سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
️ تجربه مصاحبه عمومی و تخصصی
#قم
سلام خسته نباشید
ما امروز مصاحبه اختصاصی داشتیم دانشگاه آیتالله طالقانی قم، خواستم تجربیاتم رو بگم شاید کمکی بشه برای سایر عزیزان.
درضمن خیلی هم طول کشید، ما ساعت ۶ و نیم صبح اونجا بودیم تا ساعت ۲ و نیم ظهر اومدیم بیرون.
ما ساعت ۶ و نیم صبح رفتیم حدود ۲ ساعت منتظر موندیم تا مراحل آماده شد ما اول رفتیم اتاق بحث گروهی که دوتا موضوع داده بودن و باید درمورد هردو بحث میکردیم، به ما قبلش ۱۰ دقیقه فرصت خوندن و همفکری دادند که این ۱۰ دقیقه شد یک ساعت چون سیستماشون خراب بود وما ازاین فرصت استفاده کردیم و کامل هماهنگ شدیم. توی بحث گروهی زیاد حرف زدن مهم نیست ما به دونفر وظیفه دادیم که صحبت کنند من و یه نفر دیگه بعداز اینکه نظرات رو گفتیم اونا حرف میزدن ما در تکمیل حرفاشون مثلا یکی دوکلمه میگفتیم ارزیابهاهم از این کار گروهی خوششون اومد که تقسیم وظایف کردیم، سعی کنید بین بحثاتون از سخنان رهبر هم استفاده کنید. توی بازی گروهی هم موضوع رسانه و فضای مجازی به ما دادن گفتن یه روزنامه دیواری درست کنید. توصیه من اینه که با دوستاتون صحبت کنید، مثلا وسط بازی پاشید برید کارهای اون یکی دوستتون که مثلا داره متن مینویسه نگاه کنید چند کلمه بهش توصیه کنید که مثلا این جمله رو اضافه کنیم بهتر میشه و از این کارا. تحویل مدارک و آزمون رایانهای هم مثل آب خوردن...
اصلا هم استرس نداشته باشین، من خودم دیشب میلرزیدم ولی وقتی نام و یاد خدا رو آوردم تو ذهنم کامل آروم شدم قطعا شمام اینکارو بکنید
آرزوی موفقیت دارم مارم دعا کنید قبول شیم انشاالله️سلام خسته نباشید
ما امروز رفتیم مصاحبه عمومی دانشگاه آیتالله طالقانی قم، گفته بودن ۸ بیا من نیم ساعت زودتر رفتم، ساعت ۹ ونیم هم تموم شد اومدیم خونه
سوالات شرعی و سیاسی پرسیدی که میگم:
انواع غسل و نحوه انجامش؟
نحوه انجام تیمم؟
نحوه اتصال به نماز جماعت اگه دیر برسی؟
حجاب خانمها و آقایان ازنظر شرعی باید چجور باشه؟
اگه سوال شرعی داشته باشی کجا مراجعه میکنی؟
ظاهر و لباس پوشیدنت همیشه اینجوره؟ تیشرت پوشیدی تا الآن؟
فرق مجتهد و ولیفقیه؟
وظایف ما نسبت به ولیفقیه؟
نظر رهبر درمورد دانشگاه فرهنگیان؟
نظر رهبر درباره سیاست و اجتماعی؟
چندتا مفاخر ملی و مذهبی و دینی، به کدوماشون علاقه داری؟ چرا؟
نماز جماعت میری؟
کیها قرآن میخونی؟
نماز جمعه رفتی؟ چندتا خطبه داره؟ نحوه خواندنش چجوره؟
سوال آخرش هم گفت نظرت درباره مصاحبه؟
آخرش هم من پرسیدم راضی بودید از ما؟ گفتن خدا راضی باشه
آرزوی موفقیت دارم، برا منم دعا کنید قبول شیم انشاالله️ -
️مصاحبه تخصصی:
با سلام و عرض ادب من خدمت اعضا کانال کنکور سراسری ایران
از شهر کرمانشاه هستم
من روز 1402.6.21مصاحبه اختصاصی داشتم ساعت ۶ و نیم صبح رفتیم اونجا چند تا فرم پر کردیم
بعد نزدیک ساعت ۹ برای بحث گروهی به صورت ۴ نفره وارد اتاق شدیم یه نفر از مصاحبه گر ها صحبت های ۲ نفر رو ثبت میکردم یعنی کلا دو تا مصاحبه گر تو اتاق بود
اول سناریو رو خوندیم موضوعش معماری و آثار فرهنگی هنری ایران بود ۴۵ دقیقه هم تایم داشت
