Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
برآیند دو نیروی عمود بر هم
-
@سینا-بیات
خب مشکل پایهایه
اینو حفط باش -
@سینا-بیات
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم اما اف تی همون اف توتال برای مجموع نیرو ها هست
الان اینجا چون عمود بودن طبق گفته ی خودتون فیثا زده و اف توتال هم که از قبل 2 بدست اورده توی رابطه فیثا به توان 2 رسونده و بدست اورده .... -
نگاه کنید مثلا این دو نیرو به این صورت بر هم عمود بودن اگر گیج میشید که به این صورت بگید بردار برایند کدوم هست میتونید اون رو به شکل مثلث در بیارید و بردار برایندش رو پیدا کنید و توی مثلث زاویه نود قایم پس میشه فیثا زد
-
@سینا-بیات
چون این دو نیرو خارجی که به جسم وارد میشن
۱. برهم عمودند
۲. فقط این دو نیرو باعث ایجاد شتاب میشن
Ft=2N
از طرفی این دو نیرو که بر هم عمودند
F1²+F2²=Ft²
توی صورت سوال هم گفته
F1=F2
شد؟ -
Younes.D.IUT در برآیند دو نیروی عمود بر هم گفته است:
F1²+F2²=Ft²
سوالم اینه این رابطه چطور به دست میاد
-
@سینا-بیات
خب مشکل پایهایه
اینو حفط باش -
Younes.D.IUT ممنونم
ولی من الان دارم میرم یازدهم، یادم نمیاد همچین چیزی دهم یا نهم دیده باشم که مشکل پایه ای باشه -
Younes.D.IUT
در حالت عمود
Cos x=0
و رابطه ما به فیثاغورث تبدیل میشه -
@سینا-بیات
فک کردم اینو بلدبن واقعا ....
ببخشید
اگه معلم فیزیک با وجدانی داشته باشین
احتمالا براتون میگن -
Younes.D.IUT مدرسه ما کلکسیون معلم های بی وجدان بود
این چیزی که فرستادین مربوط به کدوم پایه هست؟ -
@سینا-بیات