سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
واجبات نماز
#رکن
نیت
تکبیرة الاحرام
قیام
رکوع
سجود#غیررکن
قراءت
ذکر
تشهد
سلام
ترتیب
موالات#توجه
«رکن»به واجباتی گفته میشود که اگر در نماز به جا آورده نشود حتی اگر از روی سهو وفراموشی هم باشد نماز باطل میشود
«غیررکن»به واجباتی می گویند که اگر عمدا کمشود نماز باطل میشود واما اگر سهوا باشد نماز صحیح است
#مهم
#گزینش_مصاحبه
#شیعه -
️ چند نمونه سوال مصاحبه با جواب
اول که وارد اتاق مصاحبه میشید چهار نفرند باید به همشون نگاه کنیدو ارتباط چشمی داشته باشید حتما، فقط سه نفر ازتون سوال میکنه، یک نفر فقط مینویسه ممکنه اولین چیزی ک ازتون بخوان اینه که بگن قران بخونید یا خودتونو معرفی کنید
درمورد شهرتون توضیح دهید
یکی شخصیت های برجسته شهرتون رو از نظر علمی ، سیاسی یا مذهبی رو بگید
چرا شغل معلمیو دوست دارید
اگه معلم نشدید چه شغلیو انتخاب میکنید؟
دوباره کنکور میدادم ک معلمی قبول بشماگر قراره باشه مدیر یا معاون بشید قبول میکنید؟
باید بگید من به معلمی خیلی علاقه دارم ولی اگه آموزش و پرورش نیرو کم داشته باشه و مجبور شدم توانایی مدیریت رو دارمممکنه بگن یکم تدریس کن (یک تدریس رو حتمااا تمرین کنید)
ممکنه حین تدریس اذیتتون کنن مثل بچه ها ازتون سوال کنن ولی تا آخر تدریس باید خونسردیتونو حفظ کنید
طرز نشستن و صحبت کردنتون خیلی مهمه و نباید وسط حرفشون بپرید(ولی اونا وسط حرفت زیاد میپرنمیخوان عصابتو خورد کنن.اما تو خونسرد بااااش)
اگر بچه ای پرو باشه یا پیش فعال باشه چیکار میکنید ؟ بهش میگم که بیاد میز جلو بشینه و بهش مسئولیت انجام کاری مثل جمع کردن دفتر بچه ها رو میدم و اون لحظه ای که بی ادبی میکنه هیچ کاری نمیکنم و اصلا به روی خودم نمیارم
اگر دانش آموزی برای نوشتن کلمه ای مثلا بابا ، با را بد مینویست چیکار میکنید؟ دستشو میگیرم بعد بهش یاد میدم چطور بنویسه و چند بار دستشو میگیرم و با دستش براش مینویسم و بعد میخوام ازش دوباره خودش بنویسه
خدا چیست ؟ خدا رو چیجوری به یک دانش آموز کنجکاو توضیح میدید
اگه به یکی بگید از کتاب روخوانی بکنه و خیلی بد بخونه چیکار میکنید؟ میذارم تا اخر بخونه و بعد از اینکه خوندنش تموم شد شکل صحیح کلماتو دوباره بهش میگم و ازش میخوام که رفت خونه این متنو کار کنه و جلسه بعدی ازش میپرسم که ببینم پیشرفت کرده یا نه
برجام چیست ؟(بیشتر میگن درمورد اخبار روز ایران و جهان چی میدونید )
درمورد سند تحول بنیادین یکم توضیح بدید.(احتمال کم)
اگر اون روز مناسبتی چیزی هست مناسبت اون روز یاد بگیرید
اگر شغلی بهتر از معلمی پیدا کنید معلمیو رها میکنید ؟ به هیچ عنوان. من به معلمی علاقه زیادی دارم و هرگز هیچ شغلی رو بهش ترجیح نمیدم
اگر دانش آموزی خجالتی و کم رو باشه چیکار میکنید؟ در کار های گروهی شرکتش میدم و یا میارمش پای تخته و ازش میخوام یه خاطره تعریف کنه
ممکنه در دفتر با مدیر یا معلمی بحثتون بشه چیکار میکنید ؟ من دوست دارم فضای کاریم محیطی آروم داشته باشه و هیچ وقت بحثیو شروع نمیکنم و با خونسردی میشینم صحبت میکنم و مشکل رو رفع میکنم
در زندگیتون تا حالا مسئولیت کاریو داشتین?
