هرکی یه گزاره۳

-
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
پرستو بابایی
غلطه و با مهارکننده در تنظیم منفی رونویسی رد میشه_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگید -
_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگیدپرستو بابایی من بهش گفتما
-
پرستو بابایی من بهش گفتما
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگی -
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگیپرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
-
پرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
Rahman Aa
اهاااا فهمیدم ،باشه -
پرستو بابایی من بهش گفتما
-
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
_Reza_
اشکان فک کنم گفت بی .... اگه اینو درست بگیرین( در همین مضمونا بودش کامل یادم نیست
در ادامه کاملش کرد و گفتش که یک شکل خوشگل داریم صفحه 20 دهم که اونجا نشون میده حرکت کرمی شروع شده و ناشی از نوعی انقباض ارادیه -
_Reza_
اشکان فک کنم گفت بی .... اگه اینو درست بگیرین( در همین مضمونا بودش کامل یادم نیست
در ادامه کاملش کرد و گفتش که یک شکل خوشگل داریم صفحه 20 دهم که اونجا نشون میده حرکت کرمی شروع شده و ناشی از نوعی انقباض ارادیه -
@0Farzam0 حرکت کرمی ارادی ؟!
حالا یکاری کن داش فرزام حرکت کرمیتو کاری کن ایجاد نشه وقتی میخوری ! اشکان گفته ؟!
خودتون اذیت نکنیددهان جزو لوله گوارشه و در جویدن این نقشو ایفا میکنه
-
حالا یکاری کن داش فرزام حرکت کرمیتو کاری کن ایجاد نشه وقتی میخوری ! اشکان گفته ؟!
-