Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
274 دیدگاه‌ها 11 کاربران 2.6k بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hamid.sH آفلاین
    Hamid.sH آفلاین
    Hamid.s
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

📢 نتیجه جلسه امروز در مورد کنکور

ذوالنور: به زودی اشکالات مصوبه شورای انقلاب فرهنگی درباه کنکور برطرف می‌شود

نایب رییس مجلس با اشاره به جلسه مشترک مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت که اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباه کنکور ظرف دو سه روز آینده برطرف می‌شود.

ذوالنوری در گفت‌وگو با ایسنا به ارائه توضیحاتی درباره جلسه امروز مجلس درباره بررسی قانون کنکور با حضور قالیباف، نواب رئیس مجلس و رئیس و برخی اعضای کمیسیون آموزش و نیز وزرای آموزش و پرورش و علوم، رئیس سازمان سنجش، دبیر و برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت.
    او توضیح داد: امروز جلسه مشترک مجلس و شورای انقلاب فرهنگی برگزار شد و علی رغم تمامی تلاش‌ها مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور لغو نشد.
    ذوالنور:قرار شد ظرف دو سه روز اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با مشارکت کمیسیون آموزش مجلس و شورای انقلاب فرهنگی رفع شود.
    وی عدم همترازی نمرات و معدل، تعیین تکلیف پشت کنکوری‌های نظام قدیم و سال‌های قبل، عدم همترازی مناطق محروم و مناطق برخوردار را ازجمله اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Hamid.sH آفلاین
      Hamid.sH آفلاین
      Hamid.s
      فارغ التحصیلان آلاء

✅ وزیر آموزش‌وپرورش: اجرای مصوبۀ تاثیر معدل در کنکور به احیای تعلیم و تربیت کمک می‌کند/ نمیزاریم عمومی برگردد

◀️در کنکور، آیندۀ دانش‌آموز را تکنیکِ تست‌زنی تعیین می‌کند. اگر انتقادی به این دستورالعمل وجود دارد باید صبر کرد تا نتایج واقعیِ آن مشخص شود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Hamid.sH Hamid.s

@Mr-Amir1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

@Hamid-s
        ممنون
        اینکه ۲۰تای اول کد رشته فرهنگیان بزنی منطقیه؟
        یا بهتره لا به لای اونها چندتا رشته دیگه که مصاحبه نداره هم وارد کنی؟

جواب:
        @Mr-Amir1
        نه همون اول بزنید
        اگر قصدتون فرهنگیانه اولا بزنید
        ببینید سیستم انتخاب رشته اینطوریه که مثلا شما نفر ۱۶۰۰۰ کشور هستید
        میاد سراغ شما انتخاب اول زدید پزشکی تبریز میبینه ظرفیتش پره میره سراغ دومی
        دومی زدین پزشکی ارومیه میبینه ظرفیتش پره میره سراغ
        سومی
        سومی زدین فرهنگیان آموزش شیمی
        میبینه ترازتون خوبه ها ولی اگه قراره ۴ نفر مصاحبه دعوت کنن ظرفیتش پر شده
        میره چهارمی
        چهارمی نوشتید آموزش ابتدایی میبینه قراره ۴ نفر به مصاحبه دعوت کنه
        تراز شما خوبه جا هم هست پس شما رو صدا میکنه
        حالا اگه فرض کنید قبل ابتدایی پرستاری می‌زنید دیگه همون میموند و قبول میشدین و انتخاب بعدیتون که ابتدایی بود نمیومد

Mahdieh teM آفلاین
        Mahdieh teM آفلاین
        Mahdieh te
        دانش آموزان آلاء

@Hamid-s من هدفم فرهنگیانه و تا الان حدود ۷۰ تا انتخاب اولم رو فرهنگیان زدم، حالا میخوام یکم حذف کنم چون برای پیرا چیزی نمیمونه با تراز ۷۲۰۰ و رتبه ۱۶۰۰۰ منطقه ۱ (بومی رضوی - مشهد) بنظرتون منطقیه کدومو حذف کنم؟ آموزش علوم تجربی یا کاروفناوری؟ نظر خودم اینه که با این رتبه علوم تجربی رو حذف کنم چون نمیارم

