چجوری زیست بخونم؟
-
سلام بچه ها
من امسال دوازدهم ریاضی بودم که میخوام سال بعد توکنکور تجربی شرکت کنم
ولی هیچی از زیست و خوندش و اینکه چیه و کیه نمیدونم🥲
ممنون میشم تجربه و راهنمایی هاتونو برای کنکوری خوندن این درس بهم بگین️
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا -
سلام بچه ها
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا_Lia
https://forum.alaatv.com/post/3137026
سلام می تونید از این تاپیک استفاده کنید -
_Lia
https://forum.alaatv.com/post/3137026
سلام می تونید از این تاپیک استفاده کنیدپرستو بابایی خیلی ممنون
️
-
سلام بچه ها
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا_Lia
بستگی داره
مثلا زیست پایه با زیست دوازدهم خوندنش خیلی فرق داره
همینچنین منبع اول و آخرت باید کتاب درسی باشه...جاهایی ابهام داشتی میتونی از تدریس یا درسنامه استفاده کنی. اما همون استفاده ها هم میشه تا بتونی کتاب درسی رو بفهمی.پس مهم ترین منبع برای زیست کتاب درسیه ( از این لحاظ شبیه دینیه :| )
بقیش رو هم تجربیا بگن (اینا رو از دوستای تجربیم شنیدم...صرفا خواستم بگم از رشته های دیگه هم حالیمه مثلا)
-
_Lia
بستگی داره
مثلا زیست پایه با زیست دوازدهم خوندنش خیلی فرق داره
همینچنین منبع اول و آخرت باید کتاب درسی باشه...جاهایی ابهام داشتی میتونی از تدریس یا درسنامه استفاده کنی. اما همون استفاده ها هم میشه تا بتونی کتاب درسی رو بفهمی.پس مهم ترین منبع برای زیست کتاب درسیه ( از این لحاظ شبیه دینیه :| )
بقیش رو هم تجربیا بگن (اینا رو از دوستای تجربیم شنیدم...صرفا خواستم بگم از رشته های دیگه هم حالیمه مثلا)
@Dark_Light
ممنونم️
کتابای درسیو دارم پس همونو بچسبم -
_Lia
من توصیه میکنم چون اصلا فضای این درس رو تجربه نکردید حتما با یه معلم پیش برید...حالا اگه حضوری شهر خودتون معلم خوب دارین که هیچ...معلم های خوبی که من میشناسم فرزام فرهمندنیا و حنیف عظیمی هستن...تعریف موقاری هم شنیدم تو همین آلا.معلمی که راه رو نشونت بده میتونه کمکت کنه. حتی اگه شده چند تا فصل محدود اما مهم رو تدریس ببین تا دستت بیاد به چیا باید اهمیت بدی و به چیا نه موقع خوندن این درس -
_Lia
من توصیه میکنم چون اصلا فضای این درس رو تجربه نکردید حتما با یه معلم پیش برید...حالا اگه حضوری شهر خودتون معلم خوب دارین که هیچ...معلم های خوبی که من میشناسم فرزام فرهمندنیا و حنیف عظیمی هستن...تعریف موقاری هم شنیدم تو همین آلا.معلمی که راه رو نشونت بده میتونه کمکت کنه. حتی اگه شده چند تا فصل محدود اما مهم رو تدریس ببین تا دستت بیاد به چیا باید اهمیت بدی و به چیا نه موقع خوندن این درس@Dark_Light درست میگین
ممنون حتما اینکارو میکنم