Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. پشتیبانی فنی آلاء
  3. آلاخونه
  4. میشه بیاید کمکم کنید
دبیر های مربوطه
4
سلام به همتون. امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه. من یه سوالی راجب دبیر هایی که تو آلا تدریس می کنند دارم! لطفا دبیر های مربوط به درس های فیزیک و شیمی هر سه پایه که باهاشون کار کردید و راضی بودید رو معرفی کنید ممنون می شم
آلاخونه
تایپ شخصیتی📊✨️
SunnivaS
Topic thumbnail image
آلاخونه
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
آلاخونه
چرا این خطا رو برام میزنه؟
._.Zahra.K.
Topic thumbnail image
آلاخونه
روزه
م
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین نظرتون چیه شما چیکار میکنین
آلاخونه
اینجا حالت شب نداره؟
blossom.B
چشمو اذیت میکنه
آلاخونه
بی‌نهایتشو؛)
Majnon_Oo313M
سلام بر و بچ!! میخوام دعتتون کنم به یه چالش خفن با کلی جایزه اونم زیر نظر آستان قدس رضوی(از طرف امام رضا:) همین الان ۵ رو پیام کن به ۱۰۰۰۸۸۸ کد معرف:۱۲۱۱۸۶۱ (کد معرفو بزنید بهتون ده تا اعتبار مفت میده همین اول کاری؛)
آلاخونه
پاسخگویی مسئولین آلا
MarshmallowzM
واقعااا پاسخ گویی مسئولین آلا خیلی ضعیفه 🤌 از دیروز چشمم به گوشی خشک شدد!!!!!
آلاخونه
مشکل جزوه
رضا صبوریر
در دوره صفر تا صد حسابان یازدهم جناب آقای صدری امکان دانلود جزوه وجود ندارد لطفا پی‌گیری کنید با تشکر
آلاخونه
فکر کنم بلخره فهمیدم
I
که راهم از اول غلط بوده دیر فهمیدم و الان نمیتونم کاری براش انجام بدم اما خوشحالم که هرچند دیر اما متوجه شدم به رشتم تعلق ندارم.
آلاخونه
امروز غمگینم🫴
I
هیچی دیگه . رفتم ساعت مطالعه پارتنر درسیم رو دیدم مثل همیشه دوبرابر من خونده بود. ناراحت شدم از خودم شما چطورید؟
آلاخونه
از فیزیک متنفرم🌹
I
هیچی دیگه خواستم شماهم درجریان باشید
آلاخونه
جواب اعتراضای دهم اومد
I
از مصحح اعتراض دینیم کمال تشکر رو دارم با اون بیست و پنج صدمی که بهم اضافه شده زندگیم از این رو به اون رو شد
آلاخونه
یلحظه بیاید . نتایج امتحان نهایی
I
بچه ها یه سوال تو مای مدیو تاحالا براتون پیام اومده مشخصاتی که وارد کردید غلطه؟ میخوام ببینم مشکل از سایته یا رمز عبورم غلطه
آلاخونه
چجوریه انجمن الا؟؟؟
Samane ShS
سلام من زیاد نمیام تو انجمن و بلد نیسم کار باهاشو. چرا پیاما واسم ب ترتیب نمیاد یا مثلا چجوری سوالامو بپرسم یا چرا وقتی یکی تگم میکنه پیامی که توش تگم مردن یا پیاممو ریپ زدن نمیاد و فقط اون تایپیگ میادکمکم کنییید
آلاخونه
سلام
M
سلام کار کردن با اینجا رو کسی هست برام توضیح بده؟
آلاخونه
آقای یاری
M
آقای یاری گفته بودن اگر سوال داشتید تاپیک بزنید چطوری میتونم تاپیک بزنم؟ و جزوه شونو از کجا باید پیدا کنم؟
آلاخونه
تحلیل
..romit...
سلام ورودی پایه یازدهم هستم و میخوام برای یازدهم تو تابستون یه پیشخوانی داشته باشم و راستش واقعا برای انتخاب دبیر خیلی اذیت میشم حدود دو هفته سر انتخاب دبیر گیر کردم لطفا راهنماییم کنید رشته ریاضی هستم و برای دروس تخصصی نیاز دارم : هندسه حسابان فیزیک شیمی آمار و احتمال
آلاخونه
زیست کمکککک
ali javadiA
Topic thumbnail image
آلاخونه
انتقال از گوشی موبایل به لپ تاب
C
هندسه و زبان شلیک نهایی رو با موبایل خرید کردم میخوام روی لپ تاب قرار بگیره،چکار کنم؟
آلاخونه