قطعا باید جوابتون بله باشهفکر کنید در موردش که چه مسئولیتی..انتقاد پذیر هستید یا خیر ؟ هر انتقادی کنند میپذیرین ؟ بستگی به نوع انتقادشون داره ما دو نوع انتقاد داریم: یکی انتقاد سازنده و یکی انتقاد مخرب ؛
مثلا میگن این قسمت از تدریستون خوب نبوده و فرزندم خوب متوجه نشده و من این انتقادو میپذریم و تدریسمو اصلاح میکنم ولی اگه مثلا بهم بگن به همه ی بچه ها بیست بده من این انتقادو قبول نمیکنم.چون مخرب هست و بیعدالتیهویژگی های یک معلم خوب را نام ببرید. صبور ، مهربون ک، انتقاد پذیر، مسلط به درس، عادل و ..
ایا اهل مطالعه هستید یا خیر ؟؟ اخرین کتابی که خوندید چی بودع؟ ممکنه بگن یکم از اون کتابو توضیح بده یا اگه رمان باشه بپرسن آخرش چی میشه ؟
اسم چندتا کتاب شهید مطهری و خلاصه اون کتابو مطالعه کنید.چون موضوعش رو ازتون میپرسن.چندتا کتاب روانشناسی مثل(قورباغه ات را قورت بده)و خلاصه ای ازش رو یاد بگیریدیک ویژگی خوب و یک ویژگی بد از خودت بگو
ممکنه ازتون بپرسند که کار با کامپیوتر بلدید ؟
بگید بله.وورد و پاورپینت و اکسل بلدم.و حتما ازتون نحوه کارش هم میپرسن.پس مطالعه کنید.اگه دانش آموزی صدمه دید چیکار میکنی؟ بهش میگم که میدونم خیلی درد داره و درکت میکنم ولی ازت میخوام تحمل کنی من کمکت میکنم و میبرمش بیرون و زخمشو درمان میکنم
از کدوم معلمت خوشت میومد/نمیومد چرا؟
اگه معلم شدی دوست داری ادامه تحصیل بدی ؟؟ بله
اگر آموزش و پرورش این اجازه رو بهت نده چی ؟؟ سعی میکنم دانشگاهیو انتخاب کنم که نزدیک محل خدمتم باشه که هم بتونم دانشگاه برم و هم بتونم به وظیفم عمل کنم.به عنوان معلم دوست داری به خارج از کشور اعظام بشی ؟ بهتره بگید خیر ، من کشورمو دوست دارم و دلم میخواد به کشور خودم خدمت کنم.
-
جزئیات کنکور اختصاصی جذب معلم
🟢 صحرایی: چند ماه قبل تر از کنکور عادی، کنکور تربیت معلم برگزار می شود تا فرصت گزینش خوب داشته باشیم و مواد آزمون متناسب با نیازی است که در آینده داریم، خواهد بود
وی همچنین با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص برگزاری کنکور اختصاصی تربیت معلم از سال ۱۴۰۳، گفت: از سال آینده جذب دانشجو معلم در دانشگاه های تربیت معلم از راه کنکور اختصاصی خواهد بود که مواد امتحانی و ضرایب آن در ستاد تربیت شورای عالی فرهنگی به تصویب می رسد.
-
سوالات تخصصی فرهنگیان
١. کجا درس خوندی؟
٣. بنظرت معلمی رشته ی خوبیه
۴. بنظرت اونایی که میان فرهنگیان میخونن علاقه دارن؟
۵. نرم افزار های آموزشی دوره ابتدایی رو بلدی نام ببر.
