Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
راهکار برای قوی کردن فیزیک
-
سلام بر همگی
ببخشید سوال داشتم خواستم راهکار بدید ممنون م
من فیزیکم ضعیفه تست زیادی کار نکردم شروع کردم با استاد یاری دارم پیش می رم
راهمار تون برای اینکه تسلط پیدا کنم و بتونم سرعت مو ببرم بالا و تست ها رو بزنم چیه
خودتون چه کار های انجام دادید.من سر جلسه کنکور فقط نگاه سوالا می کردم یک چیزا ای از حلشون تو ذهنم میومد ولی نمی تونستم حل کنم.
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
jahad_121
سلام اولین نکته اینه که باید فصل ها رو به بخش های کوچیکتری تبدیل کنی و بخش،بخش بخونی و تا رو یه مبحث تسلط پیدا نکردی نری مبحث بعد
فیلم هارو که میبینی سعی کن اول خودت تست ها رو حل کنی بعد حل استاد رو ببینی این خیلی مهمهروش خودم
بعد فیلم مثلا ۲۰ تا تست به عنوان تست آموزشی کار می کردم روز های بعد تست های بیشتری میزدم تا تست های کتابم تموم شه باید "چند" روز طول بکشه تا کم کم دستت راه بیفته نه اینکه تو "دو" روز از صبح تا شب بشینی تست بزنی که تموم کرده باشی
مرحله بعد هم سعی می کردم تست های سطح بالاتر کار کنم و درصد بگیرم بعد اتمام اون تستها از خودم آزمون می گرفتم
اینم بگم که زمانی که تستهای سطح بالاتر رو کار می کردم همونجا اشکالاتم رو پیدا می کردم و تا رسیدن به مرحله آزمون ایراداتم رو برطرف می کردم
راه رسیدن به تسلط تست زدن مداومه
و بعد رسیدن به تسلط سرعتت هم میره بالا نباید عجله کنی که همون دفعه اول بخوای تست ها رو تو یه دقیقه حل کنی
داشتن تسلط خیلی مهمه تو سرعت تست زنی -
دوستمون کامل گفتن. خواستم دوتا نکته اضافه کنم.
این روش درسنامه-تست دقیقاً روش مطالعه ریاضی هم هست. همین رو میتونید واسه ریاضی هم پیاده کنید. به قول دوستمون مهمه که توی فیزیک (و ریاضی) هر روز تست بزنی ولی کم کم و مداوم.
و خلاصه نویسی. یه جاهایی هست که یه زیرفصل رو درسنامه میخونی یا فیلم آموزشی میبینی. ولی بخش سختیه. مفهومش سخته. یا تعداد فرمول هاش زیاده. مثلا یادمه حرکت دوازدهم کتاب خیلی سبز یه درسنامه داره که یهو ۵ ۶ تا فرمول حرکت در خط راست با شتاب ثابت رو با هم یاد میده. اینجور جاها ضروریه که درسنامه رو خلاصه نویسی کنی. همهی فرمولهاش و مفاهیمی رو خلاصه یه گوشه بنویسی.
بعد هنگام تست آموزشی زدن (همون ۲۰ ۳۰ تا تست ساده و اولی که میخوای حل کنی) اشکالی نداره اگه فرمول یادت نیومد یه نگاه به خلاصه کنی و یادت بیاد و بعد سوال رو حل کنی. یعنی اگه فرمولها اوایل کار یادت نیومد اصلا به خودت سختی نده. ناراحت هم نشو. با خودت نگو من خنگم یا هوشم کمه یا حافظم خوب نیست. همه همینطورین. ۲۰ ۳۰ تا تست آموزشی اول رو اگه نیاز بود (یواشکی ) تقلب کن. بعدش راه میوفتی و فرمول رو حفظ میشی. واسه تستهای تمرینی دیگه امکان نداره یادت نیاد.
دومی رو از معلم مدرسمون یاد گرفتم. خدا خیرش بده. درصد فیزیکم امسال از همه بالاتر بود. -
jahad_121
خواهش می کنم
برای اینکه بدونی کدوم کتاب تست بهتره میتونی بری سایت چی بخونم بخش تحلیل کتابها رو بخونی
من میکرو داشتم ولی وقت نشد تستهاشو بزنم ولی خیلی سبز رو راضی بودم ازش تستهای متنوعی داره به عنوان منبع اول خوبه
اینم یادم رفت بگم بعد اتمام هر مبحث یه برگه بذار جلوت و هر چیزی که یاد گرفتی رو روش بنویس این روش فوق العاده است خیلی کمکت میکنه که مطالب تو ذهنت دسته بندی بشه -
jahad_121
سلام
به مفاهیم فیزیکی توجه بسیار داشته باشید.