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Mahdieh teM Mahdieh te

@Hamid-s من هدفم فرهنگیانه و تا الان حدود ۷۰ تا انتخاب اولم رو فرهنگیان زدم، حالا میخوام یکم حذف کنم چون برای پیرا چیزی نمیمونه با تراز ۷۲۰۰ و رتبه ۱۶۰۰۰ منطقه ۱ (بومی رضوی - مشهد) بنظرتون منطقیه کدومو حذف کنم؟ آموزش علوم تجربی یا کاروفناوری؟ نظر خودم اینه که با این رتبه علوم تجربی رو حذف کنم چون نمیارم

Hamid.sH آفلاین
          Hamid.sH آفلاین
          Hamid.s
          فارغ التحصیلان آلاء
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

Mahdieh te
          زیاد زدین اونایی که اولویت پذیرش شهر شما نیست حذف کنید
          فقط ۴ تا از اولویت پذیرش بقیه ی شهرها نگه دارید اونم ظرفیت زیادهاش

jahad_121J C 2 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Hamid.sH Hamid.s

Mahdieh te

jahad_121J آفلاین
            jahad_121J آفلاین
            jahad_121
            فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s منم همین اشتباه کردم رفتم پیش مشاور گفت بومی ها باید برداری ن کل استان.
            همسون حذف کرد بیشتر بومی ها موند و شهر های نزدیم تر بازم گفت اونا هم نمی تونی چون اول بومی می گیرن.

786

Hamid.sH Mahdieh teM 2 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • jahad_121J jahad_121

@Hamid-s منم همین اشتباه کردم رفتم پیش مشاور گفت بومی ها باید برداری ن کل استان.
              همسون حذف کرد بیشتر بومی ها موند و شهر های نزدیم تر بازم گفت اونا هم نمی تونی چون اول بومی می گیرن.

Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

jahad_121
              من چندبار تو تاپیک نوشتم
              گفتم اونایی که با اولویت پذیرش شهر خودتون هست بزنید
              یعنی اولویت پذیرش مدرک دیپلمتون
              و از طرفی من هم سوال شما رو از چند مشاور پرسیدم همون حرف من رو گفتن
              منظور از اولویت پذیرش شهر مدرک دیپلمتون هست
              و شهر تولد و شهر تحصیل ابتدایی مهم نیست

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Hamid.sH Hamid.s

jahad_121
                من چندبار تو تاپیک نوشتم
                گفتم اونایی که با اولویت پذیرش شهر خودتون هست بزنید
                یعنی اولویت پذیرش مدرک دیپلمتون
                و از طرفی من هم سوال شما رو از چند مشاور پرسیدم همون حرف من رو گفتن
                منظور از اولویت پذیرش شهر مدرک دیپلمتون هست
                و شهر تولد و شهر تحصیل ابتدایی مهم نیست

jahad_121J آفلاین
                jahad_121J آفلاین
                jahad_121
                فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s اره خیلی ممنون
                من اومدم با توجه به اینمه تو دفترجه گفته بود تمام بچه ها استان می تونند انتخاب منند ولی الویت با بومی ها هست انتخاب کردم
                بعد دیگه متوجه شدم اونا پر می شن با همون بومی ها خودشون خیلی شانسش کمتر ه که خالی بمونه و از جا های دیگه بخواند

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Hamid.sH Hamid.s

Mahdieh te

C آفلاین
                  C آفلاین
                  CpR

@Hamid-s مشکلش چیه ک زیاد بزنیم؟!

2
                  • C CpR

@Hamid-s مشکلش چیه ک زیاد بزنیم؟!

Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.s
                    فارغ التحصیلان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

@موروفین
                    🔴لطفا همه بخونند تا متوجه جریان بشند
                    یه بار هم توضیح میدم ببینید(منظورم همه توجه کنند)
                    تا دو سال پیش فرهنگیان استانی بود مثلا میگفتن خراسان رضوی ۲۰ تا شیمی بر میداره با محل خدمت متفاوت
                    همه از سراسر استان میزدن یدفعه می‌دیدی کسی که اهل جنوب استان هست محل خدمتش شمال استان هست
                    بعد سه سال تدریس درخواست انتقال به شهر خودشون میدادن کلا بهم می‌ریخت ترکیب ها معلم تو یه شهر زیاد میشد تو شهر دیگه کم خب واقعا هم فرایند انتقال رو آموزش پرورش سخت قبول می‌کرد
                    برای اینکه این مشکل حل بشه فرهنگیان شد بومی
                    مثلا اگه مشهد قراره معلم شیمی شه طرف خب چه بهتر که ما از همون مشهود برداریم یا یه شهر نزدیکش مثلا بینالود
                    ولی دیگه از مه ولات کاشمر تربت حیدریه بر نداریم
                    اگه قراره طرف تربت حیدریه معلم بشه ما بیاییم از تربت حیدریه برداریم
                    نه از مشهد تا فردا پس فردا درخواست انتقال بده
                    پس بخاطر همون اولویت پذیرش آوردن گذاشتن
                    مثلا کد رشته ی ۴۲۸۸۸ اولویت پذیرش مشهد و بینالود
                    با محل خدمت تبادکان