۶. اکسل چی فرمولای تخصصی شو بلدی!؟
٧. کتابهای اموزشی رو میدونی چیان اسمشونو نام ببر و اینکه چطورین و چطوری تدریس میشن؟
٨. ارزشیابی ابتدایی و متوسطه چند مدله؟
٩. طرح درس پیشنهادیت چیه و چطور میخوای قرآن رو تدریس کنی؟
١٠. اگه دانش آموزی مجبور شه برای کار با ماشین حساب گوشی بیاره چیکار میکنی؟
١١. اینترنت الان که توش همه چی هست من جمله مسائل آموزشی و کلیپ های تدریس بنظرت رقیبته تو تدریس؟
۱۲. وسط کلاس گوشی بازی میکردند ازشون خواستم گوشی شو خاموش کنه کلیپ میآورد میگفت ببین چه خوشگله بیا با هم ببینیم درس چیه بیا ژیمناستیک کار کنیم.
۱۴.مشکلات اجتماعی چیه؟
۱۵.حجاب و بی حجاب و بد حجابی چیه چه فرقی دارن؟
۱۶. مهارتهای زندگی چیه مهمترینش چیه بنظرت؟
۱۷. آموزش و پرورش و سند ٢٠٣٠ چیه؟
۱۸. تو کلاس انعطاف پذیری یا مقتدر
کار اجتماعی کردی؟ -
-
برای زن ومرد مستحب است پیش از نمازهای واجب یومیه اذان واقامه بگوید بهتر است حتی الامکان ترک نشود مخصوصا اقامه
#اذان
الله اکبرچهارمرتبه
اشهد ان لا اله الا اللهدو مرتبه
اشهدان محمدرسول اللهدو مرتبه
حی علی الصلادو مرتبه
حی علی فلاحدومرتبه
حی علی خیرالعملدو مرتبه
الله اکبردو مرتبه
لا اله الا اللهدو مرتبهاشهدان علیا ولی الله:جز اذان واقامه نیست ولی چون ولایت آن حضرت مکمل دین از ارکان ایمان است خوب است شهادت به آن به نحوی که شبیه جملات اذان واقامه نشود بعد از «اشهدان محمدا رسول الله به قصد تبرک وتیمن گفته شود
#اقامه
الله اکبردومرتبه
اشهد ان لا اله الا اللهدو مرتبه
اشهدان محمدرسول اللهدو مرتبه
اشهدان علیا ولی اللهدومرتبه
حی علی الصلادو مرتبه
حی علی فلاحدومرتبه
حی علی خیرالعملدو مرتبه
قدقامت الصلاهدومرتبه
الله اکبردو مرتبه
لا اله الا اللهیک مرتبه
#گزینش -
وزیر علوم: سال آینده برای گزینش دانشگاه فرهنگیان کنکورِ جداگانه برگزار میشود.
خب دیگه همه چی مشخص شد
ورودی های 1403 گزینش اونا خیلی سخت تر میشه و چند ماه طول میکشه. مثل الان نیست که 2 هفته ای مصاحبه تموم بشه
یعنی عملا تغییرات مصاحبه میره برای اون موقع (کنکور اختصاصی) تا فرصت بررسی داشته باشند
اونایی که امسال دعوت میشن تمام تلاششون رو کنند که به کانون ارزیابی سال بعد نخورن که دیگه ایفای نقش نقش و بحث گروهی و تدریس و سناریو و.... اضاف میشه
كنكور مستقل براى تربيت معلم
دوست محمد سميعى، مديركل خدمات آموزشى دانشگاه فرهنگيان كشور در گفتوگو با رستا گفت:
دانشگاه فرهنگيان از سال بعد با مصوبه شوراى عالى انقلاب فرهنگى، در تلاش است كنكور تربيت معلم را به طور مستقل برگزار كند.