بعد اون رفتیم برای تطبیق مدارک اونجا هم مدارک رو با چیزی که تو سایت زدین تطبیق میدن و کپی همه رو ازتون میگیرن سعی کنین کپی شناسنامه کارت ملی کارنامه کنکور ریز نمرات گواهی دیپلم که حتما مهر آموزش پرورش داشته باشه رو تحویل بدینبعد اون رفتیم برا آزمون رایانه ای که ۱۴ سوال که بهترین و بدترین گزینه رو انتخاب میکنین
بعدش رفتیم برا کار گروهی که روزنامه دیواری موضوع تاثیر مجازی بر کودکان بود خودشون بهتون مداد رنگی و مقوا و .....همه چیز میدن اونم ۱ ساعت تقریبا وقت میدن
بعد بهمون فرم دادن بریم برا معاینه پزشکی که اونجا هم فقط معاینه چشم و دندان و ستون فقرات بود چیز خاصی نداشت
ساعت ۶ و نیم صبح رفتیم ۵ غروب کارا تموم شددر کل همه کارا خیلی آسون بود
امیدوارم که موفق باشین️مصاحبه عمومی
من ساعت ۸ و نیم نوبت گزینش داشتم
وارد شدیم یه فرم پر کردیم بعدش وارد اتاق شدم
یه خانم مسن بودن
سوالات
1️به نظرت روابط با نامحرم باید چطوری باشه
2️نماز جمعه شرکت میکنی چند بار در سال؟
3️فعالیت های هنری ورزشی علمی مذهبیتو بگو
4️گفت ص ۳۰۴ قرآن دو خط بخون
5️در مورد داستان پیامبرا چی میدونی
6️رای میدی
7️به نظرت چه وظیفه ای در قبال رهبر داریم
8 ️ولی فقیه چه کسیه
9️فکر کن داری رکعت ۴ نماز رو میخونی برام بخون
10️ذکر سبحان الله ....در نماز اسمش چیه که تسبیحات اربعس
11️ذکر رکوع رو بگو
12️یه حمد و سوره بخون
13️راهپیمایی کجا شرکت کردی همیشه شرکت میکنی؟
14️همیشه اینطوری موهات داخله ؟ همیشه چادر میپوشی ؟ روسری میپوشی یا شال؟
15️ مانتو اگه بپوشی چطوری میپوشی
16️چرا دوس داری معلم شی
17️با چه صفاتی بین مردم معروفی؟
18 ️چه مراسماتی در مدرسه و بسیج انجام میدی
19️نماز جماعت میخونی؟
20️ویژگی دوست خوب چیه ؟ چطوری دوست انتخاب میکنی
21️چند تا از ویژگی هاتو بگودر همین حد خاطرم هست سوال سیاسی اصلا نپرسید
امیدوارم موفق باشین -
وزیر آموزش و پرورش: کنکور فرهنگیان امسال برگزار نمیشه و برای سال آینده تدارکش رو می بینیم.
داوطلبان عزیز
خودتان را برای کنکور اردیبهشت و تیر آماده کنید. -
در رابطه با خبر برگشت عمومی ها اجازه بدید تا آخر هفته
که اگه تصویب شد به فکر خرید کتاب های عمومی باشید.
@دانش-آموزان-آلاء -
🟢 اگه شواری نگهبان تایید کرد و عمومی به طور رسمی برگشت از یک مهر عمومی هارو به این ترتیب تو برنامتون اضافه کن
فارسی : روزی ۱ ساعت
.
عربی : یک روز در میان ۱.۵ ساعت
.
زبان : یک روز در میان ۱.۵ ساعت
.
دینی : دو روز در هفته ۱.۵ ساعت
.
روتین آرایه/قرابت/لغات عربی/متن زبان روزهای زوج
.
روتین لغات فارسی/لغات زبان/ترجمه عربی/متن عربی روزهای فرد
.
هیچ استرسی هم نداشته باشید چون به راحتی میتونید با این برنامه تو ۶ ماه عمومی هارو ببندید و درصد بالای ۸۰ بزنید -
تو عربی و زبان هم هر کاری از دستم بر بیاد بهتون کمک میکنم انشالله اگر عمومی برگشت
-
فعلا رفتارمان با دروس عمومی چگونه باشد
مدت اندکی از مصوبه جنجالی مجلس میگذرد که نقل خبری مجالس شده است ، نگرانی دانش اموزان عزیز کنکوری را دیدم که نگران اضافه شدن عمومی ها و نزدن تست برایشان بودند ، نگران اینکه نکند حتی شورای نگهبان حرف ضد و نقیض بزند و دوباره کنکوری پر حاشیه ساخته شود!