میشه بیاید کمکم کنید

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آلاخونه
9 دیدگاه‌ها 8 کاربران 1.2k بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • dars1234D آفلاین
    dars1234D آفلاین
    dars1234
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

من میخوام برای سال سوم برای کنکور بخونم رشتم ریاضیه و اگه امسال بمونم میشه دو سال پشت کنکور موندن
    یه فکر مضخرف ذهنم رو درگیر کرده ولی واقعا میخوام بدونم که اگه من امسال دوباره برای کنکور بخونم وقتی وارد دانشگاه بشم( دانشگاه های خوب مثلا شریف ) چند نفر مثل من هستن از لحاظ سنی و اینکه تعدادشون کمه ... میدونم دانشگاه مثل مدرسه نیست که گروه سنی معین داشته باشه ولی میخوام بدونم حدودا چند نفر هستن که پشت کنکوری ان تو دانشگاه لطفا نظرتون بگید نمیدونید این موضوع ساده چقدر داره اذیتم میکنه

D S آرمین عنصرپورآ چیچکچ zeinab dehghaniZ 6 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • dars1234D dars1234

من میخوام برای سال سوم برای کنکور بخونم رشتم ریاضیه و اگه امسال بمونم میشه دو سال پشت کنکور موندن
      یه فکر مضخرف ذهنم رو درگیر کرده ولی واقعا میخوام بدونم که اگه من امسال دوباره برای کنکور بخونم وقتی وارد دانشگاه بشم( دانشگاه های خوب مثلا شریف ) چند نفر مثل من هستن از لحاظ سنی و اینکه تعدادشون کمه ... میدونم دانشگاه مثل مدرسه نیست که گروه سنی معین داشته باشه ولی میخوام بدونم حدودا چند نفر هستن که پشت کنکوری ان تو دانشگاه لطفا نظرتون بگید نمیدونید این موضوع ساده چقدر داره اذیتم میکنه

D آفلاین
      D آفلاین
      Danial.al

dars1234 من فقط ی مدت دانشگاه شهر خودمون رفتم و پشت کنکوری کم نبود بعضی‌ها هم متولد 79اینا بعضی ها چن سال پیام نو خوندن دیدن فایده نداره اومده بودن بعضی ها دورشونو زده بودن خلافارو کرده بودن اومده بودن و...
      خودمم سر همینی ک گفتی گیرم و موندم ک قراره چی بشه ....

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Hhh HhH آفلاین
        Hhh HhH آفلاین
        Hhh Hh

دانش-آموزان-آلاء
        فارغ-التحصیلان-آلاء

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • dars1234D dars1234

S آفلاین
          S آفلاین
          Succinate

dars1234 در میشه بیاید کمکم کنید گفته است:

سلام اصلا به این فکرا اهمیت ندید واقعا
          ما حتی خانم 45 ساله داریم یا حتی تو رشته خودمون کسی که 23 سالس
          و اصلا کسی اهمیت نمیده یا حتی تشویق میکنن که آفرین بازم اومدی این صحبتا

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • dars1234D dars1234

آرمین عنصرپورآ آفلاین
            آرمین عنصرپورآ آفلاین
            آرمین عنصرپور
            فارغ التحصیلان آلاء

dars1234 دانشگاه مثل فیلما نیس همشون جوون باشن چرا جوون هست ولی توی دانشگاه های برتر مثل شریف خیلی پیش میاد که پشت کنکور باشن توش

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • dars1234D dars1234

D آفلاین
              D آفلاین
              Danial.al
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده

dars1234 ی سوال پسری ؟ بخاطر سربازی اینا میگم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐

سلام
                عادیه
                از هر رنج سنی هس
                تبریک میگم شما نرمال محسوب میشین😂🤝
                آدم داریم سال اولشه
                آدمم داریم ۶ سال پشت مونده
                یا ۳۰ سالشه و متاهل
                نگرانش نباش داوشم
                ایشالا آخرین کنکورت باشه و بری خودت ببینی که چقد اختلاف سنی میتونه باشه😉

So
                What is the point
                of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • dars1234D dars1234

چیچکچ آفلاین
                  چیچکچ آفلاین
                  چیچک

dars1234 سلام ینی میشه گفت شما ۲۱ سالتونه؟
                  اکثر دانشجو ها از سن ۱۹ تا ۲۴ ساله هستن
                  حالا بماند که دانشجوهای ۳۲ ساله ، مامانایی که بچه ۵ ساله دارن هم داریم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • dars1234D dars1234

zeinab dehghaniZ آفلاین
                    zeinab dehghaniZ آفلاین
                    zeinab dehghani

dars1234
                    دوست عزیز سلام!
                    اول از همه اینکه اصلا نگران این‌ نباش که وقتی میری دانشگاه چند نفر همسن و سال و هم‌شرایط تو هستن و قراره تک و تنها باشی یا نباشی؟!
                    چون مهم نیست.
                    حالا میخواد با سن کم باشه یا با سن بالا..
                    چیزی که این وسط مهنه و میخوام بهش اشاره کنم اینه که پشت کنکور نمون .
                    دانشگاه و سطحِ علمی دانشگاه و اساتیدش خیلی مهمههههههه
                    ولی چیزی که مهم‌تره عمرِ توعه..
                    و مهم‌تر از عمرِ تو این دیدگاه که بهت قول میدم از بین همه‌یِ کسایی که هنوز ترم اول دانشگاه‌شون رو نگذروندن، کمتر کسی داره واونم اینکه دانشگاه مهم نیست!

• شاید (که مطمئنم قطعا) حرفم برات سخته و تو دلت اصلا اهمیت هم ندی بهش ولی خواستم آخرین تیرم رو تو تاریکیِ توهمِ پشت کنکور موندن پرتاب کنم و بهت بگم :
                      اگه قراره یه رتبه بیاری که بتونی یه رشته‌یِ خوب تو دانشگاه نسبتا خوب بیاری، برو.
                      باور کن دنیای بعد کنکور خیلی قشنگتره... حالا هر دانشگاهی میخواد باشه..
                      باور کن گاها یه استادای محشر و همه چی تموم و معرکه‌ایی تو همین دانشگاهای معمولی پیدا میشه که جاهایِ دیگه شاید نشه!
                      بله قبول دارم که دانشگاهای تاپ خوبن و تویِ این موضوع شکی نیست.
                      ولی حرفِ من اینه که یه دانشگاه دولتی یه شهر بزرگی هم اونقدر خوبی داره و میتونه کمکت کنه و پیشرفت کنی و به جاهای بالا بالا برسی که بعدا حتی از اینکه به پشت کنکور فکر کردی هم خنده‌ت بگیره.
                      و یه موردی که میخوام بهت خودت بری و پی اون ماجرا رو بگیری اینه که چند درصد از ورودی های دانشگاهای تاپ میتونن درست به موقع و سر ۸ترم درسشون رو تموم کنن؟ و از اون درصد باز چند درصدشدن تونستن به راحتی اپلای کنند؟و بعد برو و میزان کلی افرادی که اپلای کردن رو بسنج و ببین چقدرشون از چجور دانشگاهایی بوده؟(این مورد آخر برا اینه که اگه هدفت اپلای و فاند گرفتن هست)
                      آری میدونم تو رشته ریاضی دانشگاه مهمتر از رشته هست ولی باورکن مهمتر از همه‌یِ اینها هم هست.
                      خودت را کاهیده نکن.
                      همین:)

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    پاسخ
                    • پاسخ به عنوان موضوع
                    وارد شوید تا پست بفرستید
                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن