چالش
-
سلام این تاپیک رو تو زیر مجموعه ریاضی تجربی زدم ولی در کل فک نمیکنم تو ریاضی تجربی باشه
اگه کسی میتونه این رو حل نکنه فقط فهمشو توضیح بده
چرا ماکسیمم خواسته مینیمم نخواسته مسیر حل سوال و علت و مفهومش
موفق باشید رفقا -
خب مینیمم که معلومه 1 هست برای چی بپرسه؟(چون در ضرب اعداد 1 تا 24 یک 10 به طور واضح داریم!)
برای ماکزیمم بررسی میکنیم در ضرب اعداد از 1 تا 24 چند تا 5 داریم؟ 4 تا
آیا 4 تا 2 داریم که در ضرب با اون 5 ها بشن 10؟ بله!
پس برای اولی ماکزیمم x همین 4 هست.برای دومی هم همینطوری میشه حساب کرد ولی به جای اینکه دنبال 2 و 5 باشیم دنبال 3 هستیم ...
@PHys
منم اول همینجوری رفتم ولی یه چیزی که هست، اون A است که در معادله اول و دوم باید یکسان باشه به ازای ماکسیمم های X که پیدا میکنیم
ینی اگه برای توان ده ،4 و توان سه ،8 ماکسیمم ها رو پیدا کنیم آیا A هم یکسان به دست میاد برا دو معادله ؟ .. -
یادم رفت بگم
A,x, عدد طبیعین -
سلام این تاپیک رو تو زیر مجموعه ریاضی تجربی زدم ولی در کل فک نمیکنم تو ریاضی تجربی باشه
اگه کسی میتونه این رو حل نکنه فقط فهمشو توضیح بده
چرا ماکسیمم خواسته مینیمم نخواسته مسیر حل سوال و علت و مفهومش
موفق باشید رفقا -
moBn
درست نیس
ولی خب تلاش خوبی کردی دمت گرم -
خب مینیمم که معلومه 1 هست برای چی بپرسه؟(چون در ضرب اعداد 1 تا 24 یک 10 به طور واضح داریم!)
پس برای اولی ماکزیمم x همین 4 هست.برای دومی هم همینطوری میشه حساب کرد ولی به جای اینکه دنبال 2 و 5 باشیم دنبال 3 هستیم ...
-
@PHys
منم اول همینجوری رفتم ولی یه چیزی که هست، اون A است که در معادله اول و دوم باید یکسان باشه به ازای ماکسیمم های X که پیدا میکنیم
ینی اگه برای توان ده ،4 و توان سه ،8 ماکسیمم ها رو پیدا کنیم آیا A هم یکسان به دست میاد برا دو معادله ؟ .. -
@PHys
ینی اگه برای توان ده ،4 و توان سه ،8 ماکسیمم ها رو پیدا کنیم آیا A هم یکسان به دست میاد برا دو معادله ؟ ..erfan wizard
دو بار x ماکزیمم رو گفتن حساب کنیم پس دو معادله جدا هستن. -
erfan wizard
دو بار x ماکزیمم رو گفتن حساب کنیم پس دو معادله جدا هستن.@PHys
موافقم خودمم همینجور رفتم ولی یه لحظه به این شک کردم -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on