اصلا دلم نیومد اینو از دست بدین!!!!!!(قسمت 4)
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
هُلو گاایز(مث خارجکیاا)
بچه ها این سوالو مشکل ندارم ولی منتهای خیلی خوشگل و حق بود بنظرم گفتم شماهم یک نگاهی بندازید یک زوری بزنید،بعدش من جوابشو میفرستم براتون...
این سوال سطح سختت هست ولی یک دام خوشگل هم داره...بعد این سوال باید بری چشم پزشکی
@تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
ببینم چه میکنید
اولا تحلییل کنیدد در ثانیی دام مورد نظرر رو مشخصص کنید! -
یاسین میشه عنوان تاپیک رو یه کم متفاوت بزنی بعد در اومدن جوابا خواستیم استفاده کنیم بشه الان چند تا تبه همش دلم نیومد.....
مرسی
-
هُلو گاایز(مث خارجکیاا)
بچه ها این سوالو مشکل ندارم ولی منتهای خیلی خوشگل و حق بود بنظرم گفتم شماهم یک نگاهی بندازید یک زوری بزنید،بعدش من جوابشو میفرستم براتون...
این سوال سطح سختت هست ولی یک دام خوشگل هم داره...بعد این سوال باید بری چشم پزشکی
@تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
ببینم چه میکنید
اولا تحلییل کنیدد در ثانیی دام مورد نظرر رو مشخصص کنید!@0yasin-sh0
سلام نمیدونم جوابم درسته یا نه اما اون چیزایی که میدونم رو میگم
گزینه یک . خون روشن میشه سمت چپ قلب . صدای گنگ و طولانی دریچه 2 و 3 لختی. پس میشه دریچه 2 لختی که بزرگترین دریچه قلب نیست پس گزینه 1 نادرست
گزینه دو . گره سینوسی دهلیزی شروع کننده و بزرگتر . ولی بنظرم باید میگفت در دیواره ی پشتی دهلیز راست نه در پشت دیواره دهلیز راست برای همین بنظرم گزینه 2 هم نادرست
گزیه سه . رگ های کرونری . جلویی ترین فکر کنم ششی باشه که درست نیست ادامه جمله براش
ولی گزینه 4 فکر میکنم درست باشه و همین گزینه بشه
چون ایورت از بطن چپ خارج میشه و از روی سرخرگ ششی هم میگذرد و از پشت قلب به سمت پایین خم -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزینه 4؟
1 که غلطه چون سه لختی بزرگترینه و با خون تیره هس
2 بنظر باید میگفت دیواره پشتی دهلیز راست چون "پشت دیواره دهلیز راست" معلوم نیس کدوم سمته دهلیزه میتونه هر طرفی باشه
3 جلوترین سرخرگ ششیه پس اینم غلطه
4 اوکیه ولی بهتر بود میگف از بالای قلب به سمت پایین خم میشه -
گزینه ۴
گزینه ۱ =>صدای گنگ و طولانی صدای اول قلبه که مربوط به ۲لختی و ۳لختیه و میدونیم بزرگترین دریچه ی قلب دریچه ی ۳لختیه اما با خون تیره در تماسه(پس این غلط)
۲=> میکرو جواب اینو میده
یعنی جابهجایی کلمه داریم اینجا (پشت دیواره ی دهلیز راست غلطه) متن کتاب گفته در دیواره ی پشتی دهلیز راست!(اینم غلط)
۳=>جلو ترین سرخرگ خارج شده از قلب ششیه که میدونیم کارش اینی که تو گزینه گفته نیس( سو اینم غلطه)
۴=> جواب درست همینه
و طبق شکل درسته! -
یاسین میشه عنوان تاپیک رو یه کم متفاوت بزنی بعد در اومدن جوابا خواستیم استفاده کنیم بشه الان چند تا تبه همش دلم نیومد.....
مرسی
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist ایشاالله فصل جدید عوض میشه فلا تو فصل یک هستیم غر نزن
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه لطفا فقط یکی رو جواب ندین دلم نیومد قسمت 3 رو هم جواب بدین
-
https://uupload.ir/view/rec_0003_k8g3.mp4/
من طراح نمیشناسم
ولی یاسین به طراح بگو -
https://uupload.ir/view/rec_0003_k8g3.mp4/
من طراح نمیشناسم
ولی یاسین به طراح بگونوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist جلال بابا عشقه