زیست یازدهم فصل اول
-
سلام سلام
توی یه سوال از خیلی سبز این مورد که پروتئینهای غشایی در پتانسیل آرامش بار مثبت بیشتری را از سلول خارج میکنند اشتباه گرفته بود، میشه توضیح بدین کجای این مورد غلطه؟ مگه اصلا با خارج کردن بار مثبت بیشتر از سلول باعث منفیتر شدن درون نسبت به بیرون نمیشن؟ -
سلام سلام
توی یه سوال از خیلی سبز این مورد که پروتئینهای غشایی در پتانسیل آرامش بار مثبت بیشتری را از سلول خارج میکنند اشتباه گرفته بود، میشه توضیح بدین کجای این مورد غلطه؟ مگه اصلا با خارج کردن بار مثبت بیشتر از سلول باعث منفیتر شدن درون نسبت به بیرون نمیشن؟PariaLEEN
سلام شبتون آروم
فکر می کنم علت غلط بودنش اینه که همیشه نفوذ پذیری غشا برای پتاسیم بیشتر از سدیم هستش به خاطر همین پتاسیم خارج شده بیشتر از سدیم وارد شده میشه -
سلام سلام
توی یه سوال از خیلی سبز این مورد که پروتئینهای غشایی در پتانسیل آرامش بار مثبت بیشتری را از سلول خارج میکنند اشتباه گرفته بود، میشه توضیح بدین کجای این مورد غلطه؟ مگه اصلا با خارج کردن بار مثبت بیشتر از سلول باعث منفیتر شدن درون نسبت به بیرون نمیشن؟PariaLEEN سلام. این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم دقیق یادم نیست. ولی یادمه یه جا به همچین چیزی برخوردم و گفته بود که درون سلول همیشه نسبت به بیرون بار مثبت بیشتری داره. فقط بعضی وقتا چون بارهای مثبت زیادی میرن بیرون میگیم بیرون مثبت تره یا درون منفی تره
-
PariaLEEN سلام. این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم دقیق یادم نیست. ولی یادمه یه جا به همچین چیزی برخوردم و گفته بود که درون سلول همیشه نسبت به بیرون بار مثبت بیشتری داره. فقط بعضی وقتا چون بارهای مثبت زیادی میرن بیرون میگیم بیرون مثبت تره یا درون منفی تره
-
PariaLEEN
سلام شبتون آروم
فکر می کنم علت غلط بودنش اینه که همیشه نفوذ پذیری غشا برای پتاسیم بیشتر از سدیم هستش به خاطر همین پتاسیم خارج شده بیشتر از سدیم وارد شده میشه -
PariaLEEN
نه نه ،بیرون بیشتره -
سلام سلام
توی یه سوال از خیلی سبز این مورد که پروتئینهای غشایی در پتانسیل آرامش بار مثبت بیشتری را از سلول خارج میکنند اشتباه گرفته بود، میشه توضیح بدین کجای این مورد غلطه؟ مگه اصلا با خارج کردن بار مثبت بیشتر از سلول باعث منفیتر شدن درون نسبت به بیرون نمیشن؟PariaLEEN سلام بستگی به نگاه طراح داره
فکر میکنم اینجا منظورش مقایسه با حالت عمل بوده
میدونیم که در پتانسیل عمل (بخش نزولیش) کانال های دریچه دار پتاسیمی باز میشن و پتاسیم بیشتر و در نتیجه بار بیشتری خارج میشه پس این گزینه غلطه چون در عمل بیشتر از آرامش خارج میشه -
PariaLEEN سلام بستگی به نگاه طراح داره
فکر میکنم اینجا منظورش مقایسه با حالت عمل بوده
میدونیم که در پتانسیل عمل (بخش نزولیش) کانال های دریچه دار پتاسیمی باز میشن و پتاسیم بیشتر و در نتیجه بار بیشتری خارج میشه پس این گزینه غلطه چون در عمل بیشتر از آرامش خارج میشه -
سلام سلام
توی یه سوال از خیلی سبز این مورد که پروتئینهای غشایی در پتانسیل آرامش بار مثبت بیشتری را از سلول خارج میکنند اشتباه گرفته بود، میشه توضیح بدین کجای این مورد غلطه؟ مگه اصلا با خارج کردن بار مثبت بیشتر از سلول باعث منفیتر شدن درون نسبت به بیرون نمیشن؟PariaLEEN
ب دو علت درون نسبت ب بیرون منفی تره
البته اگر جای الکترود هارو تغییر ندیم مبنا رو درون بگیرم
یکی کانال نشتی یکی پمپ
این سوال فقط درحالت مقایسه با پتانسیل عمل میشه گفت رد میکنیم
چون تو آرامش ما کانال دریچه دار بسته هست
فقط تو بخش نزولی ک پتاسیم زیادی خارج میشه میتونم رد کنیم گزینه رو