هم اکنون و تا قطعی شدن شرایط چگونه عمومی بخوانیم ؟
در ابتدا بگویم فارغ از هر اتفاق ، جای نگرانی نیست و برای موفقیت در این چالش پر حاشیه باید با همه ی حاشیه هایش بجنگید
ادبیات فارسی
جنجالی ترین عمومی کنکور ۱۴۰۲ ؛ شما باید علم ادبی خود را روز به روز پیشرفت دهید چه امتحان نهایی داشته باشید چه کنکور سرفصل هایی مثل ؛ آرایه های ادبی ، دستورزبان ، معانی و قرابت در هر امتحانی که نام ادبیات را یدک میکشند به چشم میخورد
تمرین : سعی کنید هر روز تا تعیین تکلیف اصلی کنکور سراسری ۱۴۰۳ سراغ تست های قرابت بروید و بیشتر روی پیشرفت قرابت معنایی، دستور و آرایه زمان بگذارید.دین و زندگی
حرف اول را در این درس آیات و روایات میزنند چه نهایی باشد چه کنکور سراسری به شدت مفاهیم آیات هر درس را درک کنید و در خط به خط کتاب درسی اثر هر آیه را کشف کنید با این کار برای شما اهمیتی ندارد که نهایی امتحان میدهید یا کنکور تستی
تمرین : از کتاب هایی که تست خط به خط دارند استفاده نمایید ( از جمله کتاب بهمن آبادی)عربی ؛ زبان قرآن
تمرکز اصلیتان در درس عربی تسلط بر ترجمه باشد ، در کنکور سراسری ترجمه ها حداقل ۴۰ درصد کنکورتان و در نهایی ها حداقل ۱۲ نمره را دارا است پس نتیجه این است که ترجمه شما را در کنکور و نهایی عاقبت به خیر میکند سپس سراغ قواعد بروید و علم قواعدتان را تقویت کنید
تمرین : تست های ترجمه را به صورت روتین کار کنید.زبان انگلیسی
فرصتی مناسب تا یک دور بر کلمات کتاب درسی بزنید ؛ تسلط به کلمات کتاب کلید دستیابی به درصد و نمره خوب در درس زبان استتمرین : هر روز ۱۰ الی ۲۰ لغت حفظ کنید و کم کم سراغ تست های ریدینگ و کلوز بروید
-
بیااااا تا بهت بگم چند دسته تست داریم
و تو کی باید کدوم تست هارو بزنیتست ها به ۳ دسته تقسیم میشن
1_تست های آموزشی:
حالا تست آموزشی چی هست و کی باید بزنین؟مسیر تست آموزشی اینه شما اول کتاب و درس نامه رو میخونید
بعدش میری سراغ تست ، تست هایی که بلافاصله بعد هر درس نامه ای میاد
تست آموزشی تستی هست که تک به تک زده میشه️️
و نیاااااازی به زمان و کرنومتر نداره
اما به این معنی نیست که دستت برای تایم بازه و هر چقدر خواستی میتونی ولخرجی زمانی کنی برای تست ی چار چوب ۲الی ۴ دقیقه ای مجازی فکر کنی برای تست
و اگر نتونستی پاسخ نامه و راهنمایی و تحلیل2_تست تمرینی:
دسته ی دوم تست، تست های تمرینی هست
و وقتی همه ی بخش های درس نامه خونده شده و همه ی تست های اموزشی بررسی شده و تحلیل شده
آخر فصل کتاب کار ها بخشی هست به اسم
به اسم تست تمرینی و تست های ترکیبی از کل درس یا کل فصل براتون گذاشته
و هدفش اینه کجای درس نامه و کجای درس رو خوب یاد نگرفتم
کجا اموزشم کامل نشده
کجا نیازه برگردم و تست اموزشی بزنم
دونه به دونه زده میشه و تحلیل میشه
نیاز به زمان گرفتن نیست و برای یادگیری بهتر و تسلطهتست زمان دار (آزمون):
تست های زمان دار زمانی باید زده شوند
که ۲ تا مراحل قبل رو اجرا کرده باشی
و اشکالاتت رو رفع کرده باشی
و حالا نوبت آزمونِ
ی دسته تست به اندازه تعداد تستی که در کنکور هست (میتونه زیاد ترم یاشه) انتخاب میکنی
و بعدش زمان میگیری (نیاز به تایم و کرنومتر دارد)
و وقتی تمام تست ها زده شده
میری سراغ تحلیل️ -
شرایط پذیرش کنکور اختصاصی تربیت معلم:
۵۰ درصد نمره کتبی خرداد
۱۵ درصد کنکور
۱۰ درصد آزمون اختصاصی
۲۵ درصد مصاحبه و گزینش -
دروس اختصاصی آزمون اختصاصی فرهنگیان:
هوش و استعداد معلمی ضریب ۳
تعلیم و تربیت اسلامی ضریب ۲
فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی ضریب ۲ -
شرایط کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان و شهید رجائی در سال ۱۴۰۳
تحویل یک دفترچه ویژه داوطلبان کنکور دانشجو-معلم علاوه بر دفترچه های گروه آزمایشی اصلی خود داوطلب
دروس و ضرایب کنکور اختصاصی تربیت دانشجو-معلم ( دانشگاه فرهنگیان):
1️⃣ هوش و استعداد معلمی با ضریب ۳
2️⃣ تعلیم و تربیت اسلامی با ضریب ۲
3️⃣ فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلام با ضریب ۲درصد تاثیر نمرات آزمونها در نمره کل نهایی:
1️⃣سوابق تحصیلی: ۵٠ درصد
2️⃣ آزمون اختصاصی: ۲۵ درصد ( ۱۵ درصد نمرات آزمون سراسری + ۱٠ درصد نمرات کنکور اختصاصی تربیت معلم)
3️⃣ ارزیابی شایستگی معلمی: ۲۵ درصد