موازنه خستم کرده
-
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
بهترین روش برای موازنه چیه؟
هر پیشنهادی که بقیه میدن انجام میدیم یه معایبی داره
یکیش رو واکنش های سخت جواب نمیده
معادله خیلی طولانیه
اکسایش کاهش میگن استثنا دارهشما چجوری حل میکنید
لطفا این حرفارو بذارید کنار که موازنه چیزی نداره و قلق داره و با تمرین اوکی میشه اصن سخت نیست و اینا
مرسیدانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازدهم
دوازدهم -
سلام
من خودم بیشتر با همون که اول ترکیب سخت رو پیدا کنیم بعد با عنصری که در دو طرف در یک ترکیبه
با این بیشتر حل می کردم اگر به جایی مشکل بر می خورد بعدش می رفتم سراغ اکسایش کاهشالبته یک سری واکنش ها هم هستن از قیافش مشخصه که با اکسایش باید رفت که تو فصل 2 نمونه هاش هیت میاد دسستون و خب نمونه سوالا ش که بزنید به جشمتون اشنا میشه که دقیقا کدوما اکسایش کاهشن
ولی معمولان با همون اولی
-
سلام
من خودم بیشتر با همون که اول ترکیب سخت رو پیدا کنیم بعد با عنصری که در دو طرف در یک ترکیبه
با این بیشتر حل می کردم اگر به جایی مشکل بر می خورد بعدش می رفتم سراغ اکسایش کاهشالبته یک سری واکنش ها هم هستن از قیافش مشخصه که با اکسایش باید رفت که تو فصل 2 نمونه هاش هیت میاد دسستون و خب نمونه سوالا ش که بزنید به جشمتون اشنا میشه که دقیقا کدوما اکسایش کاهشن
ولی معمولان با همون اولی
-
jahad_121
روش کلاسیمون که بودش معادله
شما که زیاد شیمی حل کردین
به نظرتون تسلط به اون اندازش اکسایش کاهش سریع نیست؟
مثلا این

سریع تر از این نمیتونم موازنه کنم :/
@0Farzam0 من زیاد بامعادله نمی رفتم
راستش اکسایش و کاهشه وقتی زیاد واکنشش ها رو ببندید سریع تر از این می شه البته برای من این طور بود
فقط دیگه وقتی که اون دو روزش اولی جواب نده می ومدم سمت این روش
باز به نظر فقط به این روش بسنده نکیند
چون یک دفعه یک سوال می دن که خیلی راحت با اکسایش کاهش حل میشه بعد جون به معادله نویسی عادت کردید از دستش میده تایم تون میره -
@0Farzam0 من زیاد بامعادله نمی رفتم
راستش اکسایش و کاهشه وقتی زیاد واکنشش ها رو ببندید سریع تر از این می شه البته برای من این طور بود
فقط دیگه وقتی که اون دو روزش اولی جواب نده می ومدم سمت این روش
باز به نظر فقط به این روش بسنده نکیند
چون یک دفعه یک سوال می دن که خیلی راحت با اکسایش کاهش حل میشه بعد جون به معادله نویسی عادت کردید از دستش میده تایم تون میرهjahad_121 فکر کنید این تازه اولین راه حل مسئله هست
تا بخوایید معادله حالا رو بنویسید خودش انگار یک 3 تا یا 2 تا معادله ساده ریاضی هست بعدش تازه میرسید به مسائله که حالا چی خواستهولی اونای دیگه مخصوصا اولی چند بار که حل کنید خیلی مسائله ها دیگه با چشم تون تشخيص میدید ضریبش چنده. اکسایش کاهشم که خود واکنش بیشتر اوقات مشخصه که نیاز به اون داره.