-
#فوری
اسامی داوطلبان چندبرابر ظرفیت رشته های دارای شرایط خاص برای انجام فرایند مصاحبه و گزینش، تا پایان هفته آینده از سایت سنجش آموزش کشور اعلام می شود!!
-
️ چند نمونه سوال مصاحبه با جواب
اول که وارد اتاق مصاحبه میشید چهار نفرند باید به همشون نگاه کنیدو ارتباط چشمی داشته باشید حتما، فقط سه نفر ازتون سوال میکنه، یک نفر فقط مینویسه ممکنه اولین چیزی ک ازتون بخوان اینه که بگن قران بخونید یا خودتونو معرفی کنید
درمورد شهرتون توضیح دهید
یکی شخصیت های برجسته شهرتون رو از نظر علمی ، سیاسی یا مذهبی رو بگید
چرا شغل معلمیو دوست دارید
اگه معلم نشدید چه شغلیو انتخاب میکنید؟
دوباره کنکور میدادم ک معلمی قبول بشماگر قراره باشه مدیر یا معاون بشید قبول میکنید؟
باید بگید من به معلمی خیلی علاقه دارم ولی اگه آموزش و پرورش نیرو کم داشته باشه و مجبور شدم توانایی مدیریت رو دارمممکنه بگن یکم تدریس کن (یک تدریس رو حتمااا تمرین کنید)
ممکنه حین تدریس اذیتتون کنن مثل بچه ها ازتون سوال کنن ولی تا آخر تدریس باید خونسردیتونو حفظ کنید
طرز نشستن و صحبت کردنتون خیلی مهمه و نباید وسط حرفشون بپرید(ولی اونا وسط حرفت زیاد میپرنمیخوان عصابتو خورد کنن.اما تو خونسرد بااااش)
اگر بچه ای پرو باشه یا پیش فعال باشه چیکار میکنید ؟ بهش میگم که بیاد میز جلو بشینه و بهش مسئولیت انجام کاری مثل جمع کردن دفتر بچه ها رو میدم و اون لحظه ای که بی ادبی میکنه هیچ کاری نمیکنم و اصلا به روی خودم نمیارم
اگر دانش آموزی برای نوشتن کلمه ای مثلا بابا ، با را بد مینویست چیکار میکنید؟ دستشو میگیرم بعد بهش یاد میدم چطور بنویسه و چند بار دستشو میگیرم و با دستش براش مینویسم و بعد میخوام ازش دوباره خودش بنویسه
خدا چیست ؟ خدا رو چیجوری به یک دانش آموز کنجکاو توضیح میدید
اگه به یکی بگید از کتاب روخوانی بکنه و خیلی بد بخونه چیکار میکنید؟ میذارم تا اخر بخونه و بعد از اینکه خوندنش تموم شد شکل صحیح کلماتو دوباره بهش میگم و ازش میخوام که رفت خونه این متنو کار کنه و جلسه بعدی ازش میپرسم که ببینم پیشرفت کرده یا نه
برجام چیست ؟(بیشتر میگن درمورد اخبار روز ایران و جهان چی میدونید )
درمورد سند تحول بنیادین یکم توضیح بدید.(احتمال کم)
اگر اون روز مناسبتی چیزی هست مناسبت اون روز یاد بگیرید
اگر شغلی بهتر از معلمی پیدا کنید معلمیو رها میکنید ؟ به هیچ عنوان. من به معلمی علاقه زیادی دارم و هرگز هیچ شغلی رو بهش ترجیح نمیدم
اگر دانش آموزی خجالتی و کم رو باشه چیکار میکنید؟ در کار های گروهی شرکتش میدم و یا میارمش پای تخته و ازش میخوام یه خاطره تعریف کنه
ممکنه در دفتر با مدیر یا معلمی بحثتون بشه چیکار میکنید ؟ من دوست دارم فضای کاریم محیطی آروم داشته باشه و هیچ وقت بحثیو شروع نمیکنم و با خونسردی میشینم صحبت میکنم و مشکل رو رفع میکنم
در زندگیتون تا حالا مسئولیت کاریو داشتین?