4
                    • Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

✅ رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش: امکان ترمیم نمره یک‌بار برای هر درس در امتحانات دی‌ و خرداد وجود دارد و در شهریور وجود ندارد.

◀️ توجه : این بار ترمیم دی اضافه شد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s
                        فارغ التحصیلان آلاء

🛑رشته های دو مدرکی فرهنگیان

🔹رشته ریاضی : آموزش ریاضی _آموزش فیزیک
                        🔹رشته تجربی :آموزش زیست شناسی _آموزش شیمی
                        🔹رشته انسانی:نیاز های ویژه (استثنایی)

⚠️این رشته ها رو امسال دومدرکی کردن و رشته هنر و زبان هم دومدرکی نداره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.s
                          فارغ التحصیلان آلاء

📌آغاز انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد

⭕داوطلبان کنکوری علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از امروز ۳۱ مرداد می‌توانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

🔹 آن دسته از داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی باید پس از دریافت کارنامه، برای اطلاع از زمان و نحوه انتخاب رشته به سایت مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی آزمون دانشگاه آزاد اسلامی www.azmoon.org مراجعه کنند.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.s
                            فارغ التحصیلان آلاء

✅ قسمت انتخاب رشته هنوز تو پنل سایت سنجش فعال نشده

به احتمال زیاد
                            سامانه انتخاب رشته و خرید سریال فرهنگیان عصر امروز باز می شود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.s
                                فارغ التحصیلان آلاء

📌 دعوت به مصاحبه شدن/نشدن یعنی چه؟

◾️ابتدا پاراگراف زیر را که از اطلاعیه سایت سازمان سنجش برداشته شده است به دقت مطالعه کنید:
                                ⸨ متقاضي ممكن است به يك و يا دو مؤسسه معرفي شده باشد، لذا متقاضياني كه به دو مؤسسه معرفي شده‌اند در صورت تمايل مي توانند به يك مؤسسه و يا هر دو براي انجام مراحل مختلف گزينش مراجعه نمايد. ⸩

🅰 اگر در یک رشته محل دعوت به مصاحبه نشویم، به چه معناست؟

۱- در حداقل یک یا چند رشته محل در بالاتر از آن کد، به طور قطعی قبول شده اید.
                                ۲- استان بومی را رعایت نکرده اید.
                                ۳- حدنصاب نمره علمی را کسب نکرده اید.

⚠️ شما حداکثر در دو رشته نیمه متمرکز دعوت به مصاحبه می شوید، بنابراین در صورت اعلام نام شما در دو رشته دارای مصاحبه، نمی توان پیش بینی روی وضعیت قبولی تان در ادامه لیست و پس از رشته محل های نیمه متمرکز داشت.

➕ همچنین در صورتی که بیش از دو کد نیمه متمرکز وارد کرده اید؛ عدم دعوت به مصاحبه در اولویت های نیمه متمرکز پایین تر به این خاطر بوده است نه لزوماً داشتن قبولی در اولویت های بالاتر از آن کد.

🅱 اگر در یک رشته محل دعوت به مصاحبه شویم، به چه معناست؟

۱- در هیچکدام از رشته محل های بالاتر از آن کد، پذیرفته نشده اید.
                                ۲- رشته محل قبولی قطعی در بالاتر از آن کد نداشته اید اما در بعضی رشته محل ها، در لب مرز قبولی بوده اید و با توجه به این که تراز نهایی رشته های نیمه متمرکز محاسبه نشده است، برای از دست ندادن شانستان سازمان سنجش لیست را ادامه داده و شما را به مصاحبه دعوت کرده است.