کتاب درسی رو بخونید تا متوجه بشید منظورم چی هست
مثلا:
تو کتاب ها صرفا میان فرمول انبساط طولی و انبساط سطحی جامدات رو مینویسن و به شما میگن این ها رو حفظ کن و اطلاعات مسئله رو جاگذاری کن و به جواب برس
اما مثلا خود کتاب درسی میاد میگه انبساط طولی به چیا بستگی داره و فرمولش از اونجا به دست میاد...بعد میگه خودت فرض کن دو طول یک مربع داره منبسط میشه و از اونجا خودت فرمول انبساط سطحی رو بدست میاری ( با یه تقریب خوب) ... یعنی اطلاعاتی که یاد میگیری هیچکدوم قرار نیست حفظ بشه...صرفا تو یه شبکه ارتباطی با هم هستن و دائما از همدیگه میشه بازیابی شون کرد.
یا مثلا کتاب میاد بهت میگه قضیه کار و انرژی رو خودت از قانون دوم نیوتن استخراج کن...
یا ...
یعنی کتاب درسی میاد برات فیزیک رو از یه حالت حفظ کردن طوطی وار فرمول ها و صرفا جایگذاری برات خارج میکنه و تو خودت به شکل فعال تر و پویایی درگیر یادگیریش میشی و خودت به دست میاری فرمول ها رو با توجه به مفاهیم پایه ای.
کلا به جز فصل سینماتیک توصیه میکنم همه فصل ها رو از کتاب درسی ببری جلو...کتابهایی مثل نردبام و آموزش شگفت انگیز هم درسنامه شون بد نیست و مفهومیه اما صرفا اومدن خود کتاب درسی رو خلاصه وار کپی کردن و یه توضیحاتی چسبوندن بهش...پس با وجود اینا بازم پیشنهادم خود کتابه. -
jahad_121
سلام بر شما ... من تا اسفند ماه درصد فیزیکم صفر بود خیلی ضعیف بودم حتی کنکور دی هم در حد ۳ درصد زدم اما با این روش خوندن که خواهم گفت توی ۴ ماه تونستم با خوندن فیزیک ۱۱ و ۱۲ کنکور تیر رو ۴۰ درصد بزنم :
از خوب بودن اقای یاری هرچقدرم بگم کم گفتم پس بلافاصله نحوه مطالعه رو میگم
_ بار اول که کلیپو مشاهده میکردم هیچی یادات نمیکردم هیچی فقط به توضیحات استاد گوش میدادم بعدشم اگه تستی بود خودم هم روش فکر میکردم هم سعی میکردم با زاویه دید های مختلف ( با بر فرمول یا بدون فرمول و با مفهوم و خلاقیت خودم ) حلش کنم ... در این حین اگه نکته جالبی رو متوجه میشدم یه کلمه شو یه گوشه مینوشتم که یادم نره مرحله بعد ( میگم چطوره ) یادداشتش کنم
_ حالا که کلیپو قشنگ متوجه شدم من میومدم جزوه رو یبار تو دفترم مینوشتم( همون پارتی که توضیح داده بودو ) ( چون برام مرور میشد اینکارو میکردم وگرنه یه دو تومن میدادم چاپ میکردم ولی من نکردم ) ... کنارشم اون نکاتی که مرحله قبل خودم متوجه شده بودم یا حتی اون کلید واژه ها که نوشته یودم فراموش نکنم رو مینوشتم به همراه توضیحات اضافه اگه لازم بود ...
_ من روزی ۲ کلیپ همینطور میدیدم از استاد یاری + بعدشم تست بیشتر از منابع دیگه که اینو جدا توصیح میدم
_ در آخر طول دو هفته اون بودجه که مشخص کرده بودمو تمکم میکردم تهشم نکاتی که از تست های خیلی سبز یا آزمونای قلمچی میدیدم مینوشتم + نکات کل راه ابریشم طلوعی ( اینو شما اگه خریداری نکردید از منبع دیگه تست بزنید به عنوان منبع تکمیلی و نکاتشو اضافه کنید (
)
_ جزوه ای هم که نوشتم بی هدف نبود هم وسواسم رو از بین برد هم فروردین به بعد برای جمع بندی و تست بیشتر برای مرور ازش استفاده کردم ... به همراه کنکورچه های طلوعی ( شما به جای کنکورچه باید اون تست هایی که در طول سال نزدی یا بلد نبودی و مهم و جامع بودنو علامت بزنی و این تایم مرور کنی )
من خواستم وویس بگیرم و توضیح بدم اما موقعیتش جور نیست متاسفانه ... جایی براتون مبهم بود بگین
موفق باشید -
@Venus655
ببخشید کسایی که کلاس میرن چی؟ دو هفته در روز کلاسه چجوری ؟ باید تو روز هم جزوه رو بخونن هم از اون مبحث تست بزنن -
6b357ee82f126a
بله یه ۱۰،۱۵ تا تست بزنین(بعنوان آموزشی) تا کمک کنه مطلب تو ذهنتون جا بیفته
جزوه رو هم مطالعه کنید
واسه زمانی که استاد "یه مبحث" رو تدریس میکنه
(در غیر این صورت مباحث رو تقسیم کنید همه رو تو همون روز نخونید)
اگه استاد تو یه روز اومد و چند تا مبحث پشت سر هم تدریس کرد"بنظرم بهتره" مباحث رو پخش کنید در طول هفته و کم کم بخونید اینکه یه دفعه تو یه روز بخواید اون همه مبحث رو بخونید شاید سنگین باشه و نتیجه ندهالبته این نظر منه