قطعا باید جوابتون بله باشهفکر کنید در موردش که چه مسئولیتی..انتقاد پذیر هستید یا خیر ؟ هر انتقادی کنند میپذیرین ؟ بستگی به نوع انتقادشون داره ما دو نوع انتقاد داریم: یکی انتقاد سازنده و یکی انتقاد مخرب ؛
مثلا میگن این قسمت از تدریستون خوب نبوده و فرزندم خوب متوجه نشده و من این انتقادو میپذریم و تدریسمو اصلاح میکنم ولی اگه مثلا بهم بگن به همه ی بچه ها بیست بده من این انتقادو قبول نمیکنم.چون مخرب هست و بیعدالتیهویژگی های یک معلم خوب را نام ببرید. صبور ، مهربون ک، انتقاد پذیر، مسلط به درس، عادل و ..
ایا اهل مطالعه هستید یا خیر ؟؟ اخرین کتابی که خوندید چی بودع؟ ممکنه بگن یکم از اون کتابو توضیح بده یا اگه رمان باشه بپرسن آخرش چی میشه ؟
اسم چندتا کتاب شهید مطهری و خلاصه اون کتابو مطالعه کنید.چون موضوعش رو ازتون میپرسن.چندتا کتاب روانشناسی مثل(قورباغه ات را قورت بده)و خلاصه ای ازش رو یاد بگیریدیک ویژگی خوب و یک ویژگی بد از خودت بگو
ممکنه ازتون بپرسند که کار با کامپیوتر بلدید ؟
بگید بله.وورد و پاورپینت و اکسل بلدم.و حتما ازتون نحوه کارش هم میپرسن.پس مطالعه کنید.اگه دانش آموزی صدمه دید چیکار میکنی؟ بهش میگم که میدونم خیلی درد داره و درکت میکنم ولی ازت میخوام تحمل کنی من کمکت میکنم و میبرمش بیرون و زخمشو درمان میکنم
از کدوم معلمت خوشت میومد/نمیومد چرا؟
اگه معلم شدی دوست داری ادامه تحصیل بدی ؟؟ بله
اگر آموزش و پرورش این اجازه رو بهت نده چی ؟؟ سعی میکنم دانشگاهیو انتخاب کنم که نزدیک محل خدمتم باشه که هم بتونم دانشگاه برم و هم بتونم به وظیفم عمل کنم.به عنوان معلم دوست داری به خارج از کشور اعظام بشی ؟ بهتره بگید خیر ، من کشورمو دوست دارم و دلم میخواد به کشور خودم خدمت کنم.
-
برخورداری از امتیاز ویژه برای داوطلبان دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی
داوطلبان
حافظ کل قرآن
برگزیده مسابقات بین المللی قرآن
نخبگان علمی - مهارتی ، مخترعان و مبتکران
برگزیدگان المپیادهای علمی️با ارائه اصل و کپی آن در روز تشکیل پرونده و مصاحبه دانشگاه فرهنگیان میتوانند از امتیازات #نخبگان استفاده نمایند
-
خیلیا در این باره ازم سوال کردن که به صورت کلی و کامل توضیح دادم
کلیات مصاحبه فرهنگیان🟥 بطور کلی مصاحبه دانشگاه فرهنگیان از سه مرحله تشکیل شده:
1️⃣ معاینه پزشکی
2️⃣ مصاحبه اختصاصی
3️⃣ مصاحبه عمومی یا گزینش
مرحله اول: معاینات پزشکی | در این مرحله قد و وزن، توانایی گفتار، قدرت بینایی و شنوایی، مشکلات و بیماری های خاص و سلامت روانتون توسط پزشک معتمد آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار می گیره و داوطلبایی که سلامتی لازم رو نداشته باشن از انجام مراحل بعدی این مصاحبه معاف میشن!مرحله دوم : اتاق مصاحبه | این مرحله از فرآیند مصاحبه و گزینش پر امتیازترین، مهم ترین و طولانی ترین قسمته، به خاطر همین تاکید زیادی برای تسلط روی این قسمت داریم. بطور کلی همه رفتار شما و کلماتی که به زبون میارین در این قسمت رو امتیازتون تاثیر داره، پس حتما روی این مرحله خیلی متمرکز بشین!
