نتیجه کنکور 402
-
-
@Hanji ببخشید تو هرچی تو دلته نمیتونم پیام بدم نمیدونم چرا..
ولی واقعا شما بری صفحه های قلمچیو ببینی درصدای بچه ها بالاس واسه همین میگم هیچ امیدی ندارم شاااااید بزور پردیس بیارم ک پولشو ندارم@VVVVV سلام
درصداتون عالیه
انشاالله میارین داروسازی تهران
هنوز چیزی مشخص نیست
به قول یکی از دوستان ترازی مشخص نیست
اما درصداتون خیلی خوبه
حتی ریاضی که خیلیا نزدن رو زدین -
@VVVVV سلام
درصداتون عالیه
انشاالله میارین داروسازی تهران
هنوز چیزی مشخص نیست
به قول یکی از دوستان ترازی مشخص نیست
اما درصداتون خیلی خوبه
حتی ریاضی که خیلیا نزدن رو زدین -
@Hanji خدا از دهنتون بشنوه ولی خدا شاهده انقد نا امیدم که میخوام از یکی دو هفته دیگه دوباره شروع کنم خیلی ممنون ک امید دادید
@VVVVV در نتیجه کنکور 402 گفته است:
@Hanji خدا از دهنتون بشنوه ولی خدا شاهده انقد نا امیدم که میخوام از یکی دو هفته دیگه دوباره شروع کنم خیلی ممنون ک امید دادید
تا نتایج نیاد هیچ چیز مشخص نیست
حتی پیش بینی هم نمیشه کرد
چون اولین سالیه که تاثیر معدل به نتیجه کنکور علاوه میشه -
دوستان سلام اونایی که کنکور 402 تیر رو شرکت کردن بیاید درصد بذاریم ببینیم اوضاع چطوره کنکور خیلی سخت بود من خودم امید قبولی ندارم از طرفی فقط مجبورم داروسازی دانشگاه های استان تهران رو بزنم.
زیست 50 فیزیک 63 شیمی 40 ریاضی 23 منطقه 3@VVVVV حالا تو این برهه زمانی اصن نمیشه مشخص کرد
صفحه های قلمچی هم ک میبینی اکثرش گنده گویی بچه هاس و صرفا یه پیش بینیه -
@VVVVV حالا تو این برهه زمانی اصن نمیشه مشخص کرد
صفحه های قلمچی هم ک میبینی اکثرش گنده گویی بچه هاس و صرفا یه پیش بینیهAlireza Mousavi چی بگم والا
من که خودم شخصا سر جلسه خودم نبودم خیلی خراب کردم تمام تمرکزم پرید نمیدونم چطور بعضیا زیست 70 ب بالا زدن یا با اون دفترچه دوم با زمان کمش شیمی بالا زدن
کاشکی بد نشود اخر این قصه بد -
@Hanji ببخشید تو هرچی تو دلته نمیتونم پیام بدم نمیدونم چرا..
ولی واقعا شما بری صفحه های قلمچیو ببینی درصدای بچه ها بالاس واسه همین میگم هیچ امیدی ندارم شاااااید بزور پردیس بیارم ک پولشو ندارم@VVVVV کامنتای قلم چی ۶۰ درصدش دروغه
-
دوستان سلام اونایی که کنکور 402 تیر رو شرکت کردن بیاید درصد بذاریم ببینیم اوضاع چطوره کنکور خیلی سخت بود من خودم امید قبولی ندارم از طرفی فقط مجبورم داروسازی دانشگاه های استان تهران رو بزنم.
زیست 50 فیزیک 63 شیمی 40 ریاضی 23 منطقه 3@VVVVV
با این درصدا که قطعا زیر هزاری و داروسازی تهرانم اصن بعید نیس... -
زیست 50 فیزیک 63 شیمی 40 ریاضی 23 منطقه 3@VVVVV
خوشبحالت من که از اسفندم شروع کردم
زیست ۲۷ و فیزیک ۳۰ وشیمی ۳۰ و ریاضی ۶.۷ و زمینم صفر زدمنهایی هم
زیست ۱۸
فیزیک ۱۷.۷۵
شیمی ۱۷
ریاضی ۱۷.۲۵
هویت ۱۹
سلامت ۱۵
دینی ۱۸
عربی ۱۸.۲۵
زبان ۱۶
ادبیات ۱۶.۷۵اومدم چند تاش ترمیم زدمکه این شد
حالا بازه رتبه تو معلومه زیر ۵ هزار هستی منچی که هیچی معلومنیست
-
@VVVVV کامنتای قلم چی ۶۰ درصدش دروغه
Mohammad Lotfi 0 خداکنه
-
@VVVVV
با این درصدا که قطعا زیر هزاری و داروسازی تهرانم اصن بعید نیس... -
@VVVVV
خوشبحالت من که از اسفندم شروع کردم
زیست ۲۷ و فیزیک ۳۰ وشیمی ۳۰ و ریاضی ۶.۷ و زمینم صفر زدمنهایی هم
زیست ۱۸
فیزیک ۱۷.۷۵
شیمی ۱۷
ریاضی ۱۷.۲۵
هویت ۱۹
سلامت ۱۵
دینی ۱۸
عربی ۱۸.۲۵
زبان ۱۶
ادبیات ۱۶.۷۵اومدم چند تاش ترمیم زدمکه این شد
حالا بازه رتبه تو معلومه زیر ۵ هزار هستی منچی که هیچی معلومنیست
Mard Khatar منم از اسفند شروع کردم چون پشت کنکوری بودم تونستم تا کنکور بزور همه کتابارو تموم کنم
-
@VVVVV کامنتای قلم چی ۶۰ درصدش دروغه
Mohammad Lotfi 0 کاکاشی سنسی...
-
زیست 50 فیزیک 63 شیمی 40 ریاضی 23 منطقه 3 -
آدمک
داداش اگه حسی درصد گیری نکرده باشی و با دقت این درصدارو به دست آورده باشی
رشته خوبی قبولی -
@0Farzam0 نه با دقت بود فقط زیست شاید 5 6 درصد اینور اونور بشه چون کمتر یادم بود گزینه ها ولی بقیه رو مطمئنم مرسی داداش
-
Alireza Mousavi چی بگم والا
من که خودم شخصا سر جلسه خودم نبودم خیلی خراب کردم تمام تمرکزم پرید نمیدونم چطور بعضیا زیست 70 ب بالا زدن یا با اون دفترچه دوم با زمان کمش شیمی بالا زدن
کاشکی بد نشود اخر این قصه بد