلا یه سری ایراد های اساسی داره اکه اونارو اوکی کنه بهتر میشه -
راه ابریشم دو رو هم بگیری فایده ای نداره
برو ببین تو کدوم درس واقعا به اموزش نیاز داری بعد برای اون برو کلاس الزاما الا هم نه شاید با یه دبیر دیگه یه جایه دیگه ارتباط گرفتی و فقط خودت بخون تست بزن -
Amin Oveici احساساتی تصمیم نگیر
شما این ۱۰ روزو بخون شاید آوردی.
پشتکنکور موندن، گفتنش خیلی راحته. خب اوایل تحت تاثیر جو خیلی عالی عمل میکنی با انگیزه جلو میری (من اون اوایل بابت اینکه نکنه نرسم به هدفم هر شب گریه میکردم!) ولی بعد خستگی بهت غلبه میکنه. یه شب یه ماه که نیست. نزدیکه یک ساله و دائما باید یه کار تکراری رو انجام بدی هنوز خیای وقتا از حرفای خانواده ناراحت میشی یا دوستات رو میبینی که دارن کسب درآمد میکنن مخصوصا برای شما که پسری.اگه این ۱۰ روز باقی رو بخونی مطمئن باش پشیمون نمیشی. خیلی زیاد تاثیر داره روی کنکور بعدیت.
-
AmirReza DH 0
مثله؟ -
Mahdieh te ممنون از توصیتون ، حتما سعیمو میکنم
-
Erfan Iranmanesh 1 بحث آموزش نیست شاید کتاب از بر باشم ولی درصد ازمونم ریاضیش بالای ۵۰ نیاد ، فکر میکردم شاید نکات و سبک تست زنی خود استاد به این مسأله کمککنه