سلام سلاممم😍
امیدوارم خسته درسهاتون نباشید💙
تا اینجا خوب پیش رفته باشید، اگه نرفتید هم اشکال نداره ، میتونید تو این سه _چهار ماه ورق رو برگردونید😁🤝با فعالیت تو این تاپیک قطعاا همینطور میشه😉❤️
اول از همه بگم این تاپیک فقط برای کنکوریای تجربیِ
البته بچه های ریاضی هم میتونن استفاده کنن جز زیستو، ولی اینطور نباشه که حسابان و گسسته رو وارد ماجرا کنید.
حدود ۱۱ هفته ای مونده به اولین کنکور، و تا اون موقع هر کس طبق برنامه ای که برای خودش میریزه (پیشروی داره یا آزمون میزنه و…) نکته های جدید و پرتکراری یاد میگیره….
قصدم از زدن تاپیک اینه، باهم ، درکنار هم تا روز کنکور، از منابع مختلفی که تست میزنیم یا آزمون های مختلفی که میزنیم، نکاتی که از نظر خودمون جذابه، یا حتی سوالی که ارزش حل بالایی داره و نکات زیادی توشه ، ابهاماتی که کتاب داره و چی باید در نظر بگیریم و …. رو اینجا قرار بدیم، تا بقیه بچه ها بتونن از این نکات و سوال فیض ببرن😌
جای این تاپیک تو آلاخونه بنظرم خالی بود💙لطفا لطفا لطفا، هممون فعالیت داشته باشیم…
نکات چه درس هایی رو میتونین قرار بدید؟!
✍🏻ریاضی تجربی
✍🏻فیزیک تجربی
✍🏻زیست
✍🏻شیمی
✍🏻ادبیات تشریحی
✍🏻زبان تشریحی
✍🏻دینی تشریحی
✍🏻عربی تشریحی
برای رفع اشکال سوال نپرسید، فقط و فقط سوالاتی که با ارزشن قرار بدید، خیلی ساده بخوام بگم وقتی یه تست میزنی یهو میگه اَهههههههههه چه خفن بود… این تیپ نکاتو اینجا قرار بده🙃
و صحبت یا کل کل سر نکته ای نداشته باشید، اگه یکی نکته ای رو متوجه نشد تاپیک بزنه، و بپرسه… چون باید نکاتو یکجا داشته باشیم✌🏻
شاید بدردی برای کنکوریای ۴۰۴ هم خورد…❤️
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
در دی تایم زیست تحلیل سوالات زمین شناسی کنکور دی ماه 1402 با کمک بچه ها رو انجام میدیم
بچه ها لطفا سوالاتی که سوال دارین یا مد نظرتونه که تحلیل کنین رو حتما شماره سوال هم بگین
ممنون
توضیحات
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@Alba
به کمک شما خیلی نیاز داریم مخصوصا قسمت تحلیل سوالات شکل دارش که متاسفانه من گشتم کسی اونارو به صورت ساده بیان نکرده بود ممنون میشم تو بعضی از سوالات کمک کنین
سلام. بچه ها شما کتابی میشناسین و یا اینکه فایلی دارین که کنکورای اخیرو (از اینا که 10 سال و اینا هستن) داشته باشه؟ برام مهمه که خب تطبیق داده شده با نظام جدید باشه و پاسخ خوبیم داشته باشه. تفکیک هم که شده باشه که عالی میشه.
من خودم برای درس زیست موج ازمونو دارم که تهش کنکورای اخیرو تفکیک کرده داره. برای ریاضیم استادم قراره نزدیکای کنکور یه فایلی که پاسخشو خودش نوشته بفرسته. من یه همچین چیزی برای دروس فیزیک، شیمی و حالا شایدم زمین نیاز دارم. فایلی چیزی دارین یا کتابی پیشنهاد میکنین؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
برای فیزیک و شیمی اگه سوالای رشته ریاضیو هم داشته باشه که عالی میشه ولی خب خیلیم مهم نیست.