پر تکرارترین مباحثی که در این مرحله از مصاحبه باید توجه داشته باشین شامل موارد زیر میشه:
نوع پوشش (خانم ها از حجاب کامل استفاده کنند.)
نحوه ورود و احوال پرسی اولیه با تیم مصاحبه کننده
توجه به آداب قرائت قرائت قرآن و نحوه تلاوت صحیح آن
نحوه پاسخ دادن به سوالات
قبل از پاسخ به سوالات تحلیل هدف از هر پرسشی که از داوطلب صورت می گیره.
به سوالات چالشی محتاطانه باید جواب داد.
هدف از طرح سوالات روانشناسی چیست و حول چه موضوعاتی پرسیده میشه.
آشنایی با اصول اولیه تدریس
مرحله سوم: قسمت گزینش نهایی. داوطلبایی که دو مرحله قبلی رو با موفقیت پشت سر میزارن، باید خودشون رو برای جواب دادن به سوالات عقیدتی، سیاسی و مسائل روز کشور آماده کنن. تیپ سوالات پرسیده شده در این قسمت با مرحله دوم خیلی متفاوت تره و برای موفقیت در این قسمت باید روی مباحث زیر کاملا مسلط باشین!آشنایی با مسائل اولیه عقیدتی و دینی (نماز، روزه، خمس و ...)
شرکت در مراسمات مختلف مثل راهپیمایی
توانایی تحلیل مسائل مهم کشور و جهان
آشنایی با مسائل سیاسی مهم و بحران زا
آشنایی با مسائل اجتماعی فعلی و گذشته کشور
مسلط بودن روی جواب سوالاتی پیرامون گذروندن اوقات فراغت داوطلب
اطلاع درباره ولایت فقیه و رهبری
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s
مفید بود
تشکر از شما -
اطلاعيه زمان و مکان مصاحبه استان ما در کجا منتشر می شود؟
اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی
www.ea.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی
www.wa.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل
www.arta.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان
www.Isf.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان البرز
www.alborz.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان ایلام
www.ilam.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر
www.bushehr.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری
www.Chb.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی
www.razavi.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی
www.Khn.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی
www.skh.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان
www.khouz.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان زنجان
www.zanjan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان سمنان
www.semnan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان
www.sb.medu.irاداره کل آموزش و پرورش شهر تهران
www.tehranedu.irاداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران
www.teo.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان فارس
www.fars.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان قزوین
www.caspian.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان قم
www.qom.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان کردستان
www.kurd.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان کرمان
www.kerman.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه
www.kermanshah.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد
www.kb.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان گلستان
www.golestan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان گیلان
www.guilan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان لرستان
www.lorestan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان مازندران
www.mazand.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی
www.markazi.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان
www.hormozgan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان همدان
www.hamedan.medu.irاداره کل آموزش و پرورش استان یزد
www.yazd.medu.ir -
تجربه مصاحبه فرهنگیان
چرا اومدی فرهنگیان ؟
چی تو خودت دیدی که فکر میکنی می تونی معلم بشی ؟
اگه وارد کلاس بشی یکی لباستو مسخره کنه چیکار میکنی ؟
اگه وارد کلاس بشی دو نفر همو بزنن چیکار میکنی ؟
اگه سر کلاس خیلی عصبانی بشی چیکار میکنی ؟
چه چیزی میتونه خیلی خیلی زیاااد سر کلاس عصبانیت کنه ؟
ایا با علاقه رشته ی ریاضی (یاهر رشته ی دیگه رو) انتخاب کردی ؟
با علاقه تموم درساشو پاس کردی ؟
درس ریاضی درس خشکیِ چیکار میکنی کلاست جذاب باشه ؟(یاهر درس دیگ مثلا فیزیک یا جامعه شناسی)
تولید محتوا کار کردی ؟
برنامه هاش چیه ؟
کار کردن با کامپیوتر رو بلدی ؟ چه کارایی ؟
بهم گفتن فعالیت فرهنگی ،قرآنی ،سیاسی ،اجتماعی ،داشتی ؟ نام ببر .
