دنباله(پیش دانشگاهی)
-
سلام دوستان . قسمت پیش دانشگاهی دنباله هرچی گشتم توی فیلمای آقای امینی پیدا نکردم میشه بگید کدوم دبیر تدریس کرده این مبحثو ؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار
-
سلام دوستان . قسمت پیش دانشگاهی دنباله هرچی گشتم توی فیلمای آقای امینی پیدا نکردم میشه بگید کدوم دبیر تدریس کرده این مبحثو ؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار
behniasasa دنباله چی؟
ی سری به دیفرانسیل رشته ریاضی بزن -
behniasasa دنباله چی؟
ی سری به دیفرانسیل رشته ریاضی بزنjavad0140 مثل همگرایی دنباله ها و کرانداری دنبال اینام. توی رشته ریاضی هست؟؟؟
-
behniasasa دنباله چی؟
ی سری به دیفرانسیل رشته ریاضی بزن -
-
behniasasa فیلم پارسالجلسه 43
امسال هم تو نکته و تست قسمت5 -
behniasasa فیلم پارسالجلسه 43
امسال هم تو نکته و تست قسمت5fatemdr نه اون دنباله حسابیه من اون قسمت دنباله رو میخوام که توی پیش دانشگاهیه مثل دنباله کراندار و همگرایی
-
behniasasa تو کاربرد مشتقو یه نگاهی بندازین فک کنم اونجا باشه
-
javad0140 مثل همگرایی دنباله ها و کرانداری دنبال اینام. توی رشته ریاضی هست؟؟؟
behniasasa هست همه چی هست تو ریاضی مشکل داری فقط دیفرانسیل مارو ی نگاهی بنداز اوکی میشی
-
behniasasa هست همه چی هست تو ریاضی مشکل داری فقط دیفرانسیل مارو ی نگاهی بنداز اوکی میشی
javad0140 اره دیدم ممنون
مشکلمو حل میکنه؟
-
fatemdr نه اون دنباله حسابیه من اون قسمت دنباله رو میخوام که توی پیش دانشگاهیه مثل دنباله کراندار و همگرایی
behniasasa تو حد و پیوستگی گفت
-
behniasasa تو حد و پیوستگی گفت
fatemdr ببخشید کدوم قسمت هستش ؟ اگه میدونید
-
fatemdr ببخشید کدوم قسمت هستش ؟ اگه میدونید
behniasasa بعد پیوستگی قسمتشو نمیدونم خودت بگرد