سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
داروسازی
-
سلام
اینجا کسی هست که دانشجوی داروسازی باشه یا آشنای داروساز داشته باشه؟
من به یه خرده اطلاعات راجع به این رشته احتیاج دارم.
توی اینترنت هر چقدر سرچ می کنم همه ش اطلاعات کلیشه ای میده یکم مفصل تر می خوام راجع بهش بدونم. -
-
سوالم این هستش که احتمال داره توی این رشته قبول بشم ولی از آینده ی کاریش خیلی می ترسم.
اولاً اینکه امکانش هست شغل مستقل داشته باشیم و نخوایم جایی برای کسی کار بکنیم؟ اصلاً چه شغلایی میشه داشت؟
دوم اینکه آیا بازار کارش انقدری اشباع شده هست که دیگه امیدی به درآمد خوب نباشه؟ یعنی حتی اگر توی تهران مجوز داروخونه ندن توی شهرای کوچیک اطراف مثل اسلامشهر و پرند و... میدن؟
سوم اینکه اگر داروخونه بزنیم شغل ما اونجا دقیقاً چی هست؟ مثل مغازه دارا نسخه رو می بینیم و از قفسه برمی داریم تحویل میدیم؟ یا کار دیگه ای باید انجام بدیم؟ چون هر چقدر فکر می کنم اون مورد اول انقدر درس خوندن نداره. لطفاً اگر در مورد این یکی اطلاعات دارید حتماً بهم بگید که خیلی برام مهم هست.
مرسی از وقت و انرژی که میزارید و توضیح میدید. -
شرمنده که طولانی شد
-
Aaannniiitttaaa
به سوالاتتون جواب میدم فقط باید تایپ کنم یکم طول میکشه -
اگر هم خودتون اطلاعات مفیدی دارید که لازم می دونید بدونم یه دنیا ممنون میشم بهم بگید.
-
Aaannniiitttaaa
میشه تو صنایع دارویی و بهداشتی و ... فعالیت کرد اما عملا 80 درصد فارغ التحصیلان این رشته میرن سمت همون داروخونه و به قول خودتون مغازه داری... -
مهارتها و تواناییهای کسب شده پس از فراغت از تحصیل در این رشته چیست؟ به طور کلی توانایی شناسایی و تولید اشکال مختلف داروها آشنایی با انواع داروها به خصوص نحوه عملکرد موارد مصرف عوارض دارویی منع مصرف یک دارو شرایط نگهداری و موارد دیگری که مربوط به ترکیب دارویی هست از جمله مهارت هاست
در مورد مدت زمان طرح این رشته ۲ سال میباشد که به طور معمول دانشجو تحت عنوان مسئول فنی در داروخانههای مراکز دولتی و بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی آن را سپری میکند
آیا امکان ادامه تحصیل در این رشته در خارج از کشور وجود دارد چگونه بله امکان ادامه تحصیل و همچنین اشتغال در صورت پذیرش در دانشگاههای خارج از کشور وجود دارد که دانشجویان با اقدامات لازم و شرکت در آزمونهای خاص میتوانند در این دانشگاهها مشغول تحصیل شوند وظایف یک داروساز در محیط کار چیست؟
در جایگاههای مختلف متفاوت میباشد مثلاً در صنعت نظارت و مدیریت بر مراحل مختلف کشف مولکول دارویی مراحل سنتز و تولید آن مراحل تبدیل آن به اشکال مختلف دارویی بستهبندی و آزمایشات مختلف روی محصولات به عهده داروساز میباشد
در بیمارستانها نیز میتوانند به عنوان مسئول امور دارویی بیمارستان مسئول داروخانه و مسئول فنی داروخانه و نظارت بر نحوه تجویزهای دارویی پزشکان برای بیماران بستری به عنوان داروساز بالینی مشغول به کار شوند
مورد سوم تاسیس داروخانه یا مسئول فنی داروخانه است که اکثر داروسازان در این حوزه مشغول به کار هستند نظارت بر خرید دارو انبارداری نسخه پیچی بیمههای مختلف نگهداری داروها مشاوره دارویی و ارائه داروهای مناسب بدون نیاز به تجویز پزشک و سایر موارد از جمله وظایف آنها در این حوزه میباشد
این قسمت اول امیدوارم اشتباه تایپی نداشته باشم -
از جمله وظایف یک داروخانه دار میتوان به بررسی علمی و فنی نسخه ارائه شده راهنمایی و مشاوره بیماران در مورد مقدار زمان و فاصله مصرف داروها عوارض جانبی تداخلات و ادامه یا قطع مصرف آنها ساخت داروهای ترکیبی و اطمینان از مناسب بودن داروهای تجویزی متناسب با وضعیت بیمار اشاره کرد
این رشته دارای بازار کاری نسبتا خوبی است اکثر داروسازان به عنوان مسئول فنی داروخانه و سایرین در صنعت و بیمارستانها مشغول به فعالیت هستند تقریباً ۴ درصد داروسازان با توجه به تعداد کثیر داروساز در سطح کشور و محدود بودن تعداد داروخانهها و نداشتن رزومه یا علاقه در حیطه صنعت و داروسازی بیمارستانی در هیچ کدام از این زمینه ها موفق قادر به فعالیت نمیشوند
بیشترین سختی این را اشت در خواندن واحدهای درسی بسیار حفظی و فرار آن است و استرسهایی که در طول تحصیل به دانشجو وارد میشود همچنین عدم شناخت درست نقش یک داروساز توسط عدهای از افراد ممکن است فرد را در طول تحصیل مایوس نماید
قسمت دوم -
برخلاف تفکرات عدهای این رشته به طور کامل مرتبط به علم شیمی نیست بلکه یادگیری آن به عنوان درسی پایه و پیش نیاز مطالعه دروس اختصاصی و کاربردی اهمیت دارد و کسی که بخواهد در این رشته تحصیل کند باید بداند که با بسیاری از دروس حفظی و فرار مانند نام مکانیسم اثر کاربرد عوارض و تداخلات و حتی ساختارهای شیمیایی داروها مواجه است که نمیتوان از طریق یادگیری مفهومی آنها را به خاطر سپرد در نتیجه برای یادگیری درست در این رشته فرد باید علاقه زیادی به این گونه دروس حفظی داشته باشد
قسمت سوم -
@Dark_Light
بله درسته.
منم واقعیت به همین قصد می خواستم بهش وارد بشم.
البته به هیچ عنوان قصد بی احترامی به این قشر رو ندارم بیشتر منظورم این بود به نسبت زحمتی که می کشن و درسی که می خونن به نظرم باید شغلی داشته باشن که از این تخصصی که دارن بیشتر استفاده بشه اینطوری خیلی حیفه. -
Aaannniiitttaaa
خواهش میکنم
در رابطه با بازار کار کسایی که سرمایه دارن و با استفاده از وام های کم بهره تر میتونن شرکت های دارویی بزنن
یا یه داروی کشف شده ی خودشون یا مثلا یه دارو که انحصاری شو گرفته باشن
و یک درآمد دیگه اینکه حتی اگر مدرکشون رو بزارن تو یه داروخانه که امتیازش مال خودش نیست
تو شهرهای کوچیک حداقل ۵۰ میلیون ماهانه میدن الان