از نظر خودت اعتماد به نفس داری یا نه ؟
ایا درمورد فرهنگیان تحقیق کردی و اومدی ، یا نه همینطوری زدی ؟
تو آموزش پروش چیا میگذره ؟
تا حالا شده یه درس سختی و به کسی یاد بدی ؟
آخرین کتاب غیر درسی که خوندی چی بوده ؟
ازش چی یاد گرفتی ؟
اگه مجبور باشی مجازی تدریس کنی از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟ شاد و پیشنهاد میکنی ؟ چرا ؟
-
بهترین روش برخورد با دانش آموزانی که با تأخیر وارد مدرسه می شوند
ابتدا باید علت را جست وجو کنیم بیشترین دلیل دیر آمدن دانش آموزان به خانواده ها بر می گردد اگر زمان خواب خانواده ها منظم نباشد یا مهمانی های شبانه طولانی مدت باشد و... دانش آموز با تأخیر به مدرسه می آید یا در مواردی دیگر ممکن است مشکلات خانوادگی وجود داشته باشد ویا دانش آموز پدر یا مادر نداشته باشد یا با کسی غیر از والدین زندگی کند و... پس وقتی با خانواده در این مورد صحبت شد مشکل تاحد زیادی برطرف می شود و می توان از روش های زیر برای تقویت رفتار دانش آموز استفاده کنیم :
1-به دانش آموز مسؤولیت هایی داده شود که مربوط به ساعت اول مدرسه است مثلا مسؤول درب حیاط یا سالن مدرسه یا مسؤول آماده کردن میز آموزگار در زنگ اول.
2-فعالیت هایی که دانش آموز به آنها علاقه دارد در ساعت اول قرار دهیم تا به دلیل علاقه وشرکت در فعالیت ها سعی کند به موقع بیاید.
3-نصب جدول ساعت حضور دانش آموز در کلاس که ساعت ورود دانش آموز زده شده و امضا شود (به خصوص پایه های بالاتر)
4-تشویق شفاهی در مراسم صبحگاه مدرسه و در حضور کلیه دانش آموزان.
5-برای بردن به اردوها وگردش علمی معرفی شوند.
6-گفت وگوی خصوصی با دانش آموز وتوجیه او برای به موقع آمدن.
7-روز هایی که به موقع می آید تشویق شود با زدن ستاره یا حتی دادن جایزه ای کوچک(به خصوص برای دانش آموزانی که در پایه های پایین تر هستند)
8- تابلویی تهیه شود که اسامی دانش آموزان روی آن نوشته شود .
9-قوانین مدرسه برای دانش آموز در ابتدای سال تشریح شود و در کلاس هم قوانین روی تابلو نصب شود ویکی از موارد آن حضور به موقع سر کلاس باشد.
