کلیه دهم
-

سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو این متن من اینکه یون هیدروژن ترشح میشه از کلیه چه اتفاقی میوفته رو نمیفهمم میشه راهنمایی کنید
تجربیا
@دانش آموزان_ نظام_ جدید _الا -

سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو این متن من اینکه یون هیدروژن ترشح میشه از کلیه چه اتفاقی میوفته رو نمیفهمم میشه راهنمایی کنید
تجربیا
@دانش آموزان_ نظام_ جدید _الاForuzan Taheri سلام عزیزم
ببین وقتی محیط بدی اسیدی میشه (مثلا با خوردن آبلیمو) بدن از حالت اولیهش درمیاد و phش تغییر میکنه پس باید بر علیه تغییرات پاسخی بده یعنی از میزان اسیدی بودن بدن بکاهه. کلیه یکی از وظایفش هومئوستازیه (امیدوارم درست نوشته باشم😂) و میاد +H بدن رو از درون خون به کلیه وارد میکنه تا از اسیدی بدون خون کم بشه. کلا ترشح یعنی از درون خون به کلیه یه چیزی رو وارد کنیم. بعد کلیه اون +H رو از طریق ادرار دفع میکنه. سوالی داشتی بپرس -
Foruzan Taheri سلام عزیزم
ببین وقتی محیط بدی اسیدی میشه (مثلا با خوردن آبلیمو) بدن از حالت اولیهش درمیاد و phش تغییر میکنه پس باید بر علیه تغییرات پاسخی بده یعنی از میزان اسیدی بودن بدن بکاهه. کلیه یکی از وظایفش هومئوستازیه (امیدوارم درست نوشته باشم😂) و میاد +H بدن رو از درون خون به کلیه وارد میکنه تا از اسیدی بدون خون کم بشه. کلا ترشح یعنی از درون خون به کلیه یه چیزی رو وارد کنیم. بعد کلیه اون +H رو از طریق ادرار دفع میکنه. سوالی داشتی بپرسMahdieh te خیلی ممنون لطف کردید عالی بود 🥰🥰
-

سلام وقتتون بخیر
تجربیا
@دانش آموزان_ نظام_ جدید _الااین پست پاک شده!