تست شیمی دهم
-

سلام دوستان، از اونجایی که در بخش آ گفته به عنوان ایزوتوپ عنصر A پس طبیعتا باید B رو هم در نظر گرفت! یعنی جواب بخش آ باید 3 باشه! ولی پاسخنامه گفته نباید B در نظر گرفت! نظر شما چیه؟
دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم@سینا-بیات
سلام عزیز
وقتت بخیر
قبول داری خود B همون A هستش
پس ایزوتوپش نمیشه که خودش میشه
اونایی که عدد جرمیش اختلاف داره با A با عدد اتمی ثابت میشه ایزوتوپ های Aاگر مشکلی داری با این جمله های بالام بگو لطفا :)))
-
@سینا-بیات
سلام عزیز
وقتت بخیر
قبول داری خود B همون A هستش
پس ایزوتوپش نمیشه که خودش میشه
اونایی که عدد جرمیش اختلاف داره با A با عدد اتمی ثابت میشه ایزوتوپ های Aاگر مشکلی داری با این جمله های بالام بگو لطفا :)))
@0Farzam0
سلام :hand_with_fingers_splayed:
نه خب، ببینید مثلا من اگر به شما بگم ایزوتوپ های هیدروژن رو نام ببرید تمام هفت ایزوتوپ رو نام میبرید! یعنی از عدد جرمی 1 تا 7 همگی ایزوتوپ های هیدروژن هستن! پس اینجا هم عنصر 50 که قلع هم هست، 120، 122 و 123 همگی ایزوتوپ های قلع هستن! -
@0Farzam0
نه خب، ببینید مثلا من اگر به شما بگم ایزوتوپ های هیدروژن رو نام ببرید تمام هفت ایزوتوپ رو نام میبرید! یعنی از عدد جرمی 1 تا 7 همگی ایزوتوپ های هیدروژن هستن! پس اینجا هم عنصر 50 که قلع هم هست، 120، 122 و 123 همگی ایزوتوپ های قلع هستن! -
@0Farzam0
نه خب، ببینید مثلا من اگر به شما بگم ایزوتوپ های هیدروژن رو نام ببرید تمام هفت ایزوتوپ رو نام میبرید! یعنی از عدد جرمی 1 تا 7 همگی ایزوتوپ های هیدروژن هستن! پس اینجا هم عنصر 50 که قلع هم هست، 120، 122 و 123 همگی ایزوتوپ های قلع هستن!@سینا-بیات
الان منظورتون رو متوجه شدم
خب قلع 10 تا هم مکان داره
که یکیش در صورت تست معرفی شده
شما باید اون هایی که با اون فرق دارن رو انتخاب کنید در غیر این صورت شما 2 بار یک کدوم رو شمردین
به نظرتون منطقی میادش که یک ایزوتوپ رو با دو متغیر در صورت تست بیان بکنه؟ -
@سینا-بیات
الان منظورتون رو متوجه شدم
خب قلع 10 تا هم مکان داره
که یکیش در صورت تست معرفی شده
شما باید اون هایی که با اون فرق دارن رو انتخاب کنید در غیر این صورت شما 2 بار یک کدوم رو شمردین
به نظرتون منطقی میادش که یک ایزوتوپ رو با دو متغیر در صورت تست بیان بکنه؟ -
@0Farzam0
به صورت سوال دقت کنید، گفته چه تعداد از گونه های رو برو را میتوان به عنوان ایزوتوپ عنصر A در نظر گرفت؟ حرف شما در صورتی درست هست که سوال میگفت چه تعداد از گونه های رو برو را میتوان به عنوان دیگر ایزوتوپ های عنصر A در نظر گرفت؟ -
@0Farzam0
سلام، پس اگر بحث مثال شد بزارید من یک مثال بزنم، من اطلاعاتی میدم تا شما مثلا کلاس من رو شناسایی کنید، از اطلاعات مثلا میفهمید من کلاس y هستم، بعد میگم چه کسانی دانش آموزان این کلاس هستن؟(در اصل در این مثال من و همکلاسی هام حکم ایزوتوپ های y رو داریم و کلاس یک خانه در جدول تناوبی!)
