راه ابریشم برای کنکور کافیه؟
-
معایبه الا اینکه بدقولی زیاد دارن
یکیش راه ابریشم پرو و عادی بود
-
سلام میدونم خیلیا حتی با صرف اینکه همه کلاس ها رو از آلا برداریم هم مشکل دارن و معتقدن موسسه مهم نیست و اساتید فقط مهمن و هیچ موسسه ای بهترین اساتید همه درسهارو ندارن ، ولی من از محیط سایت خوشم اومده تحقیق هایی هم ک کردم راضیم کرده
صرفا خواستم بدونم ، به چه منابعی اضافه بر ابریشم۲ نیاز هست؟ خودشون میگن یا؟
و اینکه من مثل ابریشم پرو ندیدم جایی ذکر کنند سنجش هفتگی و سه آ روی پک هست ، لزومی داره برای اونها برنامه جدایی داشته باشم یا ن؟
رشته تجربی سال دوازدهم هستم اگر پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم
در ضمن هیچ ایده ای نسبت به (اموزش روش های خوندن درس x، اموزش برنامه ریزی ویژه فصل فلان و ..)ندارم و فکر میکنم بزرگنمایی هستن و ادم نیازی بهشون نداره ولی اگر میدونید چیزی رو لازمه بدونم و در اشتباه هستم واقعا از اینکه کمک میکنید ممنونمβedior Arad سلام
تجربه دوساله خودم از راه ابریشم این بود که بهتره همه دروس رو یهویی نخری
من از ریاضی راضیم واقعا آقای ثابتی تدریس خوبی دارن البته دبیرای دیگه ای هم هستن ولی اگه خودت دلت با آلاس ریاضی آلا خوبه واقعا
فقط من راه ابریشم یک رو داشتم و برای تدریس از تخته هوشمند استفاده میکردن ولی برای تست میرفتن پای تخته وایت برد که این خیلی اذیت کننده بود چون سوال جلوی چشمت نبود. اگه این مشکل رفع شده باشه خوبه
واسه زیست هم تدریس آقای جوهری رو خیلی کم دیدم ولی تدریس آقای موقاری رو واقعا قبول دارم و با هیچکس غیر از ایشون کنار نمیام. فقط مسئله ای که هست اینه که صفرتاصد آقای موقاری خیلی بهتر از راه ابریشم بود چون توی راه ابریشم فقط جزوه خوانی هست و بجز چاپار ها دیگه سراغ کتاب نمیرن
فیزیک راه ابریشم آقای کازرانیان رو داشتم حقیقتا بی فایده بود برام. تدریس ها ب شدت خلاصه و کوتاهه و بیشتر جنبه تورق دارن. ولی حل تست هاشون خوب بودن. اگه نظر منو میخوای فیزیک با دبیر دیگه و مطرح تری پیش بری بهتره تا آلا.
البته فیزیک آقای یاری هم عالیه ولی بازم میخوای آقای یاری رو ببینی صفرتا صد رو ببین خودتو تو دردسر راه ابریشم ننداز و خودت آقای خودت باش
شیمی هم ترجیح خودم درسنامه خوندنه حتما امتحانش کن ولی اگه نتونستی دبیرای مطرح تری هستن توی شیمی به نسبت دبیرای آلا. خودم الان دنبال دبیر شیمی خوب میکردم ولی تعریف آقای فراهانی و مرادی و مصلایی رو شنیدم.