🖇 البته به طور استثنا در رشته فرهنگیان دعوت به مصاحبه احتمال دارد با حاشیه امن بیش تری صورت گرفته باشد و دعوت شما به مصاحبه، به معنای عدم قبولی قطعی در هیچکدام از رشته محل های بالاتر نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • Hamid.sH Hamid.s

@موروفین
                                  🔴لطفا همه بخونند تا متوجه جریان بشند
                                  یه بار هم توضیح میدم ببینید(منظورم همه توجه کنند)
                                  تا دو سال پیش فرهنگیان استانی بود مثلا میگفتن خراسان رضوی ۲۰ تا شیمی بر میداره با محل خدمت متفاوت
                                  همه از سراسر استان میزدن یدفعه می‌دیدی کسی که اهل جنوب استان هست محل خدمتش شمال استان هست
                                  بعد سه سال تدریس درخواست انتقال به شهر خودشون میدادن کلا بهم می‌ریخت ترکیب ها معلم تو یه شهر زیاد میشد تو شهر دیگه کم خب واقعا هم فرایند انتقال رو آموزش پرورش سخت قبول می‌کرد
                                  برای اینکه این مشکل حل بشه فرهنگیان شد بومی
                                  مثلا اگه مشهد قراره معلم شیمی شه طرف خب چه بهتر که ما از همون مشهود برداریم یا یه شهر نزدیکش مثلا بینالود
                                  ولی دیگه از مه ولات کاشمر تربت حیدریه بر نداریم
                                  اگه قراره طرف تربت حیدریه معلم بشه ما بیاییم از تربت حیدریه برداریم
                                  نه از مشهد تا فردا پس فردا درخواست انتقال بده
                                  پس بخاطر همون اولویت پذیرش آوردن گذاشتن
                                  مثلا کد رشته ی ۴۲۸۸۸ اولویت پذیرش مشهد و بینالود
                                  با محل خدمت تبادکان

Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.s
                                  فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                                  عذر میخوام از اشتباه تایپی
                                  منظورم تربت جام هست نوشتم تربت حیدریه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.s
                                    فارغ التحصیلان آلاء

◀️ اطلاعیه مهم تربیت دبیر شهید رجایی تهران

❗️ به اطلاع علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران می‌رساند، زمان شروع تحصیل تمامی رشته محل‌ها از نیمسال اول می‌باشد به جز رشته محل های زیر که ورودی بهمن‌ماه ١۴٠٢ می‌باشند و از #بهمن حقوق دریافت خواهند کرد
                                    ١. آموزش زبان انگلیسی
                                    ٢. ارتباط تصویری
                                    ٣. علوم ورزشی
                                    ۴. مهندس برق
                                    ۵. مهندسی ساخت و تولید
                                    ۶. مهندسی صنایع مبلمان
                                    ٧. مهندسی عمران
                                    ٨. مهندسی کامپیوتر
                                    ٩. مهندسی معماری
                                    ١٠. مهندس مکانیک
                                    ١١. مهندسی مواد و متالورژی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.s
                                      فارغ التحصیلان آلاء

✅ #فوریییی
                                      ❌ سایت جهت انتخاب رشته باز شد😍
                                      ❗خرید سریال فرهنگیان فردا فعال می شود !!

ورود به پنل از آدرس 👇
                                      My.sanjesh.org

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Hamid.sH آفلاین
                                        Hamid.sH آفلاین
                                        Hamid.s
                                        فارغ التحصیلان آلاء

🔴 سامانه راهنمای انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ سازمان سنجش فعال شد.

https://sanjesh.org/fa-IR/sanjesh/4936/news/view/14591/10753/Staging

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.s
                                          فارغ التحصیلان آلاء

🟢 آخرین تغییرات کنکور سراسری و دفترچه انتخاب رشته

📌 دیگر چیزی تحت عنوان کارنامه ی سبز و تغییر رشته پس از قبولی وجود ندارد.

📌 کنکور از امسال به بعد دیگر در دی ماه برگزار نمیشود و در اردیبهشت و تیر برگزار می شود.

📌 رشته های بورس تحت عنوان بورس دانش برای جذب رتبه های خوب در رشته های کم متقاضی ایجاد شده است.

📌 تعهد رشته های تعهدی پیراپزشکی به ۱.۵ برابر کاهش یافته است.

📌 تعدادی از رشته های فرهنگیان اضاف شده است که ۲ سال اول را در دانشگاه های کشور و ۲ سال آخر را در مراکز فرهنگیان گذرانده میشود.

📌 افزایش ۴ هزار نفری رشته های فرهنگیان

📌 سقف سن فرهنگیان متاسفانه در متن هنوز پابرجا و ۲۴ سال است.

📌 رشته های پزشکی روزانه با اندک افزایش ظرفیت ارائه شده اند.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه