تقدم !
-
_Reza_
به نظر منم اینا باید همزمان باشن ،همون زمان که اون دو تا فسفاتش رو از دست میده و یه پیوندش میشکنه زمانیه که می خواد با اون یکی نوکلئوتید پیوند بده -
_Reza_
به نظر منم اینا باید همزمان باشن ،همون زمان که اون دو تا فسفاتش رو از دست میده و یه پیوندش میشکنه زمانیه که می خواد با اون یکی نوکلئوتید پیوند بدهپرستو بابایی ممنونم
-
_Reza_
به نظر منم اینا باید همزمان باشن ،همون زمان که اون دو تا فسفاتش رو از دست میده و یه پیوندش میشکنه زمانیه که می خواد با اون یکی نوکلئوتید پیوند بدهپرستو بابایی نیومده دوازدهم حرفه ای شدین
باریک باریک خوشم اومد
-
پرستو بابایی ممنونم
خواهش می کنم
_Reza_ در تقدم ! گفته است:پرستو بابایی نیومده دوازدهم حرفه ای شدین
باریک باریک خوشم اومد
امیدوارم همینطور ادامه دار باشه
-
پرستو بابایی ممنونم
-
_Reza_ پس پیوند هیدروژنی بعد اینکه فشفات ها از دست میده و قبل اینک پیوند فسفو تشکیل بشه ، تشکیل میشه؟!
-
_Reza_ خب اینو میدونم ولی این ربطی نداره ب اینکه گفتم چون دناپلی مراز بعد از هر پیوند فسفو میاد چک میکنه
و تشکیلم میشه فقد اشتب تشکیل میشه ک بعد صحیحشو میزاره
بعدشم پس چرا پرستو گف میشه ب طور همزمان در نظر گرفت ک وقتی فسفات هارو از دست میده پیوند فسفو هم تشکیل میشه و اینو تایید کردی؟! -
_Reza_ خب اینو میدونم ولی این ربطی نداره ب اینکه گفتم چون دناپلی مراز بعد از هر پیوند فسفو میاد چک میکنه
و تشکیلم میشه فقد اشتب تشکیل میشه ک بعد صحیحشو میزاره
بعدشم پس چرا پرستو گف میشه ب طور همزمان در نظر گرفت ک وقتی فسفات هارو از دست میده پیوند فسفو هم تشکیل میشه و اینو تایید کردی؟!CpR
پس اشتباه گفتم -
CpR
پس اشتباه گفتمپرستو بابایی ن ن الان قاطی کردم یه سری چیزارو/:
ی لحظه بصبر نتیجه گیری برسیم -
پرستو بابایی ن ن الان قاطی کردم یه سری چیزارو/:
ی لحظه بصبر نتیجه گیری برسیمCpR
اگه منظورش ویرایش باشه اوکیه اگه در حین خود همانند سازی باشه نه،درست متوجه شدم ؟ -
CpR
اگه منظورش ویرایش باشه اوکیه اگه در حین خود همانند سازی باشه نه،درست متوجه شدم ؟پرستو بابایی ن کلا حرف تو درسته
من ی جا دیگ اشتب کردم
اینجا ک موقع ویرایش هیچ پیوند هیدروژنی شکسته نمیشه
فقد فسفو شکسته میشه
من فک میکردم هیدرو هم شکسته میشده -
CpR
اگه منظورش ویرایش باشه اوکیه اگه در حین خود همانند سازی باشه نه،درست متوجه شدم ؟پرستو بابایی برا این تقدم هیدروژنی بر فسفو دی استر از نظر زمانی مطمعن شد میگ بهمون
-
پرستو بابایی ن کلا حرف تو درسته
من ی جا دیگ اشتب کردم
اینجا ک موقع ویرایش هیچ پیوند هیدروژنی شکسته نمیشه
فقد فسفو شکسته میشه
من فک میکردم هیدرو هم شکسته میشدهCpR
یه لحظه منم فکر کردم تو ویرایش هیدروژنی شکسته میشه
مرسی صدف -
CpR
یه لحظه منم فکر کردم تو ویرایش هیدروژنی شکسته میشه
مرسی صدفپرستو بابایی خیلی سعی کردم نظر رضارو ک هی میگ شکسته نمیشه عوض کنم
ولی متاسفانه با مدرک حرف زد
اونم از نوع موقاریش
ویس استادو فرستاد ک گفته بود برا کنکور در نظر بگیرین ینی اصن کلا ببین هیچ پیوند بین بازِ اشتباه تشکیل نیمشه ک بخاد بشکنه -
پرستو بابایی خیلی سعی کردم نظر رضارو ک هی میگ شکسته نمیشه عوض کنم
اونم از نوع موقاریش
ویس استادو فرستاد ک گفته بود برا کنکور در نظر بگیرین ینی اصن کلا ببین هیچ پیوند بین بازِ اشتباه تشکیل نیمشه ک بخاد بشکنه -
پرستو بابایی خیلی سعی کردم نظر رضارو ک هی میگ شکسته نمیشه عوض کنم
اونم از نوع موقاریش
ویس استادو فرستاد ک گفته بود برا کنکور در نظر بگیرین ینی اصن کلا ببین هیچ پیوند بین بازِ اشتباه تشکیل نیمشه ک بخاد بشکنهCpR
آره آقا موقاری هم یادمه گفتش که هنوز بین اساتید اختلاف نظر هست که بین این باز های آلی پیوند هیدروژنی تشکیل میشه یا نه و هنوز چیزی اثبات نشده
پس درست شد -
CpR
آره آقا موقاری هم یادمه گفتش که هنوز بین اساتید اختلاف نظر هست که بین این باز های آلی پیوند هیدروژنی تشکیل میشه یا نه و هنوز چیزی اثبات نشده
پس درست شدپرستو بابایی توی گدارش دیگ گفت نگیرید چند تست قلمچی هم همینو گفتن