پس در بین دانش آموزان خود من هم هستم دیگه! -
@0Farzam0
سلام، پس اگر بحث مثال شد بزارید من یک مثال بزنم، من اطلاعاتی میدم تا شما مثلا کلاس من رو شناسایی کنید، از اطلاعات مثلا میفهمید من کلاس y هستم، بعد میگم چه کسانی دانش آموزان این کلاس هستن؟(در اصل در این مثال من و همکلاسی هام حکم ایزوتوپ های y رو داریم و کلاس یک خانه در جدول تناوبی!)
پس در بین دانش آموزان خود من هم هستم دیگه! -
@0Farzam0
پس در بین دانش آموزان خود من هم هستم دیگه!@سینا-بیات ستون گنگ مگه تو دوقلو ناهمسانی که مثلا یکی تویی یکی هم مثل توهست ولی جنسیتش فرق میکنه؟
اصلا امکان داره که اطلاعات A که ثبت شده برای B هم ثبت بشه؟
اصلا چطور امکان داره که یک اطلاعات مربوط به دو عنصر متفاوت باشه؟🤔
یک روح در دو بدن؟😁 -
@سینا-بیات
راس میگی حرف تو هم درسته
اتفاقا یه سوال از مبتکران بود هر چی گشتم پیداش نکردم در این رابطه
دیدم حتما دلیل اون رو براتون میفرستم -
درضمن چون ایزوتوپ های A رو میگه که قلع هستش تمام حرفو انگلیسی پایین معادل قلع هستن
مثلا قلع ۱۲۰ ۵۰ میشه ایزوتو قلع ۱۲۰ ۵۰ باشه؟ تمام خواص فیزیکی شون یکیه که این یعنی پوینت مهم ایزوتوم بودن رو ندارن خواص فیزیک متفااوتی ندارن -
@سینا-بیات ستون گنگ مگه تو دوقلو ناهمسانی که مثلا یکی تویی یکی هم مثل توهست ولی جنسیتش فرق میکنه؟
اصلا امکان داره که اطلاعات A که ثبت شده برای B هم ثبت بشه؟
اصلا چطور امکان داره که یک اطلاعات مربوط به دو عنصر متفاوت باشه؟🤔
یک روح در دو بدن؟😁 -
@0Farzam0
@سینا-بیات
سلام. منم با سینا موافقم. اگر خودم بودم هم B رو می شمردم
ولی بیشتر به سلیقه طراح و برداشتش از لغت ایزوتوپ برمی گرده.
به نظر من ایزوتوپ های یک عنصر، لیستی از همون عنصر با عدد جرمی های متفاوت هستند از جمله خود همون عنصر. -
@0yasin-sh0
سلام، نه خب ببینید، سوال در رابطه با A 122 حرف زده تا بتونیم عدد اتمی رو پیدا کنیم، بعد با یک ویرگول بخش دوم سوال رو از بخش اول جدا کرده، حرف شما در صورتی درست بود که میگفت ایزوتوپ های دیگر عنصر A!@سینا-بیات اصلا مهم نیست A رو نگفته ک مثلا اقا این قلع هست تو جون بکن پیداش کن
دقیقا B هم همینه
تو سر ایزوتوپ بودن فقط و فقط باید عدد جرمی برات مهم باشه دیگ اقا این A گفته سوال B جیزه مهمی نیستش
تووقتی قلع رو بیابی هنه اون حروفات انگلیسی رو قلع میخونی...
نمیای مثلا B رو کربن بخونی هنه از دیدت یکین -
@0Farzam0 ستونم😂😂
-
@0Farzam0
@سینا-بیات
سلام. منم با سینا موافقم. اگر خودم بودم هم B رو می شمردم
ولی بیشتر به سلیقه طراح و برداشتش از لغت ایزوتوپ برمی گرده.
به نظر من ایزوتوپ های یک عنصر، لیستی از همون عنصر با عدد جرمی های متفاوت هستند از جمله خود همون عنصر.