جلسات رفع اشکال
🫀
-
سلام به دوستای عزیز آلایی امیدوارم حال تون خوب باشه و درس هاتون به بهترین نحوه پیش برید
دوستان میخوایم تو الاخونه مجددا جلسات رفع اشکال زیست براتون برگزاری کنیم با کمک دوست عزیزمون Rahman Aa
دوستان رفع اشکال به این صورت هست که به صورت هفتگی مبحث مشخص میشه، روز دوشنبه سوال هاتون رو می پرسید
سه شنبه و چهارشنبه توسط Rahman Aa پاسخ داده میشه
و در آخر روز پنج شنبه تست کار می کنید
حتما حتما شرکت کنید که قطعا براتون مفید خواهد بود
پیش به سوی موفقیت
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم حال دلتون خوب باشه و با امید پیش برید واما بعد ،دوستان دقت کنید بایست چند نکته متذکر شم : اول ،دوستان تو این تاپیک سوالاتتون رو در قالب یک پیام بنویسید و بپرسید دقت کنید که همه سوالات حد اکثر در یک یا دو پیام باشه تا تاپیک بیش از اندازه شلوغ نشه دوم : توصیه میشه همه به ویسا من که در پاسخ به سوالات هست گوش بدن چون فراتر از اون چیزی هست که پرسیده شده دقت داشته باشید من هیچ وقت یک چیز دوبار تکرار نمیکنم سوالی ببینم قبلاً پاسخ داده شده مینویسم پاسخ داده شده برا همین بسودتونه ویسارو ریز به ریز دقت کنید سوم روزای پنجشنبه من تحلیل آزمون قلمچی و ماز رو میزارم و برسی میکنیم از مباحث اون هفته یعنی همون پیش آزمون و که ازتون میگیرند از ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برسی میکنم توجه داشته باشید حل تست که من انجام میدم صرفا جواب نیست و نکات ترکیبی تستا دیدگاه ها رو برسی میکنیم که براتون جا بیفته در باره حل تست پیویی مراجعه کنید حل تست ها ۲ ساعتیست موفق باشید
-
Rahman Aa در
جلسات رفع اشکال
🫀 گفته است:
باسلام خدمت تک تک دوستان
خب این هفته فصل ۴یازدهم و فصل ۲ و ۳ دهم مورد برسی قرار میگیرد سوالی در این فصول دارید بپرسید طبق برنامه پاسخ داده میشود -
@0Farzam0 در
جلسات رفع اشکال
🫀 گفته است:
تاپیک پرسیدن سوالا کجاست یا اون پوشه سوال پرسیدن؟
سلام
متاسفانه پوشه ایجاد نشد
داخل قسمت زیست بپرسید رحمان رو منشن کنید -
@0Farzam0 در
جلسات رفع اشکال
🫀 گفته است:
تاپیک پرسیدن سوالا کجاست یا اون پوشه سوال پرسیدن؟
سلام
متاسفانه پوشه ایجاد نشد
داخل قسمت زیست بپرسید رحمان رو منشن کنید -
@0Farzam0
سلام
این تاپیک برای اولین جلسه رفع اشکال هستش
https://forum.alaatv.com/post/3164254 -
@0Farzam0
سلام
این تاپیک برای اولین جلسه رفع اشکال هستش
https://forum.alaatv.com/post/3164254 -
سلام به دوستای عزیز آلایی امیدوارم حال تون خوب باشه و درس هاتون به بهترین نحوه پیش برید
دوستان میخوایم تو الاخونه مجددا جلسات رفع اشکال زیست براتون برگزاری کنیم با کمک دوست عزیزمون Rahman Aa
دوستان رفع اشکال به این صورت هست که به صورت هفتگی مبحث مشخص میشه، روز دوشنبه سوال هاتون رو می پرسید
سه شنبه و چهارشنبه توسط Rahman Aa پاسخ داده میشه
و در آخر روز پنج شنبه تست کار می کنید
حتما حتما شرکت کنید که قطعا براتون مفید خواهد بود
پیش به سوی موفقیت
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام من راه ابریشم 2را ثبت نام کردم میشه منو عضو گروه های رفع اشکال کنین رشته ریاضی فیزیک