-
جدیدم که سوالا کنکور دو واکنش میدن تا 1 واکنش
-
اما باز این 3 تا روش امتحان کنید با هرکدوم دیدید برای خودتون سریع تره با اون برید
همیشه معلمون بهممون این و می گفت من کل سال دهم برام سخت بود که مسئله ها رو رو دو تا کسر پیاده کنم زنجیری می رفتم 😂 ولی هر بار که به معلمم گفتم گفت با هر کدوم راحت تری برو
دیگه سال ها بعد درست شدم😂 -
اما باز این 3 تا روش امتحان کنید با هرکدوم دیدید برای خودتون سریع تره با اون برید
همیشه معلمون بهممون این و می گفت من کل سال دهم برام سخت بود که مسئله ها رو رو دو تا کسر پیاده کنم زنجیری می رفتم 😂 ولی هر بار که به معلمم گفتم گفت با هر کدوم راحت تری برو
دیگه سال ها بعد درست شدم😂 -
@0Farzam0 مثلان بعضیا شون هست
اون ماده که می خوایید عدد اکسایش ش پیدا کنید
اون طرف دو بار تغییر عدد اکسایش پیدا کرده یا هر دو طرف
اینجا ست که دیگه نمیشه رفت
باز حالا یک طرف دوبار تغییر کرده بود میشه موازنه مثلا از سمت فرآورده ها به سمت واکنش دهنده ها نوشت( عدد ها رو بر عکسه همیشه بدیم) یعنی برعکسش کرد
ولی وقتی که دیگه ماده دو بار تغییر کرده باشه دیگه نمیشه البته برای مرحله هست که دیگه ماده های دیگه م نشه استفاده کرد مثلان اونا اصلا تغییر نکرده باشن -
jahad_121 😂😂
از وقتی هادیان به روش خودش که نوعی زنجیره ایه گفته من با اون میرم
به نظرم اوکیه
ولی بدیش اینه برای سوالای سخت خوبه برای سوالای اسون سخته😂@0Farzam0 😂👌🏻👌🏻
-
@0Farzam0 مثلان بعضیا شون هست
اون ماده که می خوایید عدد اکسایش ش پیدا کنید
اون طرف دو بار تغییر عدد اکسایش پیدا کرده یا هر دو طرف
اینجا ست که دیگه نمیشه رفت
باز حالا یک طرف دوبار تغییر کرده بود میشه موازنه مثلا از سمت فرآورده ها به سمت واکنش دهنده ها نوشت( عدد ها رو بر عکسه همیشه بدیم) یعنی برعکسش کرد
ولی وقتی که دیگه ماده دو بار تغییر کرده باشه دیگه نمیشه البته برای مرحله هست که دیگه ماده های دیگه م نشه استفاده کرد مثلان اونا اصلا تغییر نکرده باشن -
مثلان اینجا واکنش 7 و8 رو ببنید
اون تغییر عدد اکسایش ها رو روی فرآورده ها پیاده کردیم
اگر روی واکنش دهنده ها بزاریم غلط میشه -
@0Farzam0 خواهش میکنم
افرین
😂👌🏻 -
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
معادله خیلی طولانیه
لطفا این حرفارو بذارید کنار که موازنه چیزی نداره و قلق داره و با تمرین اوکی میشه اصن سخت نیست و اینا
مرسیدانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم -
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
معادله خیلی طولانیه
مرسیدانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم@0Farzam0
سلام . من خودم همه روش هارو که گفتن بلدم ولی ثابت از یکی استفاده نمیکنم یعنی بستگی به واکنش داره ببینم با کدوم راحت تر حل میشه.نگا میکنم ببینم کدوم راحت تر حل میکنه مثلا معادله اصلا بعضی اوقات واکنش های بلند و پیچیده جواب نمیده و سخت میشه .
کلا تو همه ی روش هارو بلد باش بعد واکنش که دادن با توجه به اون ببین کدوم راحت تر حل میکنه.
هر روشی هم معایبی داره .روشی هم نداریم رو همه واکنش ها جواب بده یا راحت تر حل کنه .بالاخره استثنا پیدا میشه دیگه .
تو همرو بلد باش ببین مثلا تو این تست کدوم بهتره.
من واقعیتش اینجوری میکنم .خیلی هم خوبه.
بعضی اوقات میبینی اصلا یه واکنش با روش وارسی(کتاب درسی)هم حل میشه راحت. دیگه نیازی نیس بری سراغ روش های دیگه. -
من همه روش ها رو بلدم
اما همیشه میرم اون عنصری ک فقط دو طرف معادله فقط توی ترکیب اومده و تک عنصری نیست
یا ترکیب پیچیده تر
اگر هیچ کدوم جواب نداد میرم اکسایش کاهش
مطمئنا ی روش خاص نیست ک بشه ب همش جواب داد
باید توجه کرد ب اینکه اصلا واکنش چجوری هست
بااون روشی ک باهاش راحت تری شروع کنی ببینی میشه یا ن
بستگی ب طراح داره دیگه -
سلام دوست عزیز،
ببینین خب خودتون جواب خودتونو دادین😂😂
موازنه واقعا چیزیه که قلق داره و آدم باید روی همهی روشهاش مسلط باشه، تاکید میکنم مسلط باشه و بتونه با سرعت لازم هر کدوم رو انجام بده،
ولی خب بهترین روش همون روش کتاب درسیه که اسمش هست روش وارسی،
یعنی از ترکیب پیچیده تر شروع میکنی و عنصری که در هر دو طرف توی یه ترکیب هست رو موازنه میکنم به همین ترتیب تقریبا بقیه در میان،
روش a,b,c هم خیلی خوبه ها، فقط باید سرعت عمل رو توی این روش تقویت کنین،
ولی خب یه چیز هم بگم،
با توجه به این روند بی رحمانه و وحشیانه ای که کنکور در پیش گرفته، خیلی خوبه که علاوه بر مسلط بودن روی اون روشا، شما ضرایب واکنشای معروف رو حفظ باشین، خیلی توی سیوکردن تایمتون سر جلسه کنکور کمک میکنه -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
معادله خیلی طولانیه
مرسیدانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم@f-nalist والا من سر هر تست اول موازنه میکنم اونم ب روش وارسی خود کتاب و ی سری راه های سریع تر
با تمرین فقط سرعتت زیاد میشه راه های سریع و تکنیک مکنیک رو بنداز دور