7_ برای تکمیل عبارت زیر کدام مورد مناسب نیست؟
هر بسپاری که به طور کامل ساخته شده و محصول مستقیم یکی از رشته های دنا (DNA)ی هسته ی اوگلناست، .....................است.
سلام
دوستان چرا از نظر سنجش گزینه 4 نامناسبه؟؟
تا جایی که ما میدونیم و خوندیم، همه RNA هارو خطی در نظر میگیریم
حتی tRNA هم طبق شکل دو انتهاش متفاوته
ولی تو پاسخنامه لفظ رنای حلقوی رو آورده
حالا ما واسه تیر ماه رنای حلقوی رو در نظر بگیریم یا نه؟
بعضی از تحلیل های کنکور ها به صورت دستو پا شکسته پیدا میشن تو سایت آلاء (اونارم من از داخل خودِ سایت نتونستم پیدا کنم، باید تو گوگل سرچ کنی و بیاد، اینم خیلی عجیب و یکمی بده دیگه...) که بعضی از دروس رو فقط تحلیل کردن و از شانس بد نمیدونم چرا بیشتر دروس عمومی رو تحلیل کردن. (منظورم از تحلیل همون حل کردن تک تک تست ها هست، نه فقط ارزیابی سطح کنکور).
واقعا باورم نمیشه آلاء با این عظمت کار به این مهمی و مفیدی و قشنگی رو تا حالا پیگیر نشده، کنکور 1400 رو درست حسابی تحلیل کردن ولی باز 1401 اصلا نیست!
بعد سایتای دربو داغون دیگه رو میبینی اومدن تحلیل کردن تا یه حدی، ولی اونا هم ناقصن و کیفیت تحلیل و فیلم شاید اونقدر خوب نباشه.
حیفه آلاء با این امکانات این کار رو نکنه. خیلی کار مفیدیه واقعا.
من به جای آلاء بودم از 98 به بعد رو خیلی تمیز تحلیل میکردم میزاشتم تو سایت، چون هر سال بچه ها تو دوران جمع بندی، کنکورای قبلی رو لازم دارن.
کاش انجام بشه واقعا...
162_ چند مورد در درباره ساختار حبابک های ریه انسان درست است؟
الف) در سطح یاخته نوع دوم زوائد ریزی یافت میشود.
ب) فقط در بین دو یاخته نوع دوم مجاور،منفذی وجود دارد.
ج) یاخته های نوع اول و یاخته های مویرگ ها، غشای پایه مشترکی دارند.
د) فقط در سیتوپلاسم یاخته های نوع اول، شبکه ای از لوله ها و کیسه های گسترده وجود دارد.
سلام
دوستان تو مورد الف زوائد ریز رو واسه یاخته نوع دوم در نظر بگیریم یا نه؟؟
اصلا تو شکل کتاب مشخص نیست
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
در دی تایم ریاضی تحلیل سوالات زیست کنکور دی ماه 1402 با کمک بچه ها رو انجام میدیم
بچه ها لطفا سوالاتی که سوال دارین یا مد نظرتونه که تحلیل کنین رو حتما شماره سوال هم بگین
ممنون
توضیحات
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
در دی تایم زیست تحلیل سوالات زیست کنکور دی ماه 1402 با کمک بچه ها رو انجام میدیم
ممنون
توضیحات
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
در دی تایم فیزیک تحلیل سوالات زیست کنکور دی ماه 1402 با کمک بچه ها رو انجام میدیم
ممنون
توضیحات
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
در دی تایم شیمی تحلیل سوالات زیست کنکور دی ماه 1402 با کمک بچه ها رو انجام میدیم
ممنون
توضیحات
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
سلام بچه هاا
امیدوارم حالتون عالی و درجه یک باشه