البته قوانین مدرسه باید باثبات باشد وجز در موارد استثنایی نقض نشود -
گزینش آموزش و پرورش.pdf
اینم یه فایل دیگه خدمتتون
@دانش-آموزان-آلاء -
سوالات انحرافی
١. تفاوت قرآن کریم و مجید چیه؟
٢. جهان محدود است یا نامحدود؟
٣. درس خوندن به چه درد ما میخوره؟
۴. سند تحول بنیادین ازش چی میدونی؟
۵. اگه دانش آموزی بپرسه چرا ما خواب میبینیم چی میگی؟
۶. مدیر اگه بخواد بیاد سر کلاست بشینه مشکلی داری؟
٧. آدم برون گرایی هستی یا درونگرا؟ چرا؟
٨. اگه مدیر ازت ایراد بگیره چیکار میکنی؟
٩. چطوری سعی میکنی بچه ها رو سر کلاس فعال کنی؟
١٠. مراحل رشد بچه ها رو بگو
١١. اگه دانش آموزی سر کلاس سرما خورده باشه و بخواد حتما درس یاد بگیره چیکار میکنی؟
١٢. معلم میتونه یه دانش آموز که خیلی اذیت میکنه رو از کلاس بیرون کنه؟
١٣. خشمگین بشی چیکار میکنی؟
١۴. اگه بچه ها بپرسن آینه از چی درست شده؟
١۵. ویژگی شناختی بچه های دبستان چیه؟ دبیرستان چطور؟
١۶. از کجا بفهمیم یکی بهمون دروغ میگه؟
١٧. مسئله اول جهان اسلام؟
١٨. اولین هدفت تو زندگی؟
١٩. اگه سر کلاس گوشیت زنگ بخوره و خیلیییی مهم باشه، واکنش چیه؟
٢٠. اولین معلم؟ -
مراحل رسیدن به دانشگاه فرهنگیان از طریق کنکور
1,مجاز به انتخاب رشته شدن از میان رشته های دانشگاه فرهنگیان
2,اعلام اسامی چند برابر ظرفیت و دعوت به مصاحبه از شخص
3,ارسال مدارک به گزینش اداره آموزش و پرورش محل تحصیل دوران مدرسه و هسته گزینش آموزش و پرورش استان از طریق پست
4,انجام تحقیق توسط گزینش اداره منطقه از فرد مورد نظر
5,فرا رسیدن روز مصاحبه و مصاحبه تخصصی و عقیدتی با فرد و انجام معاینات پزشکی اولیه
6,اعلام نتایج نهایی و اسامی قبول شدگان از دانشگاه فرهنگیان و رشته قبولی
8,ثبت نام و آغاز دوران دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان
-
️ چند تا مصاحبه برای قبولی فرهنگیان باید بدیم؟
سوالات مصاحبه علمی(روانشناسی) پیرامون مباحث علمی است مانند چرا معلمی را انتخاب کردی، یک نمونه تدریس را ارائه بده،اگر دانش آموزی شلوغی بکنه چکار میکنی، اگر قرار باشه بچه ها را اردو ببری کجا میبری، نظرت راجع به معلمی وحقوق چیه، یک جمله راجع به معلمی بگو و...
اما سوالات «عقیدتی و سیاسی» مربوط به احکام ومسائل روز هست مثلا نماز دو رکعتی بخون، وضو بگیر، تیمم بگیر، بعد از چه مسافتی نماز را باید شکسته خواند، آخرین سخنرانی رهبر راجع به چی بود، امام جمعه محلتون اسمش کیه، نماز جمعه میری و موضوع خطبه های قبلی چی بودن، روز قدس چه روزیه و راهپیمایی رفتی چی خوردی! مسیر راهپیمایی شهرتون بگو قرآن باز کن بخون و....
و این را باید بدانید که مصاحبه علمی و عقیدتی سیاسی در دواتاق مجزا برگزار می شوند و اول وارد اتاق ۱ که ۳ معلم و ۱ ناظر عقیدتی سیاسی است می شوید و سپس وارد اتاق ۲ که فقط یک نفر هست می شوید.
-
ماکزیمم نمره مصاحبه چنده؟
برای ماده ٢٨ از 1000
برای کنکوری ها از 100اینا رو با هم اشتباه نگیرید چون مصاحبه ماده ٢٨ ها فرق داره کلا و برای اونا مخصوصا آموزگاری، ۶٠ درصد مصاحبه و ۴٠ درصد نمره کتبی مؤثره. برای دبیری هم برعکس این هست و ۶٠ درصدنمره آزمون کتبی و ۴٠ درصد مصاحبه موثر هست.
برای دانشگاه فرهنگیان (کنکوری ها) با اینا خیلی متفاوته و لطفا با هم مقایسه نکنید