دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هرکی یه گزاره۳
-
@0Farzam0
من نگفتم چون ممکنه مثالای زیادی داشته باشه اما اون چیزی که میگم مدنظر شما نباشه
حالا که اصرار میکنی مثلا بنداره ابتدای مری رو میگم انقباضش طولانیه و کند هم منقبض میشه اما اسکلتیه و دوکی شکل نیست
بنداره خارجی مخرج هم اسکلتیه اما خب انقباضش طولانی نیست
؟؟؟ -
درود. دوستان یکی از هدفای این تاپیک و شاید اصلی ترینش این بود که یسری گزاره ها رو خودتون بسازید و بقیه دوستان تحلیل کنن و جواب بدن! یعنی خودتون طراح بشید! اینجوری خیییلی تاثیرگذار تره! وگرنه گزاره از کتاب و کنکور و اینا که همه دارن! سعی کنید گزاره های درسته رو بسازید تا ذهنتون درگیر بشه! وقتی خودتون طراح بشید دیگه پیچوندن رو یاد میگیرید! به اصطلاح خودتون زغال فروش میشید و طراح دیگه نمیتونه بهتون بندازه و هرجور هم بپیچونه دستشو باز میکنید! پس سعی کنید تا جایی که میشه خودتون گزاره خلق کنید.
-
بچه ها اولین ماه سال تحصیلی داره تموم میشه و اصن اینجا کرکره هاش پایینه
بیاین دوباره راهش بندازیم چون مفید بود خیلی مفید و یه چیزایی که باید پوستت کنده میشد اینجا میفهمیدیمبسم الله
این گزاره رو که هایلایت کردم رو بررسی کنید
وگرنه 🥺🥺
@تجربیا -
این تاپیک رو چرا رو به فراموشی سپردین کار زشتیه با اجازتون من موتورش رو روشن می کنم
گزاره واکوئل های گوارشی در پارامسی به مولکول هایی با عمل اختصاصی نیاز دارند. ک1400 -
گزاره در انسان افزایش بیش از حد هورمون های پاراتیروئیدی در خون منجر به تنگی رگ های خونی می شود.
-
@Rnn در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
گزاره واکوئل های گوارشی در پارامسی به مولکول هایی با عمل اختصاصی نیاز دارند
فک کنم باید بگه درشت مولکول
-
ر انسان افزایش بیش از حد هورمون های پاراتیروئیدی در خون منجر به تنگی رگ های خونی می شود
حس میکنم درسته، خب اگه کلسیم خیلی زیاد بشه تو خون ممکنه رسوب کنه
شایدم منظورش این باشه مقداری کلسیم از خون وارد بافت پوششی و بعدش وارد ماهیچه رگ بشه و باعث انقباض بیشتر بشه (که بنظرم یخورده بعیده) -
@Rnn بنظرم اوکیه بالاخره واکوئل گوارشی هم به واسطه آنزیماش کارو انجام میده
من گفتم شاید ایراد الکی از مولکول گرفته باشه ک خداروشکر اینطور نبوده چون بالاخره درشت مولکول هم نوعی مولکوله -
آدمک در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
اگه کلسیم خیلی زیاد بشه تو خون ممکنه رسوب کنه
یون کلسیم مگه می تونه توی خون رسوب کنه؟
آدمک در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
حس میکنم درسته
تنگی رگ ها می تونه یا تحت تاثیر رسوب مواد در دیواره داخلی رگ ها باشه مثل کلسترول یا در نتیجه انقباض ماهیچه های دیواره ی رگ ها تحت تاثیر برخی مواد باشه. در اینجا افزایش غلظت یون کلسیم باعث افزایش فشار اسمزی درون رگ ها میشه که یعنی نیروی وارده بر دیواره داخلی رگ ها افزایش پیدا می کنه افزایش فشار خون اما این به این معنی نیست که باعث انقباض رگ ها و تنگی اون ها میشه
-
یون کلسیم مگه می تونه توی خون رسوب کنه؟
اره در سطح دبیرستان نیس ولی میتونه با کلسترول ترکیب شه پلاک تشکیل بده و رسوب کنه
این به این معنی نیست که باعث انقباض رگ ها و تنگی اون ها میشه
هوممممم گفتم که بعید بنظر میرسه، واسه همین بیشتر رو رسوب تاکید داشتم
پس در کل گزاره غلطی بود -
@Rnn ببین اره میفهمم چی میگی
ولی منظور اینه بالاخره به انزیمایی ک توش هستن نیاز داره
مثه اینکه بگیم معده به انزیمایی که داخلش موقع هضم هستن نیاز نداره. خب داره دیگه
بخاطر همین میگم درسته