امسال کنکور دی که برگزار میشه یه ذره جریانش با سال های گذشته فرق داشت تو سالای قبل معدود افرادی پیدا میشدن که بعد کنکور برن دنبال تصحیح دستی سوالات توسط خودشون و چک کردن کلید ها
ولی امسال که شما یک کنکور اصلی دیگه هم دارین که تحلیل سوالات حتما باید انجام شه
بچه ها گفتم امسال اگر میشه یه کار کنیم که هر سه پایه بتونن ازش استفاده کنن
ما تو دروس مختلف ماشاء الله بچه های با استعدادی داریم که اگر همراهی کنید عالی میشه که هر یک از بچه ها تو درسی که مهارت داره بخشی از سوالات رو تحلیل کنه برای بچه ها که برای هر دو گروه خوب باشه چون اینجا با هم در ارتباط بودیم توضیحاتتون رو خوب میتونیم بفهمیم سوال بپرسیم و سوالات امسال دیگه نمونه آرشیو پیش اون 20 سال اخیر
چند تا چیز
لطفا اگر تستی رو توضیح میدین یا سوالی ازش دارین یه اسکرین از سوالات که سنجش منتشر میکنه بفرستید
ولطفا به صورت هشتگ ادرس سوال رو بگین
#سوال_2_تجربی-داخل
امیدوارم استقبال شه و بتونیم هممون از تحلیل ها استفاده کنیم🍁🌹
Screenshot (685).png
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
Zahra.HD لطفا در درس فیزیک همراهی کنید
@Soniaaa لطفا در درس ریاضی همراهی کنید
@R-Aa لطفا تو درس زیست اگه میشه
@Physics-collegian لطفا در درس فیزیک
و کل @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 در درسی که مسلط هستین
به امید موفقیت یک یکتون در کنکور و با خوشحالی برگردین اینجا🌹🍁
نتیجه کنکور 402
-
-
@VVVVV سلام
درصداتون عالیه
انشاالله میارین داروسازی تهران
هنوز چیزی مشخص نیست
به قول یکی از دوستان ترازی مشخص نیست
اما درصداتون خیلی خوبه
حتی ریاضی که خیلیا نزدن رو زدین -
@Hanji خدا از دهنتون بشنوه ولی خدا شاهده انقد نا امیدم که میخوام از یکی دو هفته دیگه دوباره شروع کنم خیلی ممنون ک امید دادید
-
@VVVVV در نتیجه کنکور 402 گفته است:
@Hanji خدا از دهنتون بشنوه ولی خدا شاهده انقد نا امیدم که میخوام از یکی دو هفته دیگه دوباره شروع کنم خیلی ممنون ک امید دادید
تا نتایج نیاد هیچ چیز مشخص نیست
حتی پیش بینی هم نمیشه کرد
چون اولین سالیه که تاثیر معدل به نتیجه کنکور علاوه میشه -
Alireza Mousavi چی بگم والا
من که خودم شخصا سر جلسه خودم نبودم خیلی خراب کردم تمام تمرکزم پرید نمیدونم چطور بعضیا زیست 70 ب بالا زدن یا با اون دفترچه دوم با زمان کمش شیمی بالا زدن
کاشکی بد نشود اخر این قصه بد -
@VVVVV
خوشبحالت من که از اسفندم شروع کردم
زیست ۲۷ و فیزیک ۳۰ وشیمی ۳۰ و ریاضی ۶.۷ و زمینم صفر زدمنهایی هم
زیست ۱۸
فیزیک ۱۷.۷۵
شیمی ۱۷
ریاضی ۱۷.۲۵
هویت ۱۹
سلامت ۱۵
دینی ۱۸
عربی ۱۸.۲۵
زبان ۱۶
ادبیات ۱۶.۷۵اومدم چند تاش ترمیم زدمکه این شد حالا بازه رتبه تو معلومه زیر ۵ هزار هستی منچی که هیچی معلومنیست
-
Mohammad Lotfi 0 خداکنه
-
@Dex اوووف این که معجزه میشه دمت گرم داداش
-
Mard Khatar منم از اسفند شروع کردم چون پشت کنکوری بودم تونستم تا کنکور بزور همه کتابارو تموم کنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mohammad Lotfi 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 کاکاشی سنسی...