دوازدهم پر ماجرا
-
قبلا منم از این سوالا زیاد می پرسیدم و خیلیا میگفتن با راه ابریشم و این خزعبلات باور کن مثلا شیمی پویان نظر فیلماش زیاده خیلی خیلی زیاده نمی رسی ببینی و باید همش فیلم ببینی و تستی نمیزنی مروری نداری باور کن ممکنه بهمن بشه افسرده بشی:)گوش کن من رفتم این راه رو میگم شیمی در صورتی بالا میزنی که یک تست زیاد و دو مرور زیاد همین و بس الان میخوای بهت بگم چ کلاسی بری ؟ برو سالیانه مرادی یا آقاجانی هر کدوم راحتتری و بعد دیدن فیلم جزوه رو بخون و خودت سوالا حل کن و بعد حل منبع اول و دوم و ... وقتی به هفته دوم و سوم و فصول جدید رسیدی برای مرور تستهی کنکور اون فصل رو برای مرور بزن :)به حصرت زهرا من پویان نظر میدیدم ی جاهایی اشتباه حل میکرد ی جاهایی خراب میگفت ی جاهایی فیلم خوب نبود:)اینو میخوای چیکار کنی حرکت در میاد نگن نگن تو جو نرو پول پدرت مثل من حروم نکن:))))
کاری ک بهت گفتم بکن
Mard Khatar هققق
هرکسی یه چیزی میگه همه تونم تجربه دارین....
میدونی اینقدر خرج کلاس و ویدیو کردم که دیگه ترسیده شدم
میترسم یه خرج بزرگ دیگه درست کنم بازم با انتخابای اشتباهم -
واس زیست میخوای فیلم ببینی؟برو کتاب درسی بخون هر جا مشکل داشتی بیا ذبحی تفت ببین بعدش تا میتونی تست بزن تا میتونی ول کن فیلم رو:)توصیه ویژه این موضوع
Mard Khatar واسه زیست اصلا مشکل ندارم. شیمی هم تو حفظیاتش مشکل ندارم.
فقط این محاسباتیا و مفهمومیا رو اعصابمه -
واس ریاضی بگم اگر صفری ثابتی ب دردت نمیخوره ببین من رک میگم نمیخوام آینده کسی خراب کنم اگر صفر صفری ثابتی با فیلماش که هم زیاده هم طمانبر و نمیتونی تستم بزنی داغونت میکنه ب نظرم ی نگاهی به استاد کرمی موسسه آلفا کن من حیدری دیدم و چند تا دبیر دیگ این کرمی خوب بود واقعا پیشنهاد میکنم ی نگاهی کنید اگر ارتباط گرفتی شروع کن زیادم ببین حساسیت به خرج نده چرا؟چون وقتت تلف میشه و چشمات می بندی می بینی ۱۰ الی ۱۵ دبیر عوض کردی و دو ماه دیگ هم کنکور و از هر دبیر شاید ۲ الس ۳ فیلم دیدی پیشنها من چیه؟
اینه که این دبیرا رو ببین اگر خوب بود که هست قطعا شروع کن چون عالیهMard Khatar الان دارم با استاد ثابتی پیش میرم. خوبه ها ولی من ریاضیم خیلی صفره. تصمیم از اول مهر کرمیه بنظرم خیلی تدریساش خوبه . حالا نکته و تستشو ندیدم ولی واسه امتحان نهایی چیزایی که هیچوقت یاد نگرفته بودم و اون بهم یاد داد تو ویدیوهاش
-
قول میدم حرفام بزای دیدن فیلم واست کافی باشه:)
اگر وارد جو نشی و حساسیت نورزی و سریع بری سمتش اولین پله کنکور و حاشیه رو کنار زدی
بزنش کنار رفیق حداقل مثل مثل من نکن
یا علی
Mard Khatar مرسی که وقت گذاشتی
ایشالا که بتونم از پسش بر بیام...
-
Hhh Hh آقای پویان نظر تدریس شون قابل قبوله خودم این دوسال و با همونا هندل کردم
ولی واسه طول سال یکم تعداد ویدیوها زیاده. بنظرتون میشه گلچین کرد؟
آخه میخوام تا حد ممکن از خرج های اضافیم کم کنم.
واسه همین چون راه ابریشم رو دارم گفتم تا حد ممکن ازشون استفاده کنم ولی نمیدونم میشه یا نه
بعد اینکه راه ابریشم ضبط سال 1400 فک میکنم باشه... قدیمی نشده با همون آقای پویان نظر پیش برم؟
خیلی میترسم وسط سال پشیمون بشم...Taranommm در دوازدهم پر ماجرا گفته است:
ولی واسه طول سال یکم تعداد ویدیوها زیاده. بنظرتون میشه گلچین کرد؟
درصورتی که درسنامه دیگه ای(درسنامه خوب) در کنارش داشته باشید. بله
بعد اینکه راه ابریشم ضبط سال 1400 فک میکنم باشه... قدیمی نشده با همون آقای پویان نظر پیش برم؟
اطللع ندارم. حتما تغییرات کتب رو اول چک کنید.
-
Taranommm
Mard Khatar در دوازدهم پر ماجرا گفته است:مثلا شیمی پویان نظر فیلماش زیاده خیلی خیلی زیاده نمی رسی ببینی و باید همش فیلم ببینی و تستی نمیزنی مروری نداری باور کن ممکنه بهمن بشه افسرده بشی:)
سلام
همونطور که گفتم. باید برنامه ریزی و عملگرایی خوبی داشته باشن. کار نشدنی ای نیست(مثل خیلیای دیگه که انجام دادن و نتیجه هم گرفتن)به حصرت زهرا من پویان نظر میدیدم ی جاهایی اشتباه حل میکرد ی جاهایی خراب میگفت ی جاهایی فیلم خوب نبود:)
درسته. که این مورد رو من تو خیلی از دبیر ها(نه فقط آلا) دیدم. کلا اشتباه محاسباتی عادیه. بعد از کلی حل سوال....
روشهاش نیاز بود ۶ تا مهندس میاوردی تا روی سوالا خالیش کنه نمیدونم
کاملا سلیقه ایه
و برای همه یکی نیست
من با اینکه درسنامه خوبی برای فیزیک نداشتم(کلا پایه ضعیف) ولی عالیی بودن. بعد که میرفتم حل دبیر های دیگه یا کتاب تست رو میدیدم و مقایسه میکردم واقعا انرژی میگرفتم. حتی قبلش شنیده بودم که سطح بالا درس میدن. بعد که دیدم. درسته که ممکنه از صفرِصفر درس ندن ولی قابل فهمه و اگه پای کار باشیم میتونیم خودمون رو باهاشون وقف بدیم.
درباره آقای ثابتی:
توضیحات درباره آقای پویانظر
پیشنهاد میکنم ی نگاهی کنید اگر ارتباط گرفتی شروع کن زیادم ببین حساسیت به خرج نده چرا؟چون وقتت تلف میشه و چشمات می بندی می بینی ۱۰ الی ۱۵ دبیر عوض کردی و دو ماه دیگ هم کنکور و از هر دبیر شاید ۲ الس ۳ فیلم دیدی پیشنها من چیه؟
اینه که این دبیرا رو ببین اگر خوب بود که هست قطعا شروع کنبه شدت موفقم
️
ممکنه یکی با ی دبیر ارتباط بگیره و یکی نه....
افراد متفاوتن
